If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
И аз ги мразя ТЕОРИИТЕ. Но ми се струва, че в случая САЩ стоят добре.
Примерът с 1929 година не ми се струва удачен, тъй като 1929 година е дошла след дълъг бичи пазар.
Докато при сегашната ситуация индексите току що пробиха старите върхове. Ако това успее да задейства естествената човешка ЛАКОМИЯ, е възможно да се стигне и до удвояване, преди да свършат напечатаните долари и да се стигне до новия естествен крах.
Това е от темата за страшното, написано от Него.
И аз, като (су)(о)бективист съм съгласен напълно. С повечето неща.
Ето че можело!
Ся, понеже имам така да се каже бегли познания по математика, се замислям дали ако се приложат теориите за големите числа и вероятностите няма да се окаже, че този изблик, шприцав, е просто късмет като да уцелиш шестак от тотото?
Щот' базирайки са на всички данни с които разполагаме, от осем иляди поста, само два-три са почти в десетката?
Не съм чела трактатите ти за цялото и частите. Сега, ако отделните части не са в хармония с цялото, веротно протичат дегенеративни неврологично процеси.
А, добре че ми напомни. Аз написах само за осъзнаването на човека като цяло. Осъзнаването като част също го засегнах, но за частите на човека, като части. Мислех да напиша и ТРАКТАТ за осъзнаването на човека като част от по големи цяли (за ощипаните муми, нарочно го пиша с я). Но не съм го почвал (трактата де). Щото вчера бяха едни ВОЙНИ. То и днеска май ще съм на бойното ПОЛЕ тъй кат гледам.
Не съм чела трактатите ти за цялото и частите. Сега, ако отделните части не са в хармония с цялото, веротно протичат неврологично-дегенеративни процеси.
Коментар