IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    За себе си съм приел няколко "правила":

- трудно намирам, но внимателно подбирам топка, в която пръстите ми да влизат свободно и да ми е удобна,
    - по възможност топката трябва да е една от най-тежките,
    - подбирам точната засилка, която спазвам до края на играта,
    - при хвърлянето, пускам топката плавно /да "целуне" пода/, като я фалцирам леко - от улея - към центъра,
    - изчаквам връщането на същата топка, с която играя...

Мои правила, които - въпреки и внушения - ми помагат. Спазвам си ги и изобщо не ми пука, че ония се имат за корифеи в боулинга. Човек преди всичко трябва да е спокоен и наистина да му доставя удоволствие играта...
    А, тестове за влажността на въздуха при замахване, вискозитета на лаковото покритие на пода за триене и статичното напрежение на облицовъчния материал на топката, която мяташ - правиш ли?

Коментар

- трудно намирам, но внимателно подбирам топка, в която пръстите ми да влизат свободно и да ми е удобна,
      - при хвърлянето, пускам топката плавно /да "целуне" пода/, като я фалцирам леко - от улея - към центъра,

Мои правила, които - въпреки и внушения - ми помагат. Спазвам си ги и изобщо не ми пука, че ония се имат за корифеи в боулинга. Човек преди всичко трябва да е спокоен и наистина да му доставя удоволствие играта...

До тук добре,

Но играта само по един начин притъпява сетивата и броят на свалените врагове намалява с времето.С което губиш удоволствието от играта.
      Трябва да развиеш и втори начин, който да ти върне концентрацията и да премахне рутинността на замаха.
      Например – обратен фалц.Така даваш почивка и на мускулите, които използваш, а и на паметта за да анализира и раздели грешните от добрите удари.

Има и друг:
      Да накараш топката да прелети половината от разтоянието до кеглите.Да тупне пред тях и да ги посуче в кратковременна спирала.Така истискваш от тялото излишната и затова вредна енергия.Тя е такава, защото е акумулирана от поредицата минали неуспехи.
      Един вид агресия.
      Егото не дава мира на мозъка да си върши работата.А тя е да те държи здраво стъпил на земята.

След като по този или друг начин болните амбиции са усмирени, взимаш топката и заставаш пред така омразната със своето пищене тънка червена линия.
      Отпускаш всички мускули, изчистваш всички мисли/Готината барманка дали ме гледа?/, блокираш мозъка да не бълбука, неутрализираш чувствата към крайно лявата бутилка, дето никога не пада.
      Майната ѝ.

Не бързаш.Няма за какво да бързаш.
      Курдисваш мерника: – дупката и твоя собствен палец в нея – централното триъгълниче, дето се намира на втория метър от пистата – чутурата на най предната кегла.
      И ба-а-авно навеждайки се отпускаш топката, освободена от лявата ти ръка, докато не забърше пода....

Ма, казах бавно!
      Върни се!
      И спри да да си въртиш главата към съседната писта!Спри бе!
      Девойките не бързат да си ходят.
      Спокойно!
      Хайде сега пак отначало:
      - Не се засилвай, просто застани пред линията.
      - Не замахвай, просто отпусни ръката.
      - Не тупвай топката, просто забърши със нея пода и леко я хръзулни напред.
      - Не извивай китката, дори не си го и помисляй!

Спо-о-окойно, тя ще стигне.Топур-топур от неравностите по пода.Колкото и да ти е чудно тя ще си стигне.
      То и на гледащите те също им е чудно, ама скивай как само след малко ще захапят палеца!
      И следващия път си избери по-равна писта, дори и ако трябва да чакаш час.
      А най-добре е да играеш на една и съща.
      Тя е като стара любовница – никога не те предава.

Е, както ти казах топката стигна ли – стигна.Виж как целуна първата кегла?И как главата ѝ почукна съседната!А с дебелата част завлече лявото другарче.Те пък, за да не останат по назад катурнаха по-задните.Има нещо българско в тия кегли.
      Останаха ли?Да-а-а, две останаха.
      Другия път като ще целуваш, отмести мерника или малко наляво, или начорчик.Никога по носа.Те, кеглите не я разбират тая твоя целувка по носа.

Е, аз бях дотук.
      Пък ти както искаш ме разбирай.

http://www.youtube.com/watch?v=7MxaV...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=yyUmE...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=W3a7B...feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=Hl5mJZdgtKQ

http://www.youtube.com/watch?v=qha5ICPGxh0

http://www.youtube.com/watch?v=eaMjL...eature=related
      Last edited by sergo; 29.07.2012, 15:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Щооооо....???

пп В Манков, ти нов вид терорист ли си ..????
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

....
          10. Няма по голямо от безкрайност. То за това и се вика безкрайност !!!

...ако приемете леката ми корекция.../алтернативно мнение/...

По-голямо от "безкрайност" - разбира се, че има.

Това е "безкрайност +1"...

Ако щете ми вярвайте.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            1. pisha bavno.
            2. Predpochitam sobstvenite si misli pred tezi na koj da e izvisen um.
            1. Аз те разбирам, защото чета трудно
            2. Четвъртата от карето !!!
            3. Жени срещу мъже или смесени двойки ???
            4. Контра, плафон, с таблица, или каруцарски белот ???
            5. До гуша ми дойде БЛАТОТО !!!
            6. Извинявай дето цитирам както дявола евангелието.
            7. Цепи ме тиквата и ми се спи, а трябва да карам до Албена.
            8. Четвъртата да не те обижда. Четвърти при нас е също като първи, втори или трети.
            9. Защото всички сме безкрайно СКРОМНИ !!!
            10. Няма по голямо от безкрайност. То за това и се вика безкрайност !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Къде бе Заре.. Те младежите играят всеки дени са много добри.. Аз по скоро попълвах дупки.

