If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.
Набързо опровергах слуха и с това и брака си. Бизнеса си го закрих сам.
Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.
---------------------
Картинката щеше да е завършена, ако от колежката беше лепнал СПИН
Аз бях по едно време 10-на години шеф, но пък и бях верен съпруг. 4-5 години не изчуках ни една колежка и на едно коледно парти стигна до мен слуха, че щом не съм ги таковал, значи съм гей. А пък някои от тях ставаха и още как.
Набързо опровергах слуха и с това и брака си. Бизнеса си го закрих сам.
Та такива ми ти работи за МЪЖА. Всичко опира до секс и пари или обратното.
Ма верно ли си "жертва" на инсинуации?
Искал си и си го направил. Това е.
Йерархията (т.е. шефа) в една система трябва да бъде уважавана. "Шефските" позиции вървят и с определено ниво на отговорности, за които не всеки е готов. Лесно е да се плямпа, но не всеки носи на бой т.е.- на отговорност.
Баба ви Тина е на високи токчета, а и подскача на сцената. Разбира ги нещата. Естествено, че ако има сняг по улиците, няма да се кукнеш в/у 10 см, нито ще тръгнеш да катериш върхове ..така..поизвисила се.
Миа, права си, но мачовците във форума се опитвт да вкарат Кев в "правата вяра" .
Които и да са те(мачовците), няма да го вкарат в нея(вярата).
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Баба ви Тина е на високи токчета, а и подскача на сцената. Разбира ги нещата. Естествено, че ако има сняг по улиците, няма да се кукнеш в/у 10 см, нито ще тръгнеш да катериш върхове ..така..поизвисила се.
Миа, права си, но мачовците във форума се опитвт да вкарат Кев в "правата вяра" .
Но не претендирам за някакво авторско право, дори напротив. Много от идеите, както Миа казва, просто се припокриват и доста често прочитайки нещо с изумление откриваш, че по сходен начин си мислил и ти, но просто до сега не си излагал мислите си в писмена или говорима форма.
А дали нечии мисли и идеи биха станали наше кредо си зависи много от това какви са вътрешните ни нагласи и интуицията ни за нещата. Понякога дори едно изречение може да отключи нещо, което до сега не се е проявявало, и това да промени отношението ни към света и нашата гледна точка.
При всички случаи обаче, най-важното е да се научим да се чувстваме добре!
Много ми харесват мислите ти Кев, и мисля, че това се дължи на факта, че и моите се припокриват с твоите, същото важи и когато чета и много други красиви неща.
И аз се присъединявам към казаното от Мия
Защо хората харесваме нещо в другия/другите?! Защото това, което харесваме е част от нас, от мирогледа ни, от характера ни, от възприятието ни за живота, от позитивите или негативите, от които сме изградени. При тези случаи сме склонни да помагаме на "непознати", на приятели, да се обвързваме, абе от най-елементарните неща, та до по-съществените. Такива са ми наблюденията. Необходимо е да има някакво припокриване с нас самите, за да може да дадем нещо от себе си на някого.
Коментар