IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Басии - ти да не си екстрасенс?!?
    Не, само бая
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Зара, да си жив и здрав, и дните ти да са пълни с добри емоции и радост!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Явно си проси поздрав за ЧРД.
        Оооо, мерси, мерси..., не че си ГО прося, де...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Скорпи! УжасТ!
          Именно, де - затова и не натоварвам никого с ужасТният си характер...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Ти да не би да имаш рожден ден тези дни?
            Явно си проси поздрав за ЧРД.

Коментар

• Скорпи! УжасТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Басии - ти да не си екстрасенс?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Поздрав за всички тук, успешна седмица на всички скорпионЧЕТА /като мен!/, че и на всички останали зодиакални индивидЧЕТА…, на дамите, независимо в коя зодия попадат /деви и НЕдеви/…, поздрави – да не забравя – също и на орлиците-закрилници на “титаните на мисЛЪТЪ” – ония, де – с ДВУЦИФРЕНИТЕ АКАУНТИ…, “мъдреци”, дето все другите са им виновни…

http://www.youtube.com/watch?v=xWaAu...eature=related

Няма да се получи с пускането на клиповете по реда на заснимането им през уикенда… Ще се ходи по скалите, над горният ръб на Боянския водопад. Това е на височина, над 40 метра от горният ръб, по някое време се вижда малко от водата, която, обхождайки скалата, почва да пада. Там има няколко, УЖ /!!!/ много привлекателни площадки, но по тях могат да кацат само птиците /и алпинистите, подходящо снаряжени/… Та, внимателно там, защото наистина има случаи с фатален край…, но пък погледът отгоре не е за пропускане, заслужава си – това са скалите, които образуват “клина” на Боянският водопад, когато се изкачим при горният му ръб и отидем още толкова нагоре - по пътеката за Копитото…

http://www.youtube.com/watch?v=5FQcu...ature=youtu.be

Приятен обяд на всички!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Значиииии – прекалено едностранни са доводите – как НАШИТЕ деца /повтарям – НАШИТЕ/ - щели да опапат – де – що имаме и сме градили…

Така, де – я да почна отначало, белким прозвучи по-разбираемо…Това е истината /сега си давам сметка…, т.е. – правя равносметка, както писах горе…/… Все пак – това не е съвет, не е алгоритъм, който се опитвам да наложа на околните.

От тук ще почна: основно е в каква среда растат децата. Това е! Сметки, договори, въртене на очите във всички посоки, за да не бъдем прецакани, стрес и опити да предвардим нещо, което така и не се случва… Спокойна обстановка, без напрежение, условия децата да се развиват в сигурна обстановка, която им предлага домът…

Децата винаги копират нечие поведение.

Вероятно не е зле те да са презадоволени и да растат егоисти. Имам впечатления в тая посока. Всеки тръгва по свой път, нищо, че генният материал /вероятно/ е един и същ…

Мииии – аз съм съкрушен, че децата ми почват да разпарчадисват и продават всичко…
                    Какво друго ми остава на мен, съкрушеният? Та, скапан съм, когато разбирам истината за това, че всичко ще се разпродаде и ликвидира от наследниците… Ама, затова ли съм градил всичко, ей с тия две ръце??? Трагедия!

И си казвам, че, ако преди известно време знаех тая истина, щях да постъпя по мноооого по различен начин: нямаШЕ да строя и бачкам /както хитраците правят сега/, ще се изтягам, няма да предприемам нищо: няма да правя две жилища, дори и едно няма да направя, защото децата ми всичко ще опропастят!

