If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Маранди,
зада нема парцали от застройката, раздели жълтъка от белтъка. Използвай само жълтъка за застройка.
Ливни застройката след като си спрял огъня. Рьзбъркай една минута.
Мааму стара - и това ли вече не знаете бе?
аз пък тая вечер застройвам с първо вино-станало е супер-жената направила едни пържолки на тиганя -утре ще кажа как е виното,щото ме чакат 2л
Маранди,
за да нема парцали от застройката, раздели жълтъка от белтъка. Използвай само жълтъка за застройка.
Ливни застройката след като си спрял огъня. Разбъркай една минута.
Мааму стара - и това ли вече не знаете бе?
П.П. А ако не знаете как се разделят жълтък и белтък - питайте ни, докато сме живи, да го еба.
Да'е простотията - 2 часа четох кат' ахмак как се застройва супа без да се пресече
Тия мацки обясняват кат' за жени да ги таковам - демек нищо не им се разбира кат' ги чете някой от другия пол.
Колкото мнения прочетох - толкова кавъри за едно и също нещо и накрая "осредних" един вариант.
На вид спаначената супичка стана 'ноу кекси - с натрошено сиренце и тая варена застройка дет' са я кръстили и доби 1 бял, гъст плътен сос ( бульон ), който окиселих със сока на половин лимон. Да има кисела жилка.
Още не е изстинала и не се е пресякла, утре ще я инспектирам за "парцали" кат' се претопля дали ще се появят - хихи
------------------------------------------------
П.П. Ай, дзън, че наваксвам с къркането - то четене и висене по печки 1 бира не мо'а си клъвна нормално
Да'евъ и "обясненията" дет' имат - добре, че жени НЕ пишат упътвания/ръководства за ползване на техника, машини и съоръжения.
Ей номер едно си.... Добре е че в тази държава още има хора като теб. Надявам се баща ти да оценява каво правиш за него. Ха наздраве. Петък си е ден на майстора. Вчера охраната хванала едни крадци и ги предала на МВР... Та днес и там ще ходя. Ама може и да не ида а да си поркам цял ден на горубляне че един идиот докарал от турция някакво шиле и вчера го заклали и днес една баба готвачка от един ресторант ще ни прави курбан чорба и печено шилешко със дроб сърма и може и аз да се включас в пиянската сценка... А там има една много готина сервитьорка дето я бях плющял в един луксозен мерцедес дето бях купил преди няколко месеца ама едвам се оттървах от него (друг път ще Ви разправям тая история)... Та мога и едно бързо сексче да си организирам.
Малей,
1-2 пъти само съм хапвал на пещ такова агне, пълнено със дроб сърмата вътре в него и така се изпича.
Не останаха много възрастни хора, които да умеят да го правят, че то подготовката му само е повече време от 2-та часа после за изпичане - хихи
Фолио-молио за увиване и капака се замазваше с бяла глина и слама, ако не съм забравил
Наивник тъй, тъй се ровиш метни един поглед на гарсониерките / едностайни, тухлени в рамките на 20 + хил.евро /у Софето/ дали са ми бойна задачка да търся на едни близки Ако имаш муза разбира се
Музата ми за такива имоти беше преди 15 годин И то за 2-3 дни. Разгледах 2 апартамента, третия купих Хич не ме интересуват вече. Сега си търся нещо хем да е хубаво, хем да е еФтино на село. Ще ходя да копам На всичкото отгоре и кризата ми амна паричките дето бяха се посъбрали и ся само гледам
Абе, нещо нямам работа, та се ровя из обявите за селски къщи
Наивник тъй, тъй се ровиш метни един поглед на гарсониерките / едностайни, тухлени в рамките на 20 + хил.евро /у Софето/ дали са ми бойна задачка да търся на едни близки Ако имаш муза разбира се
ПС. Ха наздраве.. Аз си почнах на ракия. Рано късно толко.... Ритнатата чистачка тая сутрин ми донесла баница, защото не съм я уволнил вчера... Не елоша баницата - с много сирене и яйца и точени кори... Добра женица се оказа... Е сега пак ми се дефекира, ама ще стискам доде си тръгне за да не я притесня.... Много съм толерантен станал.. Явно е от възрастта, да се е.. и пенсионера...
да се изплющя у меката китка. Гледах сеира на Ламята 2 дена как кара на пържени яйца и кремвирши и днес кат' тръгна пак да си купува кремвирши ми стана съвестно.
Та, докат' се мота из маркетО му извъртях за 1 час спанак с ориз и заливка отгоре:
И през т'ва време и обещания десерт с круши:
П.П. Ето и линк с рецептата, че Серго още ми тежи на съвестта с кеглите:
Забележка: Вместо анасон, канела, портвайн и бяло вино - ръгам ванилия само в захарния сироп ( по тоя начин Ламята утре му казах да си ползва сиропа да си направи пресен компот пак от круши, само трябва да си ги почисти и 15 мин. да ги повари в същия съд - обожавам пресен компот, т.е. не от буркани.
ОтдолЕ за подложка не ползвам дадената от рецептата в линк-а, а леко сиропирани бисквити със соса, но не много да не се разпаднат, които се слагат после след изпичането във фурната. Дръжките на крушите тоже ги махам. Орехите ги счуквам - пече се само на горен реотан на фурната. Всичко става за 30 мин. и се получава прилично десертче. Да ви е сладко
Чърс-а дан' забрайкам! - хихи
Цък за по-големи снимки:
Ей номер едно си.... Добре е че в тази държава още има хора като теб. Надявам се баща ти да оценява каво правиш за него. Ха наздраве. Петък си е ден на майстора. Вчера охраната хванала едни крадци и ги предала на МВР... Та днес и там ще ходя. Ама може и да не ида а да си поркам цял ден на горубляне че един идиот докарал от турция някакво шиле и вчера го заклали и днес една баба готвачка от един ресторант ще ни прави курбан чорба и печено шилешко със дроб сърма и може и аз да се включас в пиянската сценка... А там има една много готина сервитьорка дето я бях плющял в един луксозен мерцедес дето бях купил преди няколко месеца ама едвам се оттървах от него (друг път ще Ви разправям тая история)... Та мога и едно бързо сексче да си организирам.
да се изплющя у меката китка. Гледах сеира на Ламята 2 дена как кара на пържени яйца и кремвирши и днес кат' тръгна пак да си купува кремвирши ми стана съвестно.
Та, докат' се мота из маркетО му извъртях за 1 час спанак с ориз и заливка отгоре:
И през т'ва време и обещания десерт с круши:
П.П. Ето и линк с рецептата, че Серго още ми тежи на съвестта с кеглите:
Забележка: Вместо анасон, канела, портвайн и бяло вино - ръгам ванилия само в захарния сироп ( по тоя начин Ламята утре му казах да си ползва сиропа да си направи пресен компот пак от круши, само трябва да си ги почисти и 15 мин. да ги повари в същия съд - обожавам пресен компот, т.е. не от буркани.
ОтдолЕ за подложка не ползвам дадената от рецептата в линк-а, а леко сиропирани бисквити със соса, но не много да не се разпаднат, които се слагат после след изпичането във фурната. Дръжките на крушите тоже ги махам. Орехите ги счуквам - пече се само на горен реотан на фурната. Всичко става за 30 мин. и се получава прилично десертче. Да ви е сладко
Да си призная, и аз се впрягах преди, когато близки ми подаряваха неща, които посмъртно не бих си купила, но с годините това позаглъхна- разбиране проявявам така да се каже. Само 1-2 ма човека знаят как да ги правят нещата и са ми влезли в кожата.
Напоследък, с някои кръвни роднини, практикувам така- когато видя, че са си харесали нещо, а имат личен празник, казвам, че набелязаното нещо аз ще го платя- като споменавам и по какъв повод. Ама губел се ефектът от изненадата- много важно.
Естествено! Боли ме фара за изненадата. На моята сватба преди 10 години всички бяха практици и ме питаха какво да ни купят. Въпреки това все още имам един фритюрник, който никога не използвахме. Просто жената като видя това чудо на техниката дето поглъща литри мазнота, каза , че няма да употребява и до днес като баба си ползва тиган! Фритюрника е страотен Бош и съм го оставил на арабите да си готвят техните щуротии като фалафели и тем подобни.
Начи артитУ много изисква от вся и всьо...лоша работа вече не мисля, писнА ми да анализирам и смятам малко да го карам носейки се по течението
Да си призная, и аз се впрягах преди, когато близки ми подаряваха неща, които посмъртно не бих си купила, но с годините това позаглъхна- разбиране проявявам така да се каже. Само 1-2 ма човека знаят как да ги правят нещата и са ми влезли в кожата.
Напоследък, с някои кръвни роднини, практикувам така- когато видя, че са си харесали нещо, а имат личен празник, казвам, че набелязаното нещо аз ще го платя- като споменавам и по какъв повод. Ама губел се ефектът от изненадата- много важно.
Тая не е лоша макар че не си падам по интелектуален тип... Ако тая е интелектуален тип де...
Двуизмерните изображения много объркват. Фнимавай
Преди 10-15 години имаше една мода да идат със снимки мацките за скенерО и да ги раздават на балъците и тогава врътках доста клубове и ти го гледаш метиляк отвсякъде, ама знаеха под къв ъгъл да се снимат, на каква светлина и после, ако видиш подобна снимка и ахваш - хихи
П.П. Къркаш ли, братле? Русото охака половин червено вино за добро утро ( от новата реколта ) - 'ноу обичам "младо" вино дет' му викат.
Тия брандираните червени вина са за познавачи, дет' им ръгат 2 пръста прах и пепел отгоре по бутилките и дай едни 200 кинта, че бързаме. Не ме влекат тия "игри", макар че стринка навремето беше основния дегустатор и технолог на 1 Винпром и жената една камара лекции ми изнасяше как да се познава читавия алкохол. Ама - то при нея си беше дарба.
Имаше специална книжка, че може да кара кола на 400 гр. концетрат, щот' т'ва и беше работата - всеки ден да кърка, после чисти рецепторите и пак. Беше създала 5-6 марки за БГ-то по него време и се харчеха яко, но не пожела да бачка за мангали-ментета дет' прайкаха - честна до мозъка на костите си беше
Коментар