IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Мерси... Оръжието ми го отнеха още 1998 година и от тогава не нося... Не ми се забърква в незаконни дейности...
    Стига, Космо! Нали каза, че ходиш по планините. Значи трябва да имаш нож /хладно оръжие/ - задължително!

П.П. Един приятелски съвет от мен - вземи една безопасна карфица и я забоди от вътрешната страна на връхната си дреха.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Да много пиене и накрая духачки и пак си мат- в киреча

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        Космо,чуй го това парче!На едно поредно размазване,разбрах,чак на 10-то слушане,че тоя сърбин пее на български. http://vbox7.com/play:f4bcc7fd
        Как бе батка.. Кеба е легенда.