Нямаше обаче кой да ми каже тия истини и аз правех това, което смятах, че е необходимо…

И – сега, когато нещата са необратими, кО ли пък стана? Двете жилища, които съм направил – са си две /нищо не е почнало да се разпарчадисва…/. Само като регистратор: едното от децата ми има свой масивен апартамент тук, а зад океана – направиха друго жилище /т.е. 2+2/, другото – направи масивно жилище /т.е. 4+1/…

Всичко отива на провал! Това показва “статистиката”…, жлътнала се отвсякъде! Каква е връзката провал-възпитание-копиране нечие поведение? Това искам да зная от статистиката, но цитиращите разни Фърчащи данни от статистиКИ – мълчат…

Горното не е съществено! Защо, ли?
                    Защотоооооо…. Зная ли, защо! Абееее, тия деца израснаха с моите проблеми: тати строи жилище… Тати направи жилище… Колко хубаво стана всичко, когато беше обзаведено…Децата се увеличиха…Жилището стана тясно… Тати пак строи жилище… Тати направи жилище…и т.н….
                    И какво е сега: тати, почваМЕ да строим СВОЕ жилище…Тати, построихме своето жилище…Тати, виж какво си купихме за новото жилище…/и човек се кефи…, който може да прави това, де…/…

Хората си падаме по това да подражаваме някому, който е оставил /някакви/ следи в съзнанието ни… Но – да си призная, когато децата ми се хвалят с нещо ново – сега ми е безкрайно по-приятно, отколкото, когато обзавеждах аз…Затова казах някъде, че се разтапям, когато чуя “тате”… Миии – кВо толкова приказваме с скайпа – все се чудя: двата часа минават като миг…….Впечатления, усмивки /имаме какво да си кажем, а чрез видеовръзката в скайпа - просто живеем няколко часа с хората, които обичаме.../… Разбира се – те ми качват в Тубата свои клипове, що пък и аз да не го правя с моите впечатления от нашите красоти? И им харесва, и правят планове: “Ама, тате, като дойдем – ще отидем там и там…”, защото е чудно…

И това е основното – да покажеш на децата си как трябва да живеят, да им помогнеш да получат образованието си, а ако са достатъчно добри, то те и ще намерят подходящата работа, която да ги удовлетворява, без да са някакви максималисти, защото всяко начало е трудно… Не да им разкажеш /назидателно/ какво да правят, а сам да го правиш пред тях, не да им натякваш, а винаги да си до тях – да помагаш /доколкото е възможно/, да разведряваш обстановката, когато това е необходимо, да се усмихваш, защото, макар и пораснали, макар и със свои семейства - те имат необходимост от твоята усмивка и /предишна – на прохождащи в живота/ сигурност – неща, които винаги са получавали и са знаели, че са даденост, която ги мотивира – да опознават света, да потеглят и да продължават по пътя си…

Да, де, но повече от хората искат така, изведнъж – цвък и голямата заплата…, въпреки, че това е едно много относително понятие, изразител на служебни задължения и отговорности… Например, хората искат да получават 3-4000 и повече лв., още от постъпването си /бил съм свидетел/…. Еееее, ама който си има подобни критерии – да ги преследва /аз – за повече от 1500 не съм се закачал никъде – не ламтя за голям комат…, хората живеят с много по-малко – доста от тях, например и на 300 биха били доволни …/..., та все се чудя на стоицизма, с който жевеят с пенсиите си родителите ми /ни/..., но никога не вземат пари от мен, та се налага, предварително да напълня с продукти няколко чанти, за да зная, че оставям нещо, въпреки протестите, особено на майка ми... АВееее - с каквито се събереш, такъв и ставаш...

АЙДЕ, че много се разприказвах… Друг път - повече!...

Коментар

• Ейййй, какви хора… Карат ме да правя равносметки… Голямо гаврене се гаврят с тоя Зара, пък тО, горкото – нищо не усеща: върти очи и се чуди, отДе точно изгрява слънЧО…, пък те – виИШ ли ги – умници! Ама – умници – отСякъде…Съвременни бизМЕсмени и профИсионали от виЗш порядък…

И на кВо ме учат, видите ли – умниците? Де да зная, че до там ще я докарам – жив зян да бъда – за мустака, деТ се казва…, та – трябва да взема акъл, все пак – нали са умници /жалко, че са абсолютни дилетанти, никакъв опит, а фантазиите им – за голямо мое съжаление – са доста по-големи от моите/…

Какво ме учат тия /сами - ненаучИЛИ се/ хора:

