IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Кви протоколи, кви кламери, кви пет лева. Аз съм в тази Комисия за да намирам кусури

П.П. Пък за ламите и другите тъпотии - ами ти не си спирал да ги четеш, Зарко. Дори драсна няколко реда набързо

...очевидно, ти се иска да притежаваш свръхестествени способности - но поне отчитай, че ако чета, то чета точно избирателно...

Споко, няма да повторя "драсването"......, колкото и да им се иска на някои...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Кви протоколи, кви кламери, кви пет лева. Аз съм в тази Комисия за да намирам кусури

Ама ти - така от нищото искаш да те издигнем на врЪО, лЕ? НяА А ти се получи! Първо 2 месеца - на кламерите, следващите два - на кафемашината, после вече Ше ти преценяваме поведението и възможностите...

А ти - кВо - от вратата - за оная работа... Кусурите, докато научиш как се откриват - мноооооооО има да учиш... ..., но ти това си го знаеш - само пробваш нагласите наоколо...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        ....искаш да кажеш, че не си длъжна да участваш с длъжност, ли?

Като членКА на комисията - са ти отредили длъжността на бизнес-секретарка - така мислА аз: ще водиш протокола, ще снабдяваш с консумативи /кламери, тВа-онова.../, вода, кафе и други ободряващи /алкохолни/ напитки и т.н., а няма само да се изтягаш на кушетката и да се кичиш с привилегията, че си в състава на Комисията...

П.П. Пък за ламите и другите тъпотии - ами ти не си спирал да ги четеш, Зарко. Дори драсна няколко реда набързо
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Виждала съм мъж - технически секретар.
          И тук не става въпрос за длъжност, а за състав на Комисия

....искаш да кажеш, че не си длъжна да участваш с длъжност, ли?

Като членКА на комисията - са ти отредили длъжността на бизнес-секретарка - така мислА аз: ще водиш протокола, ще снабдяваш с консумативи /кламери, тВа-онова.../, вода, кафе и други ободряващи /алкохолни/ напитки и т.н., а няма само да се изтягаш на кушетката и да се кичиш с привилегията, че си в състава на Комисията...

Коментар

Ти пък - виждала ли си някъде мъж-секретар?

Затова можем да кажем - бизнес-секретарКА - и това ще бъде доста привлекателна професия..., да не кажа дори "титла"..., , пригладена отвсякъде, с една гордо развяваща се конска опашка... /последното е моя фантазия..../...

Все пак, да подчертая, че дори да изпълните моята фантазия - връщане назад - няма..., не ми се чете за "лами" и нам кви си тъпотии...
            Виждала съм мъж - технически секретар.
            И тук не става въпрос за длъжност, а за състав на Комисия
            Мечо

Коментар

Чудно!? Ако застана начело на Комисията вместо Серго, Председателка ли трябва да се напиша /съобразявайки се с пола си, естествено/ ?

П.П. Дамите от моя род са капелати - никога не са носили забрадки И са били големи фенки на зелените камъчета. "Срещнах" няколко Магди, докато съставях родословното си дърво
              Ти пък - виждала ли си някъде мъж-секретар?

Затова можем да кажем - бизнес-секретарКА - и това ще бъде доста привлекателна професия..., да не кажа дори "титла"..., , пригладена отвсякъде, с една гордо развяваща се конска опашка... /последното е моя фантазия..../...

Все пак, да подчертая, че дори да изпълните моята фантазия - връщане назад - няма..., не ми се чете за "лами" и нам кви си тъпотии...

Коментар

...можем да се разберем /овреме/, само ако уточним, дали скоро не си сменила пола си...

/...човека - изумруди ли щеше да ти носи, след акостирането на кораба, ама бая Ше се изненада, когато не види познатата забрадка на кея....../
                Чудно!? Ако застана начело на Комисията вместо Серго, Председателка ли трябва да се напиша /съобразявайки се с пола си, естествено/ ?

П.П. Дамите от моя род са капелати - никога не са носили забрадки И са били големи фенки на зелените камъчета. "Срещнах" няколко Магди, докато съставях родословното си дърво
                Мечо

Коментар

Да се разберем овреме. В Комисията присъствам като секретар или въобще не присъствам
                  ...можем да се разберем /овреме/, само ако уточним, дали скоро не си сменила пола си...

