Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеЕхааа, от щипалки до рога юхююю Аз пък се чудя (може и старомодно да звучи) но как може да имаш съкровище в къщи и да обикаляш навън за общодостъпна "стока" и после пак вкъщи
да де - ще кажеш - че то си е нормално, мЪ все пак"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеМалко на патерица - ЧРД Скорпииии - тази година да щипеш, но по-малко
...щом е само малко - може да се приеме като извинение......, иначе - щипането не ми е в приоритетите /да не съм щипалка, та да щипя?.../... Пък и - мъжете сме си отСякъде по-близо до биковете - с големите рогИ......, еднороги, двуроги и така нататък...
Идва ми наум оня диалог между две дами от някаква сапунка, при които едната обясняваше, защо е поставила като афродизиак - рога /на елен, май бяха/ - при обзавеждането на кухнята си... Така, с афродизиака - мотивирала мъжа си, за да е по-активен...
Другата изрази съмнение, че рогата са точно афродизиак...
А тая реагира: Ами как иначе? Разбира се, че са афродизиак! Щръкнали са!
...въпреки, че за рогата си има и друго типично тълкуване....../още един пример - как нещата могат да се тълкуват от различни позиции/..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеНа Архангелов ден празнува, едва ли не - половин България!... ...Ангел, Ангелина, Лина, Михаил, Михайлина, Михаела, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Райко, Рая, Радко, Райна, Радослав, Рада, Радостин, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле...
...и не зная още кой...
Понеже ми хареса хубавото българско име - Геле, днес ще се прекръстя именно така, а и един голям приятел се казва така!
Поздрав на всички именици - живот, здраве и усмивките да не слизат от лицата ви! Наздраве!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
http://vbox7.com/play:8dbd593f&al=2&vid=50048
http://vbox7.com/play:e2124c8c&al=2&vid=2812160They didn't have your name
Коментар
-
На Архангелов ден празнува, едва ли не - половин България!... ...Ангел, Ангелина, Лина, Михаил, Михайлина, Михаела, Мила, Милена, Рангел, Рафаил, Гавраил, Гаврил, Серафим, Райко, Рая, Радко, Райна, Радослав, Рада, Радостин, Емилия, Емил, Райка, Райчин, Рачо, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Милко, Милка, Михо, Геле...
...и не зная още кой...
Понеже ми хареса хубавото българско име - Геле, днес ще се прекръстя именно така, а и един голям приятел се казва така!
Поздрав на всички именици - живот, здраве и усмивките да не слизат от лицата ви! Наздраве!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
http://vbox7.com/play:8dbd593f&al=2&vid=50048
http://vbox7.com/play:e2124c8c&al=2&vid=2812160Last edited by zarco; 08.11.2012, 09:31."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marmalad Разгледай мнениеМи не знам ама Дедо ми казваше че с времето всяко нещо си идвало на мястото... Zarco не виждам повод за излишни притеснения и вълнения породени от НЕпразнодумието на доказал се като емоционален и не много стабилен чОУУек. Чувек с мисловен процес, а и познания много над средно ниво ама какво? Талашит и наденица, боб и три тона лютеница.
Извинявам се за селската наглост че нахълтвам в темата Ти ама изпитвам непреодолимо желание да ти помогна с двуцифрени акаунти… и тубите.
Може и да не съм мармаланди а само един прост и посредствен мармалад, но и аз мога да правя шпагати с вързани крака и да съм профи пияч вследствие на което мога да пътувам и във времето.