1. Те казват, че жените в България не струват /а мацките наоколо се кефят на това “умно” съждение…, баси мацките!/…
                      2. Те казват, че децата ни били с наднормено тегло и податливи на болести…
                      3. Те казват, че - когато създадем децата си – те почват да ни изнудват и да ликвидират граденото от нас…

АДИ – до тук /да не изброявам повече/, че нещо много почнаха да се открехват, да ме “учат”… И то – как ме учат – мииии – от “статистическите” данни, Дето жълтата преса подхвърля под носа на черногледи наивници! Защото, те – що е то - семейство – сами не знаят, свои деца – нямат, но чуждите не харесват, а – за създаденото, градено с години от техните родители – не ми се и мисли дали ще опазят…

Коментар

• Поздрав за всички тук, успешна седмица на всички скорпионЧЕТА /като мен!/, че и на всички останали зодиакални индивидЧЕТА…, на дамите, независимо в коя зодия попадат /деви и НЕдеви/…, поздрави – да не забравя – също и на орлиците-закрилници на “титаните на мисЛЪТЪ” – ония, де – с ДВУЦИФРЕНИТЕ АКАУНТИ…, “мъдреци”, дето все другите са им виновни…

http://www.youtube.com/watch?v=xWaAu...eature=related

Няма да се получи с пускането на клиповете по реда на заснимането им през уикенда… Ще се ходи по скалите, над горният ръб на Боянския водопад. Това е на височина, над 40 метра от горният ръб, по някое време се вижда малко от водата, която, обхождайки скалата, почва да пада. Там има няколко, УЖ /!!!/ много привлекателни площадки, но по тях могат да кацат само птиците /и алпинистите, подходящо снаряжени/… Та, внимателно там, защото наистина има случаи с фатален край…, но пък погледът отгоре не е за пропускане, заслужава си – това са скалите, които образуват “клина” на Боянският водопад, когато се изкачим при горният му ръб и отидем още толкова нагоре - по пътеката за Копитото…

http://www.youtube.com/watch?v=5FQcu...ature=youtu.be

Приятен обяд на всички!

Коментар

• Миии, ако помрънкам малко – както ПОВЕЧЕТО ТИПИЧНИ МЪЖЕ – ТУК, дали пък бих създал впечатление, нещо повече – дали бих се подредил между ТИПИЧНИТЕ?

Така де – мрънкалА – тЕ тВа е мъжкият мъШ, типичният мъжки мъж! /жените си имат други недостатъци/…

Какво сега да помрънкам?

Напримеееееееер…, например:

1. Някои мъже – мрънкамЕ, че децата ни са били – преимуществено – пълнички, такива – пухкави някак ни се виждаЛИ… Ахаааа, елате ми сЯ, да ви кажа, кой точно е виновен! Визирам И Маранди…
                          Дамм, превърнали сме България в страна №1 по брой на мрънкалАта… Тия не са способни дори да очертаят параметрите на един процес, правят го избирателно, или напълно – от своите позиции… И, какво самите те правят, за да бъде решен тоя /непълно дефиниран/ проблем? Защо ТИЯ, същите – не създадат децата, които бленуват, а тръгват напосоки да мрънкат? Напосоки – срещу всички и всичко /НЕ И СРЕЩУ СЕБЕ СИ!/…, ама, как пък ще видим в себе си някаква вина? Някога ще ви покажа, аз! “Някога, но не сега…” Сега ще мрънкам: всичко пропада, заради ВАС – щот има една СТАТИСТИКА, която… Ми, че промени ги цифрите в тая статистика, де – кВо чакаш още?...
                          Логично е, някога, когато създадем /изваяме/ ония стройни тела /дето вече ги нямаЛО/ – ЕДВА ТОГАВА да споменем кВо си била казвала статистиката и тогава да въсим вежди по форумите…