/...човека - изумруди ли щеше да ти носи, след акостирането на кораба, ама бая Ше се изненада, когато не види познатата забрадка на кея....../

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Заркооооо,
                    Комисия по помирението с председател Серго и членове аз и Тнм ( позволявам си да я предложа, щото тя е като мирудията на манджата....без нея не може.....)
                    предлагаме да закриеш готината си тема и да се върнеш при дъртите.......
                    А защо и мене ме има при парламентьорите ли...??? - преди време модито се запъна и аз писах " да го ду...ш, аз напускам форума.....И издържах 2-3 месеца..Но двама на лични и един дето ме познава ми писаха - с тебе тъпо, но без тебе още по-тъпо.......Не се прави на ощипана кокона......
                    Благодаря им......
                    Стига толкова писане...Кой разбрал, разбрал.......

пп Обещавам : Ще ти чета и най-дългите постове.....
                    Да се разберем овреме. В Комисията присъствам като секретар или въобще не присъствам
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Заркооооо,
                      Комисия по помирението с председател Серго и членове аз и Тнм ( позволявам си да я предложа, щото тя е като мирудията на манджата....без нея не може.....)
                      А защо и мене ме има при парламентьорите ли...??? - преди време модито се запъна и аз писах " да го ду...ш, аз напускам форума.....И издържах 2-3 месеца..Но двама на лични и един дето ме познава ми писаха - с тебе тъпо, но без тебе още по-тъпо.......Не се прави на ощипана кокона......
                      Благодаря им......

4i40, АКО бях дама, веднага щеше да ми направи впечатление характерът ти - готов си да търсиш вината у себе си, без да имаш такава..., т.е - отчитам усилията ти на "умиротворител"...

Все пак - хайде да не се тормозим с невъзможни неща: достатъчно е да доловя двусмислие в нечии думи - и си го зачерквам от раз, а в конкретният случай - директно ми беше показан пътят от някакъв си...

Дори това не е толкова сериозен мотив, за да съм тук - по-важно е, че той има /почти/ "мълчаливата" подкрепа на други като него...

Благодаря, че се нагърбваш с непосилната задача да ме върнеш в "стадото", но няма да направя никакво усилие да се върна там, където усещам задкулисни машинации и дискомфорт. Нека оставя свободно място на хората да се изявяват свободно - ако усетя, че има необходимост от намесата на коректив - ще си пиша от тук.

Добре съм си точно тук - нека хората си правят съзаклятия някъде - в отделна тема, където не присъствам с мои мнения...

Мисля, че обясних нещата - не ми пука от това - кой/коя - в каква тема се подвизава. Всички сме достатъчно зрели, за да можем да си съставим прецизно мнение за отношенията между отделните полюси ..., каквото да мислим, дори виртуалните ни взаимоотношения - дават достатъчно материал, за да направим точна характеристика на някого.

Малко съм разхвърлян, но ще завърша като теб: коЙ разбрал - разбрал...

Приятна вечер!

...нещо, което харесвам..., дори в тоя случай е много тематично...

http://www.youtube.com/watch?v=9XVVZ...feature=fvwrel
                      Last edited by zarco; 10.10.2012, 22:52.

Коментар

• Заркооооо,
                        Благодаря им......

Коментар

• На мен пак ми е гот, като се сетя как се хилих с тия сапунки…

Таааа, майката в семейството – при порасналите й вече деца - тръгва на работа… Отдавна не помни какви са били натоварванията, включително – и за да отиде, а и да се върне оттам - при голямото движение по улиците.

Връща се, скапана – качена на традиционно-високите си токчета /вътрешно убеждение на дамите, че височината на токчетата е пропорционална на красотата и елегантността на нежните крачета...…, мечта за всяка дама…, ЩоТ - без такива токчета вероятно не биха могли да бъдат оценени правилно, като че и в къщи навсякъде – дори в банята не влизат без тях…/…

Тя говори със съпруга си, колко е трудно: първо – с наземният транспорт, после – с подземният и т.н….