Мъдри хора са били дядовците ни, но не и защото са завършили магистратури, нито пък са защитили съответната научна степен…
При тая инфлация на знания в образователната ни система, вероятно – с началните си отделения навремето, но с практиката – за справянето си в различни житейски ситуации – са надминавали по предприемчивост много съвременни предприемачи, работодатели и “бизнесмени” на днешното време…
Интересно, нашите дядовци, са планирали, финансирали и водили целия процес на “бизнеса” си – собственик и мениджъри, освен това – са правили и подбор на кадрите си /човешки ресурси/, контролирали са качеството на работата на наетите работници /технически контрол/, осигурявали са необходимите условия на работа /безопасност на труда/, осчетоводявали са всички приходи и разходи в края на работния ден /счетоводители/, като са изплащали и необходимите възнаграждения на надничарите, които са наемали /касиери/ и т.н…
Колко са били рационални в действията и думите си… И страната постепенно е потеглила в развитието си. Имало е изключения, но те просто са подчертавали общите нагласи и желания – многобройната ти фамилия да живее добре, но и всеки да изпълнява задълженията си…., докато сега изключенията почват да надделяват, а при бълването на “кадри” и инфлацията в образователната сфера – какво качество можем да очакваме и в производството /ако изобщо го има/?
Някои неща са /като че/ - предопределени в тая страна, но не можем да вдигаме рамене, че всичко вече е изгубено…, думата ми е все пак – за това, че – ако някой има свои виждания за развитието на нещата, ако има някакви начални познания и умения, които би искал да развива, ако има свои желания да развива отношенията си с хората – не е редно разни случайни, неосъществили се хора - да го демотивират, само, защото самите те не са успели, в която и да е от областите на живота и да налагат свой “модел”, като правят това с някакво неподплатено с нищо “самочувствие”…, да цитират разни хвърчащи статистически данни и да ги тълкуват произволно с цел да натрапят някакъв модел, който се оказва кух.
Няма такива хора. Хора, които не участват реално в никаква дискусия, допускат елементарни грешки и все пак спорят, че са подготвени професионално. Ясно е защо много професионални казуси не се решават съобразно нормите – защото много изпълнители ги наемат без знания някъде, след което – почват да разчитат на това – наелият ги да замазва грешките им…Така се срива постепенно доверието във всяка област...
… и се връщаме отново към дядовците, които са познавали добре законите /нормите/, които са ги касаели /юрисконсулти/…
Такива мисли ми идват наум по повод написаното, поздрави!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Ми не знам ама Дедо ми казваше че с времето всяко нещо си идвало на мястото... Zarco не виждам повод за излишни притеснения и вълнения породени от НЕпразнодумието на доказал се като емоционален и не много стабилен чОУУек. Чувек с мисловен процес, а и познания много над средно ниво ама какво? Талашит и наденица, боб и три тона лютеница.
Извинявам се за селската наглост че нахълтвам в темата Ти ама изпитвам непреодолимо желание да ти помогна с двуцифрени акаунти… и тубите.
Може и да не съм мармаланди а само един прост и посредствен мармалад, но и аз мога да правя шпагати с вързани крака и да съм профи пияч вследствие на което мога да пътувам и във времето.
Коментар
-
АВе, кО стана пак?
Как, кО! Клубът на самотниците от наш’та маса – поздравява клубът на “самотниците” – от ваш’та…
Ми, Що ми излязоха тия кавички, без да съм ги поставял за ваш'та?
ЧаЙ сЯ да помислиммммм….
Ахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, май се досещам… Не моЕ да бъде! МоЕ, моЕ!
АВе, не моЕ! ТолкоЗ!
Ако кажа – “Такъв е животът!” – някой Ше каЕ, че е клише… Клише, ама истина! АВе – истина, ама – клише… Да бе, клише, ама истина… Уфффффффффффф, нЯщо позациклиФ…, няма ли най-после да изляза от тая спирала?
Ми – няма да изляза, я! Защо, ли? Емииии – защото по някое време кавичките, дето аз не съм ги поставил – не зная точно как, но сами си изчезват… Как стаАт тиА фокусЕ, така и не разбах! Абеееее – не съм поставял кавички, а те се цвъкнаха… После – с времето – изведнъж ЗАчезват и напълно пропадат някъде…
Пак ми се изпречва клишетоооо…. Ама – и да викам – няма да СчезнИ, дееее… Такъв е животът! Клише с клишето му! Му клише с клишетУ, или клише му с клишетУ…, винаги ги бъркам тия щатове…
Да де, ама сЯ пък ми дойде наум и една друга раПтааааа… Начиииии, аз как си броя жълтитИ сТинкииииииии… - и в Ю Тюба-та – някакви центчета съм почнаЛ да прося .../това показва “статистиката”…. , статистиката - на някого си, де…, ахааааа – сетих се: тВа е статистиката на хората с двуцифрени акаунти…, но тВа си е отСякъде - една друга тема…./…..
