IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ейййй, голяма смешка прочетох сега!!!

Влизаш, видите ли - с ДВУЦИФРЕН АКАУНТ /!!!/ и излизаш с намколко си цифрен...

Това си е фантазия над фантазиите, де..., освен ако не сме на демото...

Ми то не зная дали всички не сме откривали някога Америка! Абе - май не сме я откривали всички: някои са прочели, че Америка отдавна вече е открита...

Моята прогноза в конкретният случай е: ЗАЦИКЛЯНЕ по тъч-линията..., т.е. - влизаш с двуцифрен акаунт, на другият ден получаваш маржин кол..., влизаш отново с двуцифрен, отново колът..., пробваш за разнообразие с трицифрен - резултатът е същият..., хайде отново с двуцифрен - пак....

Като цяло, сумарният акаунт май стана почти 4 цифрен.../но изгубен..., но - аз до сега не съм чувАл някой да изгуби на демо.../ и така...

Извод: всеки е длъжен да открива Америка, колкото пъти си иска..., ако иска - може да прави това през ден!

Приятен уикенд на всички!
    Last edited by zarco; 03.11.2012, 02:47.
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И сега, се сещам за едно стихче на писател-хуморист /не помня кой е точно/ от близкото минало. Зодиак ли се казваше?...:

"Роден под лъвска зодия -
      завърших филология...
      На изпитите ставах водолей.
      Взех диплом, но работя със везни,
      препирам се с какви ли не овни...
      Със скорпион успях да сключа брак -
      и ето ме: ни риба, нито рак..."

Истината, казана от поета в хумористичен стил, валидна за много от българите...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Днес, маааалко съм попрекалил в обяснителната част..., прегрял съм отвсякъде......., така че - трябва да се поохладя: черпя първите петима - желаещи: шопска салата и узо - на кристали... /Ούζο Παραλία/....../как ще се яде таА шопската?!..., сАс гУлямата лАжица, де, друг начин няма..., като вУк съм прегладнЕлО..., а за десерт - пилешка пържола... /

http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1351883595f.JPG

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Какъв е този кич, Зарко? Аз не съм рапър- нигро.
          Добре, че няма никаква опасност да се насадя в кола избрана от теб.

Ролс Ройсът - не!

Екскалибур - Фантомът - още по-твърдо - не!

Почвам да се чудя вече, кое е по-твърдо от диаманта?

Ахаааа, сещам се, но няма да го кажа точно тук....

Признавам, че съм слаб и не разбирам мисленето на една част от човешкият контингент - по-красивата...

Друго си е - Ролсът да отвори врата и от него да се покаже елегантен, строен крак, обут в черен чорап..., да задържи така, за да събере де-що има погледи на изумени представители на другият контингент..., да постави бааааавно до стройната изваяност на десният - и левият глезен..., с плътно прилепени колена, които всички наоколо се опитват с жадни погледи да разтворят, макар и на сантиметър..., ноооооо - тя добре контролира всяко свое движение - знае точно колко да пропусне жадуващите погледи...

Мииии - не ги разбирам, жените, ей тВа си е, НО ПЪК и не напирам да се уча в тая посока - който научил - научил..., пък и изобщо не ми пука кой/коя - кВо точно си мисли за мен.

Аз съм си аз - никой не може да ме променя - пък и не е необходимо..., но това е встрани от смисълът на поста ми...

Приятна вечер и уикендът да ти донесе нови усещания, различни от сивотата на ежедневието! Пожеланието е към всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            АдИ, за теб ще направим едно изключение - нещо по-скромничко, в ретро-стил...

http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1351796819u.jpg
            Какъв е този кич, Зарко? Аз не съм рапър- нигро.
            Добре, че няма никаква опасност да се насадя в кола избрана от теб.

Коментар

• Пак се подсетих, че в тая страна – все на другите кусури се търсят…. Разбира се, че никой не почва от своите недостатъци… Все някой ни подлива вода… Все някой ни мисли злото…

Така е, я! Ние сме безгрешни! Ние сме се родили научени! Всичко – по рождение ни е ясно!

Да, ама – не! Виновни има – и това са ония, със занижените критерии, които са имали задачата да ни научат…, но са ни пускали /и продължават да ни пускат/, като имитират изисквания, защото самите те са ниско платени и съвсем скоро ще се наложи да прекъснат работата си поради липсата на хора, които да обучават…

И – като чета за това, как нямаме мениджъри, пък – как са неподготвени, пък – неадекватни, пък – взискателни, пък – подмолни, пък – как само ни пречат… Такива клетви отнасят, поради естеството на работата си, че не бих искал да съм на тяхното място и някога други, подчинени хора – да зависят от мен…

И, интересно – никога не съм бил такъв през живота си. Винаги съм бил именно наемен работник. ЕПаси, тоА пък с какво е взел да ми се Фали…... /интересно е, че не се стремя и към "ръководна" длъжност..., ми защо в кавички, ли?..., ЩоТ много от стремящите се към РЪКОВОДНА ДЛЪЖНОСТ - сами не могат да ръководят себе си..., но завиждат на ония, които вече са се насадили на такава, злобеят срещу тях..., миии - могли - насадили се...

Ми да – така е, понякога ме обвиняват, че по приказката ми личи, че съм политик, че се налагаше да давам клетви, че не само в миналото, но и в бъдеще няма да правя такива мизерии /да драпам за политическа кариера/ друг път – ми казваха, че съм бил шеф някъде – и големи мизерии съм правел…, пък аз – като си погледна статистиката в трудовите книжки – за мизерни сТинки съм бачкал, но никога не съм имал претенции – да бъда шеф, нито пък съм бил някога… Бач – до откат, тогава може НЯКОЙ шеф да ти обърне внимание…, да те потупа по рамото…

Даммм, вероятно и такива има – шефове, които са адекватни в решенията си, знаещи – има ги. Имам си свои критерии за оценката им, така че никой не може да ме разубеди в това…
              Разбира се – има ги и другите – и често съм работил с такива: нямат управленски опит, което не е най-лошото, но, нежелаейки да придобият професионален опит до квалифицираните си подчинени – се конфронтират с тях...

Без да давам съвети някому – аз просто си напускам такава работа: който не намира смисъл да работи с мен – си намира други компетентни…Така и става - той си намира, но и аз си намирам.

Така, де – работата не е свършила на тоА свят – където погледне човек – все липса на кадри, квалифицирани…

Извод: вземайте си всякакви квалификации и придобивайте компетенции – със сигурност ще ви потрябват /това, разбира се - става с четене/!

Никой не се е родил научен /мисля, че има някои в тоА форум, но те са единици.../

Коментар

• Колко наивно съм вярвал, че всички хитрости на дребно почват от тая страна... Хората са почнали да придобиват опит от столетия...

http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1351853306g.jpg

Извън горното, в друга тема прочетох навъсени мнения на мъжки никове... Дамите /дамските никове/ им са виновни /пак!/, дето не стоят до късни доби, за да им правят компания, да ги стимулират с някоя приказка, усмивка, намигване...

Ами, дори аз /който не давам съвети/, зная, че вечното щастие се постига, когато си вземете дамата в къщи - стои ви диван-чапраз до вратата с чехличките..., а салатката и ракията - ви чакат, току-що приготвени от нея - на масата..., сядате , хапвате, пийвате, а тя е ИЗУЛА вече миризливите ви чорапи и ви прави масаж на нежните пръстчета..., и дори не проявява никакво негодувание, а единствено - с едното съчувствие ви гледа предано в очичките, докато правите комплименти на гаЖетата във форумите...., тя дори не знае, що е това "мишка" на ПС-то, а като й кажете "тъчпад", все едно й говорите на езика на племето яномами...

Да, ама - не: така, да ти е подръка в къщи, във всеки момент - си е много натоварващо, някак..., друго нещо е свободата... Да, ама тиА гаЖета - що не стоят да ни лафят до късно??? Ми - щот стават раничко, де - за разлика от наЗЕ... Пък и всеки трябва да си проспи 23-те години сън /средно/, които му се полагат в тоА живот...

Коментар

• http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1351850088j.JPG

Коментар

• Към хората, които виждат красота в нощна София:

http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1351807992l.JPG

http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1351807788v.JPG

http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1351807840a.JPG

http://alfa.kachi-snimka.info/images/bwy1351807876r.JPG

... Камелия Тодорова - е една от тях :

http://www.youtube.com/watch?v=gurN26B2g_A

Коментар

• Ето че намерих една снимка от месец юли: Черни връх /2290 м.н.в./ изглежда доста невзрачен спрямо околните Резньове /2277 и 2182/, а Камен дел - със своите скромни 1862 м.н.в. - на снимката е "най-горе"..., ето за това говорех вчера...

http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1351799238j.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        На мен, "трошката" по-долу не ми харесва, и изобщо не ме интересува дали мога да си я "позволя".

АдИ, за теб ще направим едно изключение - нещо по-скромничко, в ретро-стил...

http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1351796819u.jpg

Коментар

• На мен, "трошката" по-долу не ми харесва, и изобщо не ме интересува дали мога да си я "позволя".

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

Дамммм... Истинската истина!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=qT6XCvDUUsU
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Розата, или УФТСЪтЪ – днешната дилема, над дилемите…

Кое е първичното? Кой – кого изяжда? Овцата ли изяжда розата, или розата кара овцата да променя себе си, т.е. – да се трансформира в нещо по-хубаво от една най-обикновена роза?

Какво е розата, ако не – един трън…, нещо повече – тя спада към здравото трънье – по подобие на тръньето на шипките, глогът и трънките, за които скоро писах? Розата е трън – дори метафорично погледнато: красива отвсякъде, свежа и дъхава, нооооо – колкото и да внимаваш – така те дерва неочаквано, че ДзвИзди ти изскачат от очитИ… АдИ да го видим тоя, който ще рискува с голи ръце да посегне /отново метафори: “голи”, “посягане”/…

Затова всички си имат едно наум, когато тръгват на път: приготвят се с топлите дрешки, вземат си дъждобрани и “черни” очила, запасяват се с хапване и пийване – и се бухват във водовъртежа…Т.е. – всеки – щом е ВЕЧЕ пълнолетен – може да прецени ситуацията, която му се изпречва, демек – дЪл Ша моЕ да прескочи тоя голяяяяям трап, или – Ше заоре в отсрещния бряг, като случайно докопа накакви вейки и сламки, които постепенно – една по една ще се скъсат и той ще се тръсне в пропастта…, от която – колкото и да вика – излизане няма… Неволята няма да дойде поне да му се усмихне…

Погледнато отстрани – нещата са толкова лесни за разбиране от хората, които не са на “пангара”… Всеки си казва за другите: на тия им е толкова леко /Лабаво около врата/, но това е, защото ние съдим за другите от собствената си камбанария… И аз така: харесвам например тоя трошка:

http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1351763478d.jpg

И други сигурно я харесват! Ама и аз я харесвам - първи го казах! Да, но не в това е въпросът.
                                Ми – в кое тогава е въпросът? Не зная…, може би основното е в това, че много хора я искат, но....не могат да си я позволят…

АВе, за да завърша по-оптимистично, мога да кажа, че всички можем да си позволим всичко /това е сигурно…, но в някой друг живот…/

Коментар

Working...
                                X