Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Ето, че отново си "ръфнах" от една съседна тема......:
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКитайците са като мравки. Гъмжат. И я разбират философията. Сега на това пристанище дето сме, товарим изкуствена тор по един много философски начин. От входа на пристанището влизат камиони пълни с тор опакована в торби. От камионите торта в торби се товари на барджи на сто метра от кораба ни. Барджите, като ги натоварят, застават на борд на нашия кораб. Торбите се претоварват от барджите на кораба, като на кораба много китайци режат торбите и изсипват торта в хамбарите. Празните торби от торта ги разтоварват на кея и после ги извозват някъде, може би на вторични суровини, не знам. За вас лъжа, за мене истина.
Т.е. - ако БЯХА наели за същият товар един кораб от типа ЛАШ /LIGHTERS ABOARD SHIPS HEAVED / можеха да натоварят за броени часове десетки контейнери с товароносимост - над 380 тона - всеки един от тях: само щяха да тласкат поредният контейнер през кърмата...
...разбира се, китайчетата щяха да пукнат гладни..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМного се забавлявам със Зарко и неговата тема.
Прилича ми на изследовател: грабне някоя полуумряла жаба (пост) от тази тема. Довлачва я в леговището си (темата си) и започва да й прави дисекция....
Ето, ТИ още все още не си казал нищо по същество по такива проблясъци, които се вихрят във "вашата" тема, а именно - ЩО Е ТО - ДВУЦИФРЕНИЯТ АКАУНТ и за колко време СЪЩИЯТ може да се превърне в четирицифрен?
Мисля, че си много навътре по принцип - в тоя тип дискусии.
Та, редно ли е според теб - човек, излюпил се вчера по някоя тема - да дава акъл на хората в икономически форум?
Та, редно ли е - щом нямаме понятие от дадена тематика - да подвеждаме хората /като знаем, че тук четат и доста млади хора/?
Дамммммммм - мисля, че трябва да има и хора, които проявяват скептицизъм, или пък отричат тъпотии, които могат да сринат някого за минути..., дето му казваме - алтернативно мнение, коректив - или както искаш го наречи...
Поздрави!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеТо кой ли си няма беше забавна хипотезата ти"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... щом ти стана хубаво - и ти си имаш някакви тайни, май...There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениетайм аут много беше хубаво!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеЧета ви - и някак ме досмеша....
Все в тоя ред на мисли, АКО....
"хората - са хора, независимо от националната принадлежност...", то - българите са хора, но и китайците - също са хора, т.е. - китайците са българи...
"хората са хора, независимо от пола им", тогава - българките са хора, но и китайките са хора, но те по условие са и жени, т.е. - китайките са българки...
"хората са хора, независимо от противообществените им прояви", тогава - престъпниците, попаднали за углавни престъпления в затвора - може да се окаже, че имат много повече положителни качества от хората на свобода...
Окончателно - морякът /или всеки друг!/, тръгнал по света - се връща /подръка/ с един излежал 15-годишна присъда китаец, а ТНМ ги гледа отстрани завистливо... /това е много мотивираща "теория" за някой, АКО би решил да обърне резбата...There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеЗа хората и мишоците...
И аз мисля, че сме еднакви, просто различните обстоятелства ни карат да отключваме качества или пороци, които засилват образа, който сме възприели. Но в никой случай не може да се каже, че някой няма качества или пък няма пороци.
Все в тоя ред на мисли, АКО....
"хората - са хора, независимо от националната принадлежност...", то - българите са хора, но и китайците - също са хора, т.е. - китайците са българи...
"хората са хора, независимо от пола им", тогава - българките са хора, но и китайките са хора, но те по условие са и жени, т.е. - китайките са българки...
"хората са хора, независимо от противообществените им прояви", тогава - престъпниците, попаднали за углавни престъпления в затвора - може да се окаже, че имат много повече положителни качества от хората на свобода...
Окончателно - морякът /или всеки друг!/, тръгнал по света - се връща /подръка/ с един излежал 15-годишна присъда китаец, а ТНМ ги гледа отстрани завистливо... /това е много мотивираща "теория" за някой, АКО би решил да обърне резбата..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение....докато все още съм гладен.......:
Няяяяяма да мине поправката, Дето я гласиш!...
Редно е ти да си водиш записките: качествата са валидни - само и единствено, докато съществува определението "виртуален"...
Промяната в последното - опорочава изводите ни, а нещата с желаните качества стават непредвидими в своята неочакваност...
Да си кажа право, добре че мъжете до вас вече са се уверили реално в притежаваните от вас качества. Същото е, в което и ние сме се уверили: най-добре е да се движи самосиндикално, вместо някой да ти "пили" на главата...
Горното е казано несериозно, т.е. - преплитат се неистини с истини /радва ме фактът, че мъжете около вас ви разбират/, но общо-взето - майтапът е пълен и изникват поводи за размисъл...
