If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Зарко, не целия свят, само "нашия" си свят, мъничък, който уж трябва да ни е комфортен такъв какъвто го искаме....цветен или сив, понякога повече черен - по наш вкус.
...Арти, аз само за пореден път се убедих колко са предвидими хората в своите действия..., движат винаги по едни и същи пътища, независимо, че не се познават лично, нищо, че всеки има претенциите да има "свой почерк"..., т.е. - припомням си преживявани вече от мен събития, именно в такъв порядък - споделени в цитатът на 4i40, а именно:
Цитат:
Първоначално изпратено от 4i40
Стига си се кахърила...
И на тебе ще има кой да ти натиска будилника всяка сутрин и да ти носи закуската в леглото....
Намери си жилище по метрото и може да се видим случайно.......
...така, де - за да съм ясен до край...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
... мен пък горното ме впечатли..., може би - за да ми покаже, че в живота /нищо, че сме сигурни в предположенията си - ние да сме откривателите... на Америка, закуската, кафето, метрото и всичко останало..., защото светът винаги бил започваЛ от самите нас.../..., т.е. - сънуваме или мечтаем /с отворени очи/...
... и не можем да проумеем, че около нас светът /си/ съществува от години, десетилетия..., като движи по предначертаното, т.е. - във вихъра на хаоса: да събира и разделя "прашинките"...., които мислим, че САМИ сме създали тоя свят...
Зарко, не целия свят, само "нашия" си свят, мъничък, който уж трябва да ни е комфортен такъв какъвто го искаме....цветен или сив, понякога повече черен - по наш вкус.
Стига си се кахърила...
И на тебе ще има кой да ти натиска будилника всяка сутрин и да ти носи закуската в леглото....
Намери си жилище по метрото и може да се видим случайно.......
... мен пък горното ме впечатли..., може би - за да ми покаже, че в живота /нищо, че сме сигурни в предположенията си - ние да сме откривателите... на Америка, закуската, кафето, метрото и всичко останало..., защото светът винаги бил започваЛ от самите нас.../..., т.е. - сънуваме или мечтаем /с отворени очи/...
... и не можем да проумеем, че около нас светът /си/ съществува от години, десетилетия..., като движи по предначертаното, т.е. - във вихъра на хаоса: да събира и разделя "прашинките"...., които мислим, че САМИ сме създали тоя свят...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Хитрец си Слепецо !!!!
Чакай , че се сетих - да кажеш на слепите кучета да се махат от мястото ми , че ще пускам циановодород в дупките им.... Или те, или аз.... Борбата е на живот и смърт !!!
Лесна работа...
Ама аз слепи кучета имам МИЛЯРДИ !!!
не знам, с кои точно имаш имотен спор ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Имах на предвид Христо Шопов ...
...
Лека му пръст на баща му ...
Хитрец си Слепецо !!!!
Чакай , че се сетих - да кажеш на слепите кучета да се махат от мястото ми , че ще пускам циановодород в дупките им.... Или те, или аз.... Борбата е на живот и смърт !!!
ох "паднах" от стола да се смея тъпо е когато виждаш как нещо, което си градил с години или по-скоро всичко, което си успял да съградиш за някакъв период от време и което си мислил за успешно в някаква степен... изведнъж рухне. Да тъпо е!
Добре дошла в реалния свят.......За жалост...
Пускай ми Шопен, а аз ще ти пиша писма ( на ум..)
Стига си се кахърила...
Намери си жилище по метрото и може да се видим случайно...ако те гони герентофилията....
ох "паднах" от стола да се смея тъпо е когато виждаш как нещо, което си градил с години или по-скоро всичко, което си успял да съградиш за някакъв период от време и което си мислил за успешно в някаква степен... изведнъж рухне. Да тъпо е!
п.п. да ме извините туй е криза на средната възраст ама малко по-рано ми е дошла
Коментар