2. Някои мъже и работодатели мрънкаме/мрънкат, защото не отчитаме/тат елементарни пазарни отношения между участниците на същите /например – на пазара на труда/… Не визирам Серго, но пък защо не и него? От месеци ни мрънка /типично мъжката ни черта/, че той, работещият качествено и скъпо – само с представители на елита – ВИП – нам кВи си…, а – поради стандарта на живота си – работодателят имал наМ кВи си ризи – по над хилядарка на Америго Веспучи и нам си кой още… Тъй, тъй… Като има средства човек /нищо, че е работодател/ - що пък да не си позволи Пиер Карден и сие? Подкрепям! Да де, но той още си търси изпълнителките, които да си обучи, пък те – от своя страна – да си му носят принадената стойност /каквото и да означава това/…, абе – да му се увеличава богатството, един вид… Да, ама работодателят /не Серго/ - ЗНАЕ /!!!/, че на всеки СВОБОДЕН пазар /вкл. и на тоя – на труда/ - има едни елементарни оферти, при които – едната страна, която продава нещо си – оферира своята ценааааа… Така, де… Другата страна, която купува /знаем, че тя се нарича “купувач”…, гледам да го напиша разбираемо, защото тук четат и малки деца…/, та купувачът – ако е приел цената за поносима – купува предлаганата стока, т.е. – сключена е сделка на съответният пазар, при което стоката променя своят собственик….Това, мили деца, наричаме прехвърляне на собствеността…
                          Добре де, ама за коя стока говоря толкова подробно? Много от нас вече се досетиха: говоря за стоката “работна сила”…
                          Е, кВо сЯ? Що ги няма “момичетата”, които да напират да бъдат обучени, пък да си Фанат професията, да работят и да пеят /хайде – нека не пеят, но да работят!/, като в касичката на ВЕЛИКИЯТ работодател – да се “сурва” всичката принадена стойност на планетата? Тогава – ако не те, то той наистина ще запее…
                          Е, кО искам изобщо да кажа, че се мотая толкова обстоятелствено /както винаги/ - между буквите? Ми – това е основното, де: богат работодател, с тенденция бързо да утрои богатството – плаща толкова, че да се срещнат офертите “продава” и “купува” – на пазара на труда… Т.е. – квалифицираният работник ИСКА 1000 лв.+…, бъдещият работодател – плаща, ако прецени, че след 2-3 месеца инвестицията му ще се изплати… Но, той не преценява, че това е поносима оферта за него и предлага 300 лв. /защото така вървяла работната сила в бранша/. Тогава притежателят на продаваната работна сила, като си направи сметка, че само наемът му е толкова, намира друг работодател, който дава там едни 500 лв, докато излезе, че някой /още по-умен друг работодател/ му даде още повече…
                          Т.е. – героите на нашият пазар не си стисват ръцете при сключената сделка…
                          Не укорявам никоя от страните: нашия герой ще се жалва в следващите години, вместо да пълни касичката…, а може би той точно това и желае – да ликвидира бизнеса, но се прави на заинтересуван от друг изход на събитията…
                          Лично аз съм сигурен, че ако е имало някога такъв бизнес, то същият вече е изчезнал от хоризонта, защото не може човек сам да си направи харакири /освен, ако няма ДРУГА основателна причина за това..., няма да правя предположения.../…

Какво излезе накрая? Мииии - превърнали сме България в страна на мрънкалА… И то какви! Какви, ли? Такива, които мрънкат така – застават някъде – и почват да мрънкат… Жените нищо не правят в къщи, децата затлъстяват, няма работници…, а други като мен – мрънкат, защото нещата се разглеждат тенденциозно: все другите са ни виновни и никога не търсим в себе си вината…

Хареса ми някакъв извод на Космо, когато той изрази съмнение, дали сега бихме се справили с тежките условия, които са имали при Сталинград… Как ще се справим, ако сега не успяваме точно да дефинираме личните си проблеми, камо ли пък да ги изпълним…, а как тогава можем да решим най-елементарни проблеми на страната ни - обществените?

Такива неща… От проблеми, които искам да коментирам – не мога да си пусна клиповете и снимките от уикенда. Ще /седмицата е напред/! Сега пускам едно клипче, с уговорката, че доста късно почнах да снимам. Минах край Централна ЖП гара, а там сваляха голямата шатра - покривалото, което някои бяха нарекли на майтап “гащите на Софиянски”… Стори ми се интересно наличието на толкова многотонни кранове, та реших да погледам отстрани. Засякох един много лют и бързо развил се скандал между пазител на реда, който отцепваше опасната зона, определена от стрелите на крановете и една мома – много нахъсана, която така и се наложи със своят вариант – да мине напряко /клипът, обаче не показва началото на разпрата/…, както се казва – късно извадено…устройство... Логиката й беше непоколебима. Пожелавам да не ви се падне такова чудо в къщи /майтап, де – това е повърхностно заключение/… Това е нещо, което е в унисон с полемиката, която се разви в други теми …
                          http://www.youtube.com/watch?v=tpJEI...ature=youtu.be
                          Last edited by zarco; 04.11.2012, 21:29.

Коментар

• Нямало било жени, които перат, чистят, грижат се за децата и т.н….

Ми – Маранди, Серго и останалите - като няма – че, създайте СИ ГИ, де…Когато много хора създадат много такива – МОЖЕЩИ жени, тогава нещата ще почнат и да се оправят…

Ама на теб ти трябвало такава – и затова годинките си летяяяяят. Миииии – ето, де: ти искаш такава, нали? На един МНОГО ВАЖЕН въпрос трябва да си отговориш, разбира се:

А – тя, дали пък – АДЖЕБА – точно такъв те иска???

Сфана ли сЯ?

Е, добре де – горното – едно на ръка /но много съществено!/… и кО да праИм сЯ, като не ме харесват? Миии – народът си го е казал: “Дърто магаре не можеш сега да го учиш!”…, не е точно така, мисля, нооооо….

Миии – направи си такива жени, бе – каквито искаш. “Жертвай” се с оная, която не е по твой стил, направете си момиченца, отгледайте си ги, възпитай ги – и нещата полека-лека ще почнат да се оправят, нали така?

Ето как е при мен: две хубави дами отгледах – и, когато израс/т/наха – ми е било кеф да движа с тях, да се майтапим, да седнем някъде на кафе /или – квот там/, да съм част от тяхното бъдеще /през образованието и компетенциите им…/, после – пак излизахме с тях, пак сядахме, но вече чакахме гаджето да излезе от работа и т.н… Намериха си мъже, които можаха да оценят моите усилия, разбираш ли? И съм приятел, дори с приятелите на мъжете на моите красавици – когато мога – присъствам в компаниите им и имаме много общи теми! Но съм почнал всичко от нулата, както се казва: в детските колички, после по детските площадки, после сме писали буквичките с неуверена ръчичка и така – ангажимент след ангажимент – животът ни се е изпълвал с радост… Всяка тяхна радост, всеки техен успех – съм възприемал като двойни мои - радост, или успех…

Е, те за тВа ти говоря… За това, което ти мноооого трудно ще почувстваш някога…Оптимист съм, но това си зависи лично от теб, Маранди…Ама – не можели българските жени, бе! А ти, Маранди – можеш ли?

Де е сЯ Съни /твоята орлица-закрилница/ - да каже, че не съм я “защитавал”? И на какво отгоре, питам пък аз – да заставам на нейната страна? На какво отгоре? Разбира се – тая ми “защита” на жените - няма като как да не се забележи… А това изобщо не означава, че съм застанал на тяхна страна – длъжен съм ДЕБЕЛО ДА ПОДЧЕРТАЯ…/еднозначен отговор на въпроса не съществува – който смята, че жените трябва да са други – нека си ги създаде – и ВЕРОЯТНО ще има успех… ВЕРОЯТНО и ЕВЕНТУАЛНО! /за Маранди – не тая никакви надежди/…

АДИ, че няма да стоя тук - довечера ще продължавам...

Коментар

• Маранди, няма да излъжа, ако кажа, че сега чувам за това, че качвайки клипове - печеля нещо.

Ето, че научих нещо от теб.

Продължавай в същият дух: ще ме зарадваш да науча още нещо ОТ ТЕБ, въпреки че нямаш голям шанс...