Ееее, ама – коя маса – на коя маха, не е ясно: още не сме направили сметката – само трябва да теглим чертата… на съпружеските отношения..., ПА И да подпишем де-що има договори, де - предбрачни, чеизени и други обвързващи, да не ни завлече някой, га тръгне в последният си път от тоА свЕт..., Ноооого е важно и децата да възпитаме така... /няма лошо, де, но преди да почне възпитанието - първо трябва да си ги направим, защото обратното е невъзможно..., аааа, нееее - възможно е - Ше наливаме акъл на Ората във форумите - за какво са ни деца - само за да разсипят всичко, което ние..., ИЛИ НЯКОЙ ПРЕДИ НАС - е градил.../ Толкова противоречия, че ми се губи логиката..., кой-какво точно пази, а кой пък - разсипва...
Аз, като виден представител на Клуба на самотниците, все си мислА, че съм за завиждане - с толкова деца, които – когато се муЙна в скайпЪ – веднага се засичаме в разговорите…, или пък те говорят помежду си, та се чудим към кого да се обръщаме...
Е, кВо сЯ Ше праЯт “несамотниците”??? Ше ги дондуркат до 100 годишна възраст, лЕ, за да си останат “несамотници” – над “несамотниците”…, или ще кажат едно разумно /или не чак толкова/: “Такъв е животът!”…
Та ми дойде наум вицът, дето двама циганье крали… Беееее – крали, ама ги фаналЕ… /тВа било в една друга галактика, щом са ги фанале - па ги завели при съдията/…
Кривоседев-Правосъдев ги изгледал под вежди и отсъдил: Всеки да глътне откраднатото…
Единият циганин почнал да се смее, ама – като се смее, та чак се заливал от смях, та – паднал на земята да се кикоти, ама – смях, та смях…, превива се с ръце на корема…
Това много разсърдило съдията: Що не уважаваш институцията МИ и се смееш, па и се въргаляш по теракота, строго попитал Кривоседев!
Ми, как, що, бе, г-н Правосъдев: аз лесно ще глътна дренките, но не зная ортака ми как Ше глътне тая открадната от него любеница! /за откраднатата диня му говорел/…
Като председател на клуба на самотниците - мен наистина почва да ме напушва един смях… Ама, каТ ви казвам смях, значи – смях!!! Не зная коя точно е причината за този напушващ ме смях…Не зная, вярвате ли ми? Паси, кой Ше ми обясни?
Мииии – какво да кажа на уважаемите и на не съвсем уважаемите съфорумци? НЕАм думи! Що ли си мислА, че за всяко нещо си има време? Беее, не е точно така /оптимистично, де/: Дет се вика – и на 100 да станем, пак го моЕмЕ – де с чужда помощ, де – с друга чужда…/вероятно, де/… и евентуално…/за ония, които не се досещат: за ония движения, хубавите - си говорим, преди бащинството/…
Да де, ама на 100, дЪл ше моЕмЕ да им показваме какво можем, какво правим /друго/, или Ше им приказваме с премрежен от алкоОла поглед: виждаш ли, детенце – ОНЯ чичко – той е “движил” из къщи…, каквото и да значи това…, т.е. – работил е специалиста във всички посоки, де…, а мама остана най-доволна от изваяното жилище…, а после пък – само след 8-9 месеца - се появи и ти – нашето детенце!
