IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    АрФи е щастлива кръстница - още не е отминало приятното усещане от съприкосновението с кръщелника..., нека не й натрапваме сега нашите /върло/ сексистки мисЪли...
    мхм опитвам да забравя горчивия вкус, който се бе насложил от известно време и да гледам с оптимизъм в утрешния ден...инак е твърде отчайващо
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Грешка по Фройд дет му казват Мисли си за нещо здраво, право и.....
      АрФи е щастлива кръстница - още не е отминало приятното усещане от съприкосновението с кръщелника..., нека не й натрапваме сега нашите /върло/ сексистки мисЪли...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• хахаах аз не се сърдя, стига да не ме обидят

ее арфи чакайтеее какво се сетих една песен, няма арфи ама нейсе асоциации пак

заре идвай шЪ денсими танго с чупка (ич не се ослушвай казвал си че можеш сега ще се "изпитваме" хахаха)

Tango tis Nefelis -http://www.youtube.com/watch?v=dw7Fd6mzfmE

п.п. имаше джазирана версия ама не я откривам...ако я намериш - по-хубава е
        p.p.p. готово открих го

Коментар

АрФи, ...тоя откъде го измъдри?../
          Грешка по Фройд дет му казват Мисли си за нещо здраво, право и.....

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Здравко наздраве! Не се впрягай, ако гледаш така всичко е черно и искриците са скрити някъде мнооого навътре или навън не се знае....

http://www.youtube.com/watch?v=jzF_y...feature=fvwrel

п.п. оп без да искам те прекръстих ама така ми дойде да не се разсърдиш хаха имах дежа ву или сексто сенсо или просто е петък
            АрФи, ...тоя откъде го измъдри?... Въобразих си, че на челото може да направи това с първите акорди..., дали е истина?

Харесвам такива нетрадиционни изпълнения - показват, че има хора, които наистина имат свое виждане и не се спират в идеите си - наистина да творят!

Не съм сърдит - само така не бяха ми казвали..., но пък така се казваше моята баба - Здравка, лека й пръст, която ме е отгледала и толкова много ме обичаше - не е истина, че останалите внуци - всички за нея бяха на втори план...

/ама, дано и ти не ми се разсърдиш..., без да ща - МАЙ и аз съм те прекръстил.../
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Здравко наздраве! Не се впрягай, ако гледаш така всичко е черно и искриците са скрити някъде мнооого навътре или навън не се знае....

http://www.youtube.com/watch?v=jzF_y...feature=fvwrel

п.п. оп без да искам те прекръстих ама така ми дойде да не се разсърдиш хаха имах дежа ву или сексто сенсо или просто е петък

Коментар

• Чета някои мнения в една посещавана тема - в един уважаван от мен форум, в който и аз /по стечение на обстоятелствата.../ - съм отворил тема /но да не правя реклама на нещо, което основно зависи от трудът на много други хора.../..., та - чета си аз и разсъждавам...

В таА страна – кое е характерно, освен кризата и всякаквите му там трудности, свързани с развитието на частната инициатива, или както там ще си наричаме всичко, което се прави в т.нар. “частен сектор”…

Та, то не стига, че международните дадености са смазващи, не стига и вътрешните рестрикции – тежат, ами /регистрирам, без да искам/ - и работодателите сами си правят харакири…

Ми – създал бизнес човека, наел служители и организирал ангажиментите им, финансирал дейността, намерил начин да рекламира и привлича внимание, организирал продажбите, т.е. – радва се на успешен бизнес…

Да де – но се оказва, че някакъв, нает от него служител МОЖЕ да анулира бизнеса, т.е. – за кратко да отвърне платежоспособните клиенти, както и да създава /бавно и методично/ анти-имидж на офис с нечистоплътни служители…

И сега – успешният бизнесмен е в раздвоение: дали от успешен – да не се превърне в провален, заради някакъв си, който не може да се изкъпе…, т.е., казано по друг начин: до каква степен е допустимо един успешен бизнес да бъде трансформиран в “благотворително дружество” със затихващи функции, което на всяка цена търпи смрадта около себе си, само защото някой – нает да върши нещо – бил супер-специалист???... Пък дори този супер-миризливец да е най-близък роднина – все тая: той ли е организирал бизнеса, за да се прави на велик някъде, където си изкарва хляба?

Ми – нека си ходи, да отиде на друго място, за да провери колко ще го търпят…

Някои искат по заобиколен начин – как щял да формулира правила… АдИ, Ве – чий е бизнесът? Тоя бизнес, аджеба – колко време още искаме да е читав? Т.е. – необходими са радикални мерки – щом усетят обонятелните рецептори нещо – предупреждение. Следващата стъпка е – чао, без здрависване /в конкретният случай/.

Коментар

• От таА сутрин ви се каня!... Черни сте ми, защото не мога да ви натреса на главите едно бързо сутрешно събуждане в розово …, а това касае именно разбуждането на връх Камен дел на розов фон…Разбира се, преди кулата – онова, което блести – са отраженията на изгряващото слънце от Копитото…Малка и непретенциозна сутрешна феерийка…

http://snimki.be//store/1/801350036053.JPG

http://snimki.be//store/1/251350036091.JPG

http://snimki.be//store/1/461350036119.JPG

Това пък е вариантът на Мишо Белчев в розово…

http://vbox7.com/play:665b2112

Приятен обяд на всички, а още по приятен уикенд!
                  Last edited by zarco; 12.10.2012, 14:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Теб не те ли интерусват проблемите засягани нон-стоп от два дни в другите теми бре, че ни занимаваш с някакви течащи и струящи води!? Релакс, релакс, ама то на 'ората им пари под д'то, ти ги караш да гледат такива неща... или точно това ти е скрития замисъл, хмм!? Майтапа настрана, но идеята ти за темата взе да все повече да ми се изяснява, и да ми допада. Респект!
                    "Браво" се отучих да казвам, след като прочетох че не бива. Доста често символизирало (дори и подсъзнателно) превъзходство на казващия го към този към когото е насочено, при все че може да е съвсем искрен изблик на възхищение и одобрение
                    Та с две думи - добра тема!