Приятен обяд!
Явно днес на гладно и на сито някой ти е вдигнал адреналина на тема междуполови отношения, та.... нема да се косиш То и мен понякога ме стягат подобни мисли, че ако не беше до мен Човека..... маниThey didn't have your name
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПак ще те коригирам - не само виртуални, а и реални. Като не можеш да помниш - пиши си в тефтерчето!
Няяяяяма да мине поправката, Дето я гласиш!...
Редно е ти да си водиш записките: качествата са валидни - само и единствено, докато съществува определението "виртуален"...
Промяната в последното - опорочава изводите ни, а нещата с желаните качества стават непредвидими в своята неочакваност...
Да си кажа право, добре че мъжете до вас вече са се уверили реално в притежаваните от вас качества. Същото е, в което и ние сме се уверили: най-добре е да се движи самосиндикално, вместо някой да ти "пили" на главата...
Горното е казано несериозно, т.е. - преплитат се неистини с истини /радва ме фактът, че мъжете около вас ви разбират/, но общо-взето - майтапът е пълен и изникват поводи за размисъл...
Приятен обяд!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...ахаааа - изловихме ви вече: хитрооооо! Хапни, че на пълен стомах - няма начин да не си по-благоразположен, нЪл!
ПА - сичките тънкости си ги знаете..., една от друга се допълвате и учите..., отваряте си очите, за да подходите точно към правилната кукичка - за шарана...
Стръвта е много важна, нали? Миии - кой шаран кълве на една гола кукичка?..., абеее - гола, гола - но все пак - кукичка......, с малко месце нещата изглеждат различно...
Размечтах се, нЯщУ...
Никакво включване след обяда! Познавам тънкостите на житие-битието... /па има си и други шаранье, де - я виж по темите - тук-там.../They didn't have your name
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... стига си лансирала "тъпите" идеи: някои тук страдаме от параноичен страх, че децата ще ни опропастят, ще профукат всичко, което сме градили, ще го проиграят и пропият......:..., а вие, дамите - само деца раждате: основен приоритет, без да мислите за последиците!
Жените - изобщо - сте скарани с логиката - маНете ми се от глЪвЪтЪ... /няма да ме откажете така лесТно от убеждението ми за необходимост от ПРЕДбрачен договор и така нататъкА!......, да си вържем гащите отСякъде - и така само въртите очи навънКЪШ..., ще си уредите де-що имате деца, после - шапка на тояга!... А ние да му мислим: все ще опъваме каиша...
Зная ви аз - като в отворена книга чета въФ вазе! МатРиалиСки с матРиалиЗките!..., всичко завличате...
...разбира се - форумните дами - сте нещо друго, изключение сте си - откъдето и да ви погледне човек... /виртуални красавици, усмихнати, разбиращи.../ .Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеГладен ли си? Ходи хапни нещо и после пак ще говорим
ПА - сичките тънкости си ги знаете..., една от друга се допълвате и учите..., отваряте си очите, за да подходите точно към правилната кукичка - за шарана...
Стръвта е много важна, нали? Миии - кой шаран кълве на една гола кукичка?..., абеее - гола, гола - но все пак - кукичка......, с малко месце нещата изглеждат различно...
Размечтах се, нЯщУ...
Никакво включване след обяда! Познавам тънкостите на житие-битието... /па има си и други шаранье, де - я виж по темите - тук-там.../"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... стига си лансирала "тъпите" идеи: някои тук страдаме от параноичен страх, че децата ще ни опропастят, ще профукат всичко, което сме градили, ще го проиграят и пропият......:..., а вие, дамите - само деца раждате: основен приоритет, без да мислите за последиците!
Жените - изобщо - сте скарани с логиката - маНете ми се от глЪвЪтЪ... /няма да ме откажете така лесТно от убеждението ми за необходимост от ПРЕДбрачен договор и така нататъкА!......, да си вържем гащите отСякъде - и така само въртите очи навънКЪШ..., ще си уредите де-що имате деца, после - шапка на тояга!... А ние да му мислим: все ще опъваме каиша...
Зная ви аз - като в отворена книга чета въФ вазе! МатРиалиСки с матРиалиЗките!..., всичко завличате...
...разбира се - форумните дами - сте нещо друго, изключение сте си - откъдето и да ви погледне човек... /виртуални красавици, усмихнати, разбиращи.../ .They didn't have your name
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge. Разгледай мнениеКакво по-хубаво от това
... стига си лансирала "тъпите" идеи: някои тук страдаме от параноичен страх, че децата ще ни опропастят, ще профукат всичко, което сме градили, ще го проиграят и пропият......:..., а вие, дамите - само деца раждате: основен приоритет, без да мислите за последиците!
...разбира се - форумните дами - сте нещо друго, изключение сте си - откъдето и да ви погледне човек... /виртуални красавици, усмихнати, разбиращи.../ ."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар