IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    http://vbox7.com/play:20df2aa9

Поздрав за всичките баровци (и пиленца( дето сте в нета)... Наздраве... Ей това прасе съседа ме чул че дъни музика и иска да ми му ходя на гости.. Ама тоя е алкохолик и сексуален манияк(иначе е накаъв ИТ гений и преподава в цяла Европа) и срещите с него винаги завършват безпаметно, та се чудя...
    Ходи да се черпите с комшията,изпил си вече едно шише водка,за сериозни неща ще ти е сигурно трудно да се настроиш,освен ако нямаш някоя важна среща с някои от твоите бизнес партньори.Гледай обаче около тебе да няма хладно и огнестрелно оръжие,че при тая мисъл на кървав бахур да не вземеш да го накълцаш на прасето-комшията.Един поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=NvSGG..._order&list=UL

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Потвърждавам, с две ръце!!!!

Има ги! С едни нежни дантелки!!!

Да, така е!
      Мдъъъ, както казват някои умни хора: едни дрехи са направени за носене, други - за събличане ...
      Фънимавай да не те напъплят трите русакоси създания с белите премени, че после ще те пишем "бегал" от форумО поне 3 месеца.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Това покрекло не съм го и чувал дори..

А бате Кирчо то като го гледам бахура е варен.. Та си прав че сигурно ако го хванеш току що сварен ще е по хубав.. Този дето аз го ям е от хладилника и е леко мазен отвън.. Но аз беля червото...
        Според последни проучвания,свинската мас се оползотворява най-пълно от организма-много по-добре от зехтини,олиота,маргарини,палмови масла и др..
        А холестерола се качва,не от употребата на мазно месо,а от прекомерната употреба -демек преяждане-освинване,съчетатано с почти никаква физическа дейност/едно време поне нямаше хидравлични усилватели в колите ни и като направиш 10-на завоя и толкова спирачки-можеш да го броиш за физическо упражнение/
        А и задължително червено истинско вино-като антиоксидант.
        Наздраве
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Нашият народ е мъдър. Има си свои вярвани, традиции и ритуали, свързани със справяне с "лошите сили". И почти във всички ритуали присъства водата.
          Ще ти дам няколко примера:
          Чувал за урочасване на малко дете, нали!? Нашите баби са угасяли въглен от огнището в пръстена паница с вода и после с нея са измивали очите, ушите и дланите на детето
          Чувал си за брането на билки по Еньовден, нали!? Преди да откъсне първата билка, жена трябва да си измие ритуално лицето и ръцете с роса ...
          Чувал си за самодивите, нали!? На Спасовден, когато те излизат и се къпят в потоци и кладенци се взема вода тези кладенци и с нея се напръсква цялата къща ...
          Чувал си за магия, нали!? Ако да речем на теб ти направят такава - някой се заиграе и ти върже последователно с червен конец три бели яйца с три бели пера от петел задължително трябва да ги изхвърлиш в река, ако имаш щастието да ги намериш ...
          И прочие и прочие и прочие ...
          +1

Водата е велик лечител!

Аз му споделих личния си опит, когато си "на път", т.е. не си в дома, че аз вече не мога и да пътувам от толкова много километри и срещи с хора, къде ли не - че вестибуларния ми апарат от спорта ми ебава майката нещо като ме тръска и клати. А не искам химия, драйфам от нея.

Та, затова му казах, кенефа/банята/кухнята, пуска мивката да слуша как тече водата ( звука ) и ония други неща, които му казах да прави. Всичко т'ва е моя опит на проба-грешка. 5-10 мин. и ще е като "чисто" нов, образно казано. Може да ги кръстите "ритуалите" на Русото някой ден - хихи

Поздрави, ТНМ-чева - радвам се, че си тук с нас
          Last edited by marandi; 06.01.2012, 12:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            ...
            Чувал си за самодивите, нали!? На Спасовден, когато те излизат и се къпят в потоци и кладенци се взема вода тези кладенци и с нея се напръсква цялата къща ...
            ....
            Потвърждавам, с две ръце!!!!

Има ги! С едни нежни дантелки!!!

Да, така е!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Червото се маха илеко го птитопли на 15-30 на микровълновата- само на домашния не му махам червото
              Е този е домашен... Свърши филма.. Аз го бяз забравил разочаровах се...

Коментар

• http://vbox7.com/play:20df2aa9

Поздрав за всичките баровци (и пиленца( дето сте в нета)... Наздраве... Ей това прасе съседа ме чул че дъни музика и иска да ми му ходя на гости.. Ама тоя е алкохолик и сексуален манияк(иначе е накаъв ИТ гений и преподава в цяла Европа) и срещите с него винаги завършват безпаметно, та се чудя...

Коментар

• Червото се маха илеко го птитопли на 15-30 на микровълновата- само на домашния не му махам червото

Коментар

А бате Кирчо то като го гледам бахура е варен.. Та си прав че сигурно ако го хванеш току що сварен ще е по хубав.. Този дето аз го ям е от хладилника и е леко мазен отвън.. Но аз беля червото...
                    Аз бахура го обичам студен.Колко винце изпивам а и малко воден лучец като му резна става да си ебе пиперо.А покреклото се прави когато се заколи прасето.Отбира се месо около врата черен дроб лучец чушцица и се пържи.Мазно е и тежка храна ама е супер.Правят го из Тетевенско.

Коментар

• Бах тая как увисна на полилея с главата надолу... Като в Кама Сутра... Малко затъпя тоя филм..

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                        Ха ха ха

Тук в буквалния смисъл е станало пълна лудница.
                        Нашият народ е мъдър. Има си свои вярвани, традиции и ритуали, свързани със справяне с "лошите сили". И почти във всички ритуали присъства водата.
                        Ще ти дам няколко примера:
                        Чувал за урочасване на малко дете, нали!? Нашите баби са угасяли въглен от огнището в пръстена паница с вода и после с нея са измивали очите, ушите и дланите на детето
                        Чувал си за брането на билки по Еньовден, нали!? Преди да откъсне първата билка, жена трябва да си измие ритуално лицето и ръцете с роса ...
                        Чувал си за магия, нали!? Ако да речем на теб ти направят такава - някой се заиграе и ти върже последователно с червен конец три бели яйца с три бели пера от петел задължително трябва да ги изхвърлиш в река, ако имаш щастието да ги намериш ...
                        И прочие и прочие и прочие ...
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Бабето е по добро.И покреклото

Коментар

• Голям си Космо- наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнение
                              Как какво - кръв испанците даже ядат чиста съсирена квър леко запържена... без майтап
                              Бах мааму... Ама близко до акъла.. Кървавица от какво да се прави?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                А и бомбара в Пловди е хубав
                                А какво е това?

Коментар

Working...
                                X