Той слуша, а тя продължава с обясненията: Скъпи, дори – когато някакъв мъж в метрото неочаквано ме хвана за задника, не се съпротивявах… Просто не е истина, каква необходимост имах от масаж…

Всички /съпруг и деца/ - в диалога - опитаха да я мотивират, за да продължи работата… и донякъде успяха /по-късно децата разбраха, че голяма част от домакинските задължения остава за тях/…

Накрая съпругът каза: Мила, гордея се с теб! Дори, когато се връщаш с влака, ако никой не те опипа по задника, бъди сигурна, че ще ти направя най-стимулиращият масаж, който някога си получавала…

Коментар

• Неработещият лифт на Голям Резен ще е бонусът тая вечер, защото хората търсят “лесно” смилаемата информация – пред по-сериозните мисловни възприятия… Така де, но не се знае, дали една случка няма да е по-интересна, но тя ще е към края на поста…

Така, че – въртя от Черни връх – до София – вече панорамата ви е позната /трябва да почвам да ви изпитвам – така, де – няма само аз да приказвам…, споко – майтап от моите – плоските…/…
                            http://www.youtube.com/watch?v=SOX_o...ature=youtu.be

Разбира се – специално ще пускам от Голям Резен по-стойностни неща – друг път: сега само ви пробутвам неработещият лифт, за да видите как нещата изкуствено се сдухват, както и как хората, които са неспособни за големи преходи са ограничени да се порадват на красотата…

Та така, де – красива, непозната за много, но - суховата работа са моите репортажи, защото не съм опитал да вкарам и някои проблясъци на съдбата, която навсякъде ни следва, готова да ни се изхили на невежеството и неочакваното изумление…

Та – така… Слизам аз /скапан, но щастлив… характеристики, които не винаги се вързват в нечие съзнание/ и – след около час и нещо – съм на Голи връх – точно на лифта за надолу… Когато времето е хубаво – много от нас знаят, че след 16:30 на лифта е голяма опашка – не им се слиза на много от хората надолу, а и аз навъртях километрите. Опашката е по цялата дължина на “коридора” на лифта и още толкова – навън, но всички чакат, тъй като и двойните седалки са на дистанция /мисля – над 50 метра/ една от друга… Та – така: идва следващата, сядат двама, опашката мръдва… Щом има сам човек на ред да седне – контрольорите канят някого от опашката, за да се заемат двете места…

Идва ми редът, намествам се на единият квадрат, за да седна удобно, контрольорът кани някого, някаква дама, с дете – се суети, тръгва, но се връща, идва друга и застава до мен – чакаме седалката, която ни подхваща изодзад и “литваме”… Преди да седнем погледнах дамата в лицето и то ми се стори познато… Да де – викам си, толкова съм лош физиономист, остава сега да се припозная в някоя… и все пак нещо ме загложди…, аВе – хората така си приличат, а и гени, кръстоски, роднински връзки…

…та – литнахмеееее… Дамата, разбира се – кОлтурна… Пита ме – нали няма да ви преча, ако запаля цигара – после вади от раницата си миниатюрно пепелниче и казва – Ето аз дори и пепелник си нося, за да не замърсявам природата …

Уффф, няма да ми пречите, казвам – какво да кажа по-умно? Дамата е хубава и ще пътуваме известно време заедно – няма да правя опити да я връщам в станцията, я…
                            И разговорът се завъртя към приятелката й – с детенцето, с които са се разделили на лифта и ми казва, че е хладно – не е за къс ръкав и трябва да се облека, ако имам нещо в раницата – съгласявам се с нея – между боровете е доста хладно – не, както по припеците…Разговорът се отплесна към студено време, зима, ски – тия неща, когато тя спомена, че е завършила ВИФ… и нещо ми пробляснааа….

Свързах нещата с лицето, очите и спорта…

Ахаааа – зацепих /за себе си/…

Тогава отново тя добави, че животът /разбирай – мъжът до нея/ - я е отпратил в друг град…Когато спомена и името на града, вече ми беше ясна – много добра позната, бивша колежка, около 2 години, после смени работното място!!!

