Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМечо биков, какво е ад хоминемБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКъпе се в КИНТИ и поръчва елитни КАКИ. Пък ние се драчим "като" пенсионери у форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение.......:
The TNM Classification of Malignant Tumours (TNM) is a cancer staging system that describes the extent of a person's cancer.
T describes the size of the original (primary) tumor and whether it has invaded nearby tissue,
N describes nearby (regional) lymph nodes that are involved,
M describes distant metastasis (spread of cancer from one part of the body to another).......Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧакай сега. Ти още малко и ще ме изкараш простак. И аз те похвалих вчера за едно мнение за политическата обстановка у нас, макар и да не бях съвсем на 100 % съгласен. Освен това ме и плюеше ад хоминем в началото на поста си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеот миналата седмица
МАМУН го дава, Ощипана мома.само да се появи.лежи на пачки и се кефи сегаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато каза дакса и се сетих за МАМУН. Няма кой да скъси дакса и да искара кинти. Чакай, ти не го ли скъси наскоро ???
МАМУН го дава, Ощипана мома.само да се появи.лежи на пачки и се кефи сегаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМечобиков, тъкмо те похвалих, и ти показа истинската си същност.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеа де.не рови.гледай дакса как ровиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеА аз се подведах по твоя пост ( а ... и неговото мъдро кимане с глава).Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Филю Разгледай мнениеБря!!!
Успокойх се!Объркал съм четенето а не преценката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнениеВии не четете ли, бря?
Става дума за набора, не за годините.
Бря!!!
Успокойх се!Объркал съм четенето а не преценката.
Коментар
-
Пък и Анон е споделял разни нещица, които не са много характерни за физиологията на около седемдесет годишен мъжПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Нее, не съм около 67.
Благодаря за уточнението, Димитър.
Коментар
Коментар