Миии, какво ще им покажем на тиА деца? Как трябва да се живее на тоА свят, лЕ – или – ми, то и така Сичкото – все на поразия е тръгнало – кВот там доДИ – да полегнем на вълната – и докъдето… Да влачим и да продаваме /досущ като циганите/! Ъм “СТЪКМИСТИКАТА” и така не моЕм я опровергА – тя е всичко на тоА свят! Как Ше я преборим? СерьОзен довод…, пътеводна звезда!
Нам що, отново се сетих, че много хора, влюбени в двуцифрените акаунти, ми дават акъла, че с поведението си /на шеф на самотниците/ - съм щял да изгоня и малкото участници в една тема… , Па аз реших, за да не ги изгоня, да им отворя по един двуцифрен акаунт – все от печалбите от Ю Тюба-та ще го направя /дано да са достатъчно!!!/…, както се казва – за благото на всички, защото все живея с мислЪта, че всичко, което пускам тук го правя, за да се облагодетелствам лично…, демек – по-голяма мръвка да имам на масата…
Това, разбира се – са си мои мисли, а вие не се впечатлявайте – аз само така си пиша…, важно е, че аз, като председател на Клуба на самотниците, поздравявам останалите “несамотници”…, да си Одя при Моите хора в скайпа…и да си викаме там “наздраве”!
Ха наздраве и на вас!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
"Събраха се най-известният и вторият по популярност в света южнокорейци в една сграда!"...
http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D..._i.232505.html"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЧестит Рожден Ден, Зарко!
Здраве, хармония, любов, пари, приключения!
http://www.youtube.com/watch?v=MjF1bG5LUcs
Благодаря за пожеланията, да ви се връщат!
Та, бях обещал една феерия от горния ръб на Боянският водопад… Там, повечето знаем, че праисторическият Витошки плутон е доста загладено-заоблен от безбройните години на съприкосновения /докосване/ от реката, която е особено пълноводна през пролетта /това добре се вижда/. Доста е хлъзгаво от влагата, сенчестото място и директните пръски на водата, поради което човек стъпва внимателно, но не съм сигурен, дали при това трябва и да се снима /походката е на лееееееко неуверен танцьор…/… Първият клип е концентриран върху по-горната част, вижда се и малкото вирче – точно преди водата да почне да се свлича отгоре, а вторият клип – до нивото - показва падането на водата отгоре… Виждат се и скалите горе, от които вчера осигурихме погледа надолу… Все пак, който иска да шири поглед към резиденция Бояна – от скалите горе почти не му се получава от клоните наоколо, но от ръба на водопада – погледът се ширва към София… По обратният път на разсъждения: който се намира в резиденцията, при достатъчно увеличение – би могъл да ме забележи, ако насочи увеличителните си уреди в правилната посока…
http://www.youtube.com/watch?v=W61Jb...ature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=8nIN0...ature=youtu.be"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Честит Рожден Ден, Зарко!
Здраве, хармония, любов, пари, приключения!
http://www.youtube.com/watch?v=MjF1bG5LUcs
Коментар
-
Благодаря за пожеланията! Изпращам и моите най-добри пожелания и поздрави към всички скорпиони......, пък и към всички във форума, независимо какви са зодиите ви. Това изобщо няма значение - няма да обобщавам, кое е важно. Всеки си знае приоритетите!
Наистина си направих хубав подарък тоя уикенд /и след днешните има доста - не е пресилено, ако кажа - умопомрачителни красоти..., но пък те са навсякъде около нас, ако човек има очите, за да ги види и им се възхити.../
Едно вирче – с дълбочина около метър /такива в тоя сезон почти няма/ – на прехода – десен – ляв бряг на Боянската река по пътеката към Златни мостове и Копитото, на около 50 метра от горният ръб на Боянския водопад:
http://www.youtube.com/watch?v=SimH5...ature=youtu.be
…и поречието на Боянската река, непосредствено, преди достигането на горният ръб на Боянският водопад, който се вижда от съседната скала /извиних се вече за това, че наруших последователността на повествованието…/:
http://www.youtube.com/watch?v=6i9PE...ature=youtu.be
…следват още Убави неща…"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеОооо, мерси, мерси..., не че си ГО прося, де...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар