IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Маранди, ама ти и днес си он файър
    Едно наздраве ще кажа на който е останал, май ще се поналея днес, че беше шити ден.
    А, бе днес нищо не съм спретвал на Ламята

Вкарах го постен режим без да се усети тая седмица и от понеделник досега е на лопуш с ориз, леща, сирене по шопски, омлет и спагети от вчера.

Връткам го да пости тая седмица, па той не се усеща. Що съм толкоз тъп манипулатор се чудя?

П.П. Утре съм обещал кекс или мързелива баница по негов избор. Правя ги с поглед и с пИрфектну качество.

Кат' решиш да вземеш акъла на момата у вас - джъст сей май нейм да ти вкарам рецепта. За 30 мин. става всичко и вече се хрупа ..

За целта:

1. миксер;
    2. продукти;
    3. печка;
    4 Русото под ръка да те научи на качествен мързел
    Last edited by marandi; 05.05.2013, 05:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Бе внимавайте по пътя да не ви излупа някой разгонен ангел...
      Ах, ти палавник такъв!

Ама, нЕ мИ гОвОрИ така ма, мръсницо

П.П. Шегувам се - чак сега зачетох на Зарко "анкетата" - ужасТ, хлипал е кат' овца от възторг колко е "оригинален"

Така не се прави световен продукт, а селски ... - пфуу ...

Коментар

• Маранди, ама ти и днес си он файър
        Едно наздраве ще кажа на който е останал, май ще се поналея днес, че беше шити ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Ей така реших на този светъл християнски празник да бъда смирен и да му се извиня.
          Домочадието спи, а аз си довършвам червеното джони от снощи. Преди да са го изтъркали /Вманков/, видях какви глупости е натворил човечето и ми стана малко тъжно. Тъжно не за него или за мене, а за продукта "Вманков", за следствието "Вманков.
          Едни такива празни мисли на един празен човек се прокрадват в празната ми кратуна, като примерно комунизма или демократията ни докара този атеизъм, който е опустошил душите ни до степен такава, че кланяйки се на мамона отричаме с готовност всичко свято и традиционно почитано?
          Голям си "глупак" - метна ме по върбите отвсякъде, а те мислех за фрост ...

Ся ми вкарваш потенциал ...( и то яко )? Връм-връм-врръъъммм .....

П.П. Убусници по религия, политика, спорт, кекс и сие тряя им се усмихваш, щот' всичко е "спец" там.

Там ще ползваш само: "Ооо ...", "Ааааа ... ", "Йеее ...." - направи се поне веднъж на Майкъл Джексън да те плющя

Кат' първа среща с Мечока, дет' се мисли за уникален, а дрънка в тема точно: "Оооо ... " , "Ааа ..." , "Йееее ...." - светкавично ставаш по-фрост от него ... ( капиш? )

А бе, мацката дет' ме попиля от триене май й свърши смяната? Вива Афродита ли пея ся? - хихи
          Last edited by marandi; 05.05.2013, 04:42.

Коментар

Извинявай! Беше първосигнална реакция
            Нека Бог ти помогне отново да намериш пътя към него!
            Бе внимавайте по пътя да не ви излупа някой разгонен ангел...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ти па за какво и на кого се извиняваш, бре шматарок?

Нобел ли е, 2 кинта от чужбина изкарал ли е? 2 кинта от площад Х изкарал ли е в БГ-стан?

П.П. Виси на хранилка и не смее да мръдне, ама се фръцка къв' бил оборотен.

Целият свет вика - вземи го ти, че плюска повече, отколкото изкарва

Оная Фидоската ( анорексията ) и тя е така - плюска повече, отколкото може да изкара някога си кат' стинки. На нея и 200к евра/годишно няма да й стигнат само за храна.
              Ей така реших на този светъл християнски празник да бъда смирен и да му се извиня.
              Домочадието спи, а аз си довършвам червеното джони от снощи. Преди да са го изтъркали /Вманков/, видях какви глупости е натворил човечето и ми стана малко тъжно. Тъжно не за него или за мене, а за продукта "Вманков", за следствието "Вманков.
              Едни такива празни мисли на един празен човек се прокрадват в празната ми кратуна, като примерно комунизма или демократията ни докара този атеизъм, който е опустошил душите ни до степен такава, че кланяйки се на мамона отричаме с готовност всичко свято и традиционно почитано?
              Last edited by Лорда; 05.05.2013, 03:27.

Коментар

Ти па за какво и на кого се извиняваш, бре шматарок?

Нобел ли е, 2 кинта от чужбина изкарал ли е? 2 кинта от площад Х изкарал ли е в БГ-стан?

П.П. Виси на хранилка и не смее да мръдне, ама се фръцка къв' бил оборотен.

Целият свет вика - вземи го ти, че плюска повече, отколкото изкарва

Оная Фидоската ( анорексията ) и тя е така - плюска повече, отколкото може да изкара някога си кат' стинки. На нея и 200к евра/годишно няма да й стигнат само за храна и била вечно гладна.

Що не й се извиниш и на нея, бря?
                Last edited by marandi; 05.05.2013, 03:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Гледам, че са скъсили и твоя пост.
                  Липсва най-малко твоето "Господ да те убие".

А?
                  (И знаеш ли, уплаших се...
                  Ей са ше ме убие - до утре съм мъртъв, за твой кеф)

Къф християнин си, щом казваш такива неща?

Аз като невярващ съм повече християнин от теб. Питай бащата на Йешуа.

Коментар

• Спирам, Х_Y.

https://www.youtube.com/watch?v=SpPttC7uXNE
                    Една старобългарска песен, останала при грузинците по пътя ни насам.
                    Last edited by vmankov; 04.05.2013, 22:43.

Коментар

• Ама верно излиза да съм по-голем християнин от вас.

Вие требеше не да ме кълнете, не да ме пустосвате (особено на Велика събота), ами по християнски да кажете най-много "Бог да те прости", а повече - "дано прогледнеш", "жал ми е, че си такъв сляп и яден" и ей такива разни християнско-поповски нища.

А вия ми са нафърлихтъ къто гладни кучита,...
                      Last edited by X_Y; 04.05.2013, 22:32. Причина: Спрете да обиждате.

Коментар

• vmankov, по- голям евреин ставаш от всеки друг чрез подобна ненавист към Православието.

Коментар

• Направи му, Ти!

Коментар

Анатема!
                            Гледам, че са скъсили и твоя пост.
                            Липсва най-малко твоето "Господ да те убие".

А?
                            (И знаеш ли, уплаших се...
                            Ей са ше ме убие - до утре съм мъртъв, за твой кеф)

Къф християнин си, щом казваш такива неща?

Аз като невярващ съм повече християнин от теб. Питай бащата на Йешуа.
                            Last edited by X_Y; 04.05.2013, 21:41.

Коментар

• http://old.inrne.bas.bg/wop/ARCHIVE/...007/Bushev.pdf
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                кой пък е искал обяснение.......все едно аз сега да нарека ,педали всички анархисти или мюсолмани или т.н ...все някой ще се засегне...или според теб не съм прав.
                                Прав си. Всеки е прав винаги, когато избира свободно. И в математиката така пише. Аксиоми не се доказват.
                                Last edited by X_Y; 04.05.2013, 21:42.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X