Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеfeel so bad
отидох да си взема някакви ядки, сушени плодове, шоколадови бисквитки - въобще днес реших, че ще хапвам от всички вреднотии, които са ми на сърце. Прибирам се в офиса, взимам едно фъстъче от бирените и за малко да ми падне пломбата - те толкова твърди фъстъци не бях яла. Жалвам се чичо да знаеш в Халите не са им пресни ядките
http://www.youtube.com/watch?v=1AHs7uAV1mA
п.п. Днес пак си търся настроението някъде долу я на тротоара, я на плочките ама не го откривам явно е изпаднало в някоя шахта
пп След ден, два ще се оправиш...не се кахъри...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВсъщност, не е толкова лошо да си морякЦяло лято се цумбуркаш, и на есен га ти омръзне гадорията сухоземна и га стане студено си вземаш партакешчетата и отплаваш
Обаче мисля, че плажа удължава живота, като оправя разните там химии в тялото. Особено кисненето в солена вода и гмуркането без много презорване.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЦяло лято се цумбуркаш, и на есен га ти омръзне гадорията сухоземна и га стане студено си вземаш партакешчетата и отплаваш
Коментар
-
"Банкеи кротко поучавал своите последователи, когато проповедта му била прекъсната от свещеник от сектата Шиншу, който вярвал в чудеса и мислел, че спасението идва от повтарянето на свещените слова.
Банкеи не могъл да продължи беседата си и попитал свещеника какво има да каже.
— Основателят на моята религия — похвалил се свещеникът, — застанал на единия бряг на реката с четчица за писане в ръка. Ученикът му застанал на другия бряг с лист хартия. И през реката, по въздуха, основателят изписал свещеното име Амида върху листа. Можете ли Вие да извършите такова чудо?
— Не— казал Банкеи.— Аз умея да правя само малки чудеса. Например, когато съм гладен, ям; когато съм жаден, пия; когато съм обиден, прощавам."
Това сякаш го разбрахБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Малко ретро , няма начин да не сте я чвали :
http://vbox7.com/play:a9dfb1c3&al=2&vid=5302054
http://vbox7.com/play:7b95073dLast edited by markov; 16.08.2012, 15:34.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЕ да де!
Нали това целях.
Няма само аз да ти се връзвам.
Инак всичко си стана без грешка.
И място в хладилника намерих, щото изпих алкохола.
И сега бачкам на по- бърза скорост, та да си наваксам.
10 дена ти свиря под прозореца да ти спася кеглите за боулинг, щот' ми викаш, ама аз не мо'а денся. А па на сутринта се оказва, че първо винаги влизаш да си четеш, история, библиографии, форуми и т.н.
'ноу двоен стандартя, бря.
Чи Русото на Лайза Минели не е правило толкоз време нощни серенади
Да не стигнем до лафа кат' свиря нощно време на китара, моля те дан' мЪ притесняваш
П.П. После ние манипулираме, ърмм ..? Прати ся ти една кегла по пощенския гълъб да видим везал ли си ги или си ги тропосвал само - хихиLast edited by marandi; 16.08.2012, 15:10.
Коментар
-
feel so bad
отидох да си взема някакви ядки, сушени плодове, шоколадови бисквитки - въобще днес реших, че ще хапвам от всички вреднотии, които са ми на сърце. Прибирам се в офиса, взимам едно фъстъче от бирените и за малко да ми падне пломбата - те толкова твърди фъстъци не бях яла. Жалвам се чичо да знаеш в Халите не са им пресни ядките
http://www.youtube.com/watch?v=1AHs7uAV1mA
п.п. Днес пак си търся настроението някъде долу я на тротоара, я на плочките ама не го откривам явно е изпаднало в някоя шахтаThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеСпоко!
Само изглеждаме.
Фукаме се тука из форумите
Фукането задължава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХахах, и аз като ви чета тук и като ми изглеждате толкоз умни.... И аз се зачетох
Б.си заразата сте
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАбе, сериозно ли?
Ти си голема работа - вчера реши, днеска започна.
Мен ше ми требват неколко дена набиране на инерция, за да почна да решавам, дали да мисля да го чета...
Но аз бих почнал пряко от него, за да не се влияя предварително от мнения и оценки на другите.
Моето е професионално изкривяване.
Още преди да се съглася да го взема, правя задълбочено проучване.После се вмъквам в него - минало, настояще и най-вече бъдещи цели.Ако почне да играе някакъв театър, намирам начин и го спирам.И така, докато постигна усещането че аз съм той.
Чак тогава хващам иглата.
И така му правя гардеробите.Неговите.
И изграждам стила му.Неговият.
И клиента вече може сам да продължи с убедеността, че има моите умения и възможности.А аз знам какво ще му трябва и след година, две ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХахах, и аз като ви чета тук и като ми изглеждате толкоз умни.... И аз се зачетох
Само изглеждаме.
Фукаме се тука из форумитеСвободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
Коментар