П.П. И в Русе имаме хубави шадравани, само че лично аз нямам камера, а тази на гсм-ма ми въобще не е от най-подходящите за правене на клипове, особено на такива които биха паснали на нивото на темата

Лека и късмет!

Почти всички съвременни цифрови фотоапарати имат опция за заснимане на видеоклипове. Цените са достъпни, а изборът - голям: под- и много над 100 лв.

Не виждам къде изобщо е проблемът.

Коментар

Днес сме на тема "Шадравани".

Течащата вода /според мен/ - е много предразполагаща към релакс и отпускане, след един натоварен ден.

Не бях виждал шадравана пред Народният театър, след като го ремонтираха /или реновираха - комуто, както харесва.../ , но не бях обръщал внимание и на тоя, пред Президентството... Ето ги в днешният летен следобяд:

http://www.youtube.com/watch?v=jy2Pt...ature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=GHaeq...ature=youtu.be
                      Теб не те ли интерусват проблемите засягани нон-стоп от два дни в другите теми бре, че ни занимаваш с някакви течащи и струящи води!? Релакс, релакс, ама то на 'ората им пари под д'то, ти ги караш да гледат такива неща... или точно това ти е скрития замисъл, хмм!? Майтапа настрана, но идеята ти за темата взе да все повече да ми се изяснява, и да ми допада. Респект!
                      "Браво" се отучих да казвам, след като прочетох че не бива. Доста често символизирало (дори и подсъзнателно) превъзходство на казващия го към този към когото е насочено, при все че може да е съвсем искрен изблик на възхищение и одобрение
                      Та с две думи - добра тема!

П.П. И в Русе имаме хубави шадравани, само че лично аз нямам камера, а тази на гсм-ма ми въобще не е от най-подходящите за правене на клипове, особено на такива които биха паснали на нивото на темата

Лека и късмет!

Коментар

• Днес сме на тема "Шадравани".

Течащата вода /според мен/ - е много предразполагаща към релакс и отпускане, след един натоварен ден.

Не бях виждал шадравана пред Народният театър, след като го ремонтираха /или реновираха - комуто, както харесва.../ , но не бях обръщал внимание и на тоя, пред Президентството... Ето ги в днешният летен следобяд:

http://www.youtube.com/watch?v=jy2Pt...ature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=GHaeq...ature=youtu.be

Коментар

• На щастливата кръстница - Арти, на кръщелника й, на радостната, освободена майка - пожелавам да са здрави, нека дамите да се грижат за "големият" мъж: да го хранят, да го къпят, да го преповиват и да му говорят, колкото може повече - с много внимание и усмивки. Нека младият мъж плаче достатъчно, за да изразява по-пълно емоциите си..., ще дойде времето повече да мълчи - това ще е, вероятно, когато се роди неговото дете...

Наздраве! Благодаря за виртуалната почерпка - тортата ще върви с коняк, или обратно...
                          Last edited by zarco; 11.10.2012, 20:20.

Коментар

• Бях споменал, че младите планинарки трудно възприемат единни критерии за облеклото си при планинските преходи…, между другото – така е и с по-“улегналите”, де…, пък и преобличането си е в полеви условия: не се срамуваме от онова, с което не е дарила природата

http://snimki.be//store/1/661349946222.jpg

Другото ми съждение е относно “красотата” и “привлекателността” на представителките на расата с дръпнатите очета… Именно тиА - никога не са предизвиквали вниманието ми, по-скоро са ми въздействали визуално с натрапчивата си външност на страстоубийки… Да, Ве, ама в събота – направо ме порази тая красавица, хванала щеката… Ми то не мога да я сравня с кукличка, защото ония детски играчки – са лишени от духовност, а това си беше съвсем земно, но много привлекателно…/само споделям мисъл, която ми проблясна при разминаването/…

http://snimki.be//store/1/101349946170.jpg

Абе, по-хубаво от нашенското – българско - няма! Сигурен съм!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              За коя работа, че не разбрах!?
                              Аз съм родена научена. Предава ми се по наследство. Аз съм живият пример за добре проведена няколко вековна селекция с участието на избрани индивиди от двата пола
                              Лека нощ!

Може и научена да си родена, но професията на бизнес-секретарката е нещо ново и непознато, дори и за най-добре подбраните индивиди на двата пола...

Коментар

Ама ти - така от нищото искаш да те издигнем на врЪО, лЕ? НяА А ти се получи! Първо 2 месеца - на кламерите, следващите два - на кафемашината, после вече Ше ти преценяваме поведението и възможностите...

А ти - кВо - от вратата - за оная работа... Кусурите, докато научиш как се откриват - мноооооооО има да учиш... ..., но ти това си го знаеш - само пробваш нагласите наоколо...

За коя работа, че не разбрах!?
                                Аз съм родена научена. Предава ми се по наследство. Аз съм живият пример за добре проведена няколко вековна селекция с участието на избрани индивиди от двата пола
                                Лека нощ!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X