IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Zarco, не давам съвет въпреки категоричната форма, а обощавам наблюдения.
    На Космо опитът не е този опит, който лично на мен ми е нужен.
    Вал, ти си голямо момиче - имаш право да правиш всякакви обобщения /за себе си/, лично мои наблюдения показват, че дамите са активната страна във взаимоотношенията с околните... В тоя смисъл, моят съвет /ако го имаше изобщо/ - не би бил такъв... Но дамите - добре знаете, кога формата на съветите ви трябва да е категорична, както и - дали категоричната форма обобщава /достатъчно/ представителна извадка от начинът на действие на голямата част от вас...

Опитът на Космо на мен лично ми е необходим, защото има моменти, когато съм се свличал от смях и сълзи са ми излизали на очите..., а на мен много ми допада да се смея...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Zarco, не давам съвет въпреки категоричната форма, а обобщавам наблюдения.
      На Космо опитът не е този опит, който лично на мен ми е нужен.
      Last edited by val/she; 28.07.2012, 22:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        ...жесток начин съм си избрал, за да "убия" времето си...
        И това го пращам на Стивън Кинг!
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
          Кат' гърмят, що не пробваш да им цепнеш кожата надлъжно няколко пъти, да има откъде да се освобождава напрежението?

...трик, който се използва и при печенето на кестени..
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Сега да обясняяяя:

Има много разминавания на тоя свят...

- разминаване, от вида: някой с под 3000 поста в един форум - "печели" титлата "майстор на късият разказ", когато други в същият форум имат 10000 и повече мнения, но околните ги ощетяват за сметка на привилегирования...

- разминаване, от вида: даваме акъл на околните, когато те отдавна са прескочили възрастта - да приемат съвети от околните... Това предполага варианти:

1-ви вариант - отлично познаване качествата на обектите/обекта, който е привлякъл вниманието на съветваният..., т.е. - дамата "вехне" по някакви свои проблеми, а ние й казваме - не търси - и ще намериш... Това, наистина е логиката на нетърсещият: стои си и го намират...
            2-ри вариант - всички даваме съвети от позициите на личният си опит, което е недостатъчно, за да обхванем всички възможни варианти..., дори обобщаването на по-голям опит от миналото на човешкото общество, би довело да грешки по причина - слабо познаване акцентите на хората, на които опитваме да даваме съвети, защото характерите на хората са неповторими, освен това, че не познаваме техните разсъждения, нито тяхното мислене - което /да напомним отново/ е характерно за зрели хора...
            3-ти вариант - на нас все не ни стига времето, за да сме с хората, които обичаме, за да сме с нашите деца, все нещо не можем да им дадем от себе си, от нашият опит, но...повече ни харесва да дадем съвет на някой от зрелите хора, не че някой ни иска съвет, но ние да си му го дадем, защото опитът ни предполага, че...
            4-ти вариант - даваме акъл и на хора /имам такъв познат/, които са зависими от родителите си...Тук трябват малко повече обяснения за хората, които не си дават сметка, че по-старото поколение - с цената на много лишения - построиха жилища, отгледаха децата си, изучиха ги, после почнаха промените... Оттогава трудно се строят /купуват/ жилища..., а родителите на моят познат са му "харизали" апартамент, но срещу...гледане..., зная, че се разтакаваха, за да изповядват сделката по нотариуси...

Така де, опитвайки се да дадем някому съвет, трябва да познаваме мисленето му, действителната ситуация, както и дали изобщо някой търси нашите съвети...

С мнението си не претендирам да съм бил изчерпателен, само съм споменал варианти, които ми идват наум..., да убия малко време, деТ се казва...

...жесток начин съм си избрал, за да "убия" времето си...
            Last edited by zarco; 28.07.2012, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
              Кат' гърмят, що не пробваш да им цепнеш кожата надлъжно няколко пъти, да има откъде да се освобождава напрежението?
              Ето!

Браво, освободи ме от страха. Миси!

Шъ пратя също тая концовка на Ст. Кинг!

Прочее, третият не гръмна.
              Все още.
              Чака да дойда по-близо, дагоеба...

Last edited by vmаnkov; 28.07.2012, 18:19.
              Свободен във виелицата.

Коментар

• Кат' гърмят, що не пробваш да им цепнеш кожата надлъжно няколко пъти, да има откъде да се освобождава напрежението?

Коментар

• Да, хитрец съм!

Изключих тока чрез бушоните!!!

-----------------------------
                  Не, ше пратя тоя сюжет на Стивън Кинг...
                  Свободен във виелицата.

Коментар

• Сложих третия.

Сега съм в лошо положение.
                    Докато не гръмне, ше ме е страх да се приближа...

Но ако не гръмне - колко да го чакам, мааму стара?
                    Свободен във виелицата.

Коментар

• Няма да ми повярвате...

И вторият гръмна и изскочи!

Добре, че бех на кимпютъро!

След малко вадя втория и слагам третия.

Да видим...
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Смях в залата, деца!

Ей сега един патладжан гръмна и изскочи от чушкопека!

Не, аз не бих купил патладжан, щом не му е дошло времето у нас.
                        Но некои от домашните любимци поръчаха...

Начи са ги наблъскали с вода, селекцията е с дебела кожа - и ето ти взрива.
                        С такива може да се гърмят и евреи, бе!

Сега сложих втория.
                        Ако до 15 минути не пусна пост, начи съм загинал...
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Спри да я търсиш и ще я намериш истинската любов.

Вал, държиш се майчински...

Коментар

• Маранди, държиш се бащински.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              невероятно удоволствие беше музиката на Вангелис и главния солист на филхармонията - мистър Бийн
                              Нареса ми акцента върху индустриалното пионерство на Великобританиял Не ми харесаха прекалено многото неевропейски физиономии.

Коментар

• tnm

http://www.youtube.com/watch?v=93LjvZuHISE

She's a brick house.
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X