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...Космо, на боулинга скри ли им топката?

Къде бе Заре.. Те младежите играят всеки дени са много добри.. Аз по скоро попълвах дупки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение

...отиваме на кръчма в Панчерево и се унищожаваме..........

...Космо, на боулинга скри ли им топката?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Зарко, все се каня да те питам нещо, разбира се без ни най-малка идея за ирония или заяждане
                    Та, преди време когато един заядливец с ник javcho те предизвикваше да се надбягвате, ако не се лъжа на 100 метра гладко бягане на някаква писта край София, щеше ли да отидеш и щеше ли да го победиш? Просто ми е интересно отровеното ти мнение по тоя въпрос!?

Лъжеш се, той искаше да се състезава с мен на 40 метра - дистанция, която не съществува... Освен това посочи някаква писта /не помня коя/, а после потъна в съмнения, че ми нямал доверие, или нещо такова..., защото пистата била отдалечена... /че аз ли съм я избирал?/... Очевидно нещо не му пасна...

Аз поисках нормална като за състезание на МЪЖЕ - дисциплина: нещо от рода - над 2000 метра. Това е смисълът на едно такова състезание, а не - докато стартираш и да си на финала.

В тоя смисъл, сигурен съм, че той не би избрал 800 метра, защото това е една от много трудните дистанции - бяга се почти спринтово.

Е, защо според теб - да не отида? А това, че въпросът ти е провокативен - изобщо не буди съмнения у мен.
                    Last edited by zarco; 29.07.2012, 01:08.

Коментар

• Върнах се от рождения ден в боулинга. Беше готино ама нещо си усуках китката и сега ме наболва.. Инсаче беше готино.. Биричка, леки кетъринг мезета, млади хора.. Много отпускащо... Беше много студено в залата. Така бяха надули климатиците че беше станало зима... Казхме да ги намалят ама и след това беше хладничко... Ама като загрееш с боулинга става гот... Срещнах там едно мое бивше гадже, фитнес инструкторка (не знам дали съм Ви казвал за нея)... Сега я закарах до тях. Разхубавило се е много момичето. Тя винаги е била готина, но сега се е изрусила яко и е добавила някой кубик силикон + няколко татуировки и определно е влязла в класацията "убийствени жени"... Ама там нямам вече шанс (днес се засякохме защото сме общи приятели с бащата на рожденника, петролен бос), защото гаджето ми е кръвно обидено и аз не знам защо... Ама жени - ходи ги разбери.

Утре съм решил да се напия като животно.. Млако да отпусна стреса и нервите. Имам в 10 среща с едни идиоти в нас да вдигаме щанги и от там направо, потни и мръсни, отиваме на кръчма в Панчерево и се унищожаваме...Там ще ни чакат едни гаджета от персонала на един столичен фолк клуб, дето се виждаме като имат почивен ден.. Едната е много яка мацка и много си допадаме сексуално... На около 25 години е, а има дете бая голямо.. Не ми се мисли на колко трябва да го е родила.. Бащата бил някакъв швед или датчанин.. Не я разпитвам че само плаче и ми проваля секса, като ревне... Та утре мился да я уважа и нея... Звънна ми днес да ми каже че имала изненада за мен - разбирай пак някой тунинг по тялото... Голяма мръсница. Истинска находка.

Само да не ме изненадат едни дебили (някакви варненски мутри, решили да стават софиянци) дето идват да гледат един парцел, за който имам и строително разрешение за малък МОЛ... Ама ще им трегля една майна.. Веднъж се живее.. Ебал съм им ма..ката - най мразя некой да ми прекъсва купона. Бизнес винаги може да се прави, а жеалнието ми да се напия утре никога в историята на света янма да се повтори (щото деня е неповторим)...

Коментар

Маранди, държиш се бащински.
                        Добре, Мамо

П.П. Вал-чи, тоя филмец все няма сийдъри, бря - т.е. няма от кого да го тегля - да се таковам с Русата каръщина - хихи

Коментар

• Зарко, все се каня да те питам нещо, разбира се без ни най-малка идея за ирония или заяждане
                          Та, преди време когато един заядливец с ник javcho те предизвикваше да се надбягвате, ако не се лъжа на 100 метра гладко бягане на някаква писта край София, щеше ли да отидеш и щеше ли да го победиш? Просто ми е интересно отровеното ти мнение по тоя въпрос!?

Коментар

• Mislja, che Makiaveli e imal predvid drug vid nabljudenija i izvodi.
                            Sory, za latinicata, no na bds pisha bavno.
                            p.p.Predpochitam sobstvenite si misli pred tezi na koj da e izvisen um.

Коментар

.... не давам съвет въпреки категоричната форма, а обощавам наблюдения......
                              Ами пробвай се като консултант ....Чета тук некви подписи

"Хората са по-склонни да грешат в изводите си, отколкото в наблюденията си"
                              Макиавели"
                              които ме провокират към размисъл,но дано да не бъркам с извода си да се пробваш
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Zarco, не давам съвет въпреки категоричната форма, а обощавам наблюдения.
                                На Космо опитът не е този опит, който лично на мен ми е нужен.
                                Щооооо....???

пп В Манков, ти нов вид терорист ли си ..????

Коментар

Working...
                                X