Няма да се възползвам от "печалбата", което е в твоите прерогативи, когато ти сам си правиш тук реклама на нещо си, от което печелиш.

Клубът на самотниците - по мое мнение - оглавяваш ти и някои други около теб: нито си женен, нито пък имаш деца - но ти ще оправиш това в бъдеще, нали? Въпросът е, че още живееш при таткото, добре че той е строил навремето апартамент, за да има къде да живееш и ти сам..., нооооо - мноооого трябва да го четкаш, за да не отиде апартаментът при брат ти /нали с тия подробности си ни отварял сам очите/...

Така де - аз не съм така самотен, както ти изглеждам - дори до сега бях в една презокеанска страна, където са част от моите деца - те са с 9 часа назад от нас...

Бъди здрав, приятелю по самота /завършвам оптимистично за теб/ - другото, което пишеш - е една суета, която не си струва да коментирам. Това, че приоритетите ни са различни - не е най-лошото. Помисли, кое е то и бързай, защото времето лети.....

Коментар

• Моя милост не е възпитан като Асенката, където те огаври яко, но само ти не разбра

Не ти знам личния проблем, но ще обобщя:

1. Казах ти да си направиш сайт, а ти създаде "Клубът на Самотниците", в който само ти участваш ( справка от 673 постинг-а в т.нар. ти "сайт" - предполагам 500 са твои и 150 излъгали се да ти помогнат от добри чувства ).

Някой ден ще разбереш разликата между уникално посещение и импресия по повод 17000 импресии, с които се изфука. Повярвай ми макс. 100 различни човека са ти влизали в темата ( пардон "сайта" ) и то преди да ги изгониш и тях, за което си майстор определено.

Затова си и "Клубът на Самотниците"

2. Не съм вярвал, че някой ден ще опреш да качваш клипчета в ЮТуб с твоя регистрация и да изнудваш посетителите си да ги гледат, а ти да печелиш от тях по 0.00000000001 цент на клик.

Уж говориш "тежко" и се движиш като Ежко-Бежко с дупе тежко, а накрая "умря" за т.нар. потребители на Инвестор, на които да им пробутваш щрак за някой цент ( справка - виж си постовете досега ).

3. Когато се опитваш да коментираш моята профи-компетентност - заставай с кинти насреща, че нещо ми писна да ти чета глупостите.

Т.е. всеки път като споменаваш името ми ( или го намекваш ) слагай по 1000 лв. на масата и тогава ще ти отговарям. Разбирам, че си босичък и доста неща не са ти ясни. Но ако излезеш прав, ще спечелиш 1000 кинта

Чел си Кодекса за Застраховане - страхотно постижение ( смигам ) и ако може автограф.
                                ----------------------------------------------------------------

Обобщавам:

- т'ва не е "сайт" - както си мислиш, а импресиите не са уникални посещения;
                                - радвам се, че си "велик" и мяташ клипче-та за Природата с цел да вземеш някоя стинка ( Въпрос: Защо в инвестор, бря? - нали си "велик" - очаквах да смаеш света и да накъпиш по 3 милки уникални посещения, както го правят доста хора )

Ти как ще се почувстваш, ако някой вземе да ти досажда кат' тИбя и да те изнудва 3 месеца да му цъкнеш на някой линк за няма и 1 стинка? ( риторично )

- жалко, че т'ва беше първият ми и последен пост тук

П.П. Ъъъ .... успех със "сайта" и стинките от клипчета.

Имаш 'орицата за балъци, а те ти се бяха доверили сякаш. Споки, скоро и те ще изчезнат при подобно отношение, а ти ще си броиш жълтите стинки от тях и ще се радваш, че по-голЕм умник от тИбя нЕма на свИтЪъъ ....

Ся спомни ли си кат' ти казах, че си маскиран метил и тия номерца на друго място? Но само ти си мислиш, че си "маскиран", а в същото време "прозираш" от всякъде.

Зарко = Основателят на Клубът на Самотниците!
                                Last edited by marandi; 03.11.2012, 03:10.

Коментар

Working...
                                X