Когато приключи описателната част и разбрах, че тя добре се справя със ските, аз пък й казах, че си падам малко екстрасенс… /не зная защо реших да си направя малък майтап – вероятно, защото бяхме много добри познати, пък и зная колко много жени се интересуват от предсказания, зодии и тем подобни…/, а тя прие нещата почти сериозно… Казах, че мога да познавам имена на хората, но това не винаги е успешно…, има някакви условия… Нашата се хвана – какво трябва да направи?... Ми, казвам й – трябва да си повтаряте наум многократно името…, но да не почнете да повтаряте друго име – често така ме объркват!

Добре, казва тя – няма да мамя. И се почва… Аз се правя на съсредоточен… По едно време й казах, че ми е трудно, но мисля, че името й почва с буквата “С”, но все пак – може и да греша…, а тя – изненадана от съвпадението – потвърди, че това е буквата…

Когато й казах цялото име, дамата ме погледна – не толкова изненадана, колкото – съмняваща се, че очевидно се познаваме отнякъде… Така, де – казах й откъде се познаваме… И тя зацепи…

Почнах да я имитирам: Ще може ли – казвам – да запаля цигара, аз си нося пепелниче и няма да духам във вас…

Смях! Посегна уж да ме пощипне /заради майтапа и за това, че не съм й казал по-рано кой съм/, а аз й казах да не прави излишни движения, защото съвсем ще разбалансираме седалката - с нейните 50-тина килца…, за да не се излупаме презглава надолу…

… и пред нас /по-скоро – под нас/ видяхме междинната станция – Бай Кръстьо…, скочихме от седалките и аз потеглих към другият лифт, а тя ми каза да изчакаме приятелката й, за да сме заедно…, добре де – отивам да пазя ред, а ти ги посрещнИ с малкия…

После лафовете продължиха надолу… До тук.

Понякога съдбата си прави с нас неочаквано интересни закачки…

Коментар

• Преди време говорихме за скулптурни групи в паркове, та стана въпрос за чешмичка /отдавна неработеща/, вляво в градинката до Централни хали, на самата Пиротска… На мен ми е много интересна като произведение на изкуството, но е доста миниатюрна и остава незабележима. Поогледах я отвсякъде…, както виждаме – наподобява цвете с три големи негови листа. Встрани по чашката на цветето са изработени: гущер, охлюви и пеперуда, а на листата са кацнали двойка птици и друга – от сладкопойните… В поглед отзад има и други животинки: змия се извива към птиците, има и две мишки, а помня, че видях и бръмбари някъде по листата…

Според мен това е супер-постижение: прецизна и качествена изработка /леярството не е никак лек занаят, а качеството на изработка се постига трудно, да не говорим за майсторът, който е осъществил проекта – вероятно стопяем модел, който нямам понятие как и колко време е оформян пространствено/…

http://snimki.be//store/1/951349543546.JPG
                              http://snimki.be//store/1/621349543654.JPG
                              http://snimki.be//store/1/111349543675.JPG
                              http://snimki.be//store/1/921349543803.JPG
                              http://snimki.be//store/1/621349543837.JPG

.... иначе, днес към 15 часа, от стратосферата - от 36 километра - ще скача Баумгартнър! Наслука на австриеца!

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=399649
                              Last edited by zarco; 09.10.2012, 12:11.

Коментар

• Едно предупреждение, преди обяда - превантивно да го пусна, де...

Избягвайте продължителните наздравици, а по-скоро - наблюдавайте с четири очи чинията си..., "врагът" не спи..., хитро следи всяко ваше движение и се стрелва най-неочаквано към бленуваната захранка...! Все пак - отчитайте, че не само вашият корем се е "слепнал" с гръбначният ви стълб от глад...

Даммм - философски: по-бързият/бързата, по-съобразителният/съобразителната, по-умният/умната.... печелят.../последното - умен/умна - може не винаги да е изпълнено, но пък ситият има по-голяма вероятност да продължи да добавя знания и наистина да "надскочи" в интелектуалното си ниво - гладния.../...

http://snimki.be//store/1/661349690116.jpg

Коментар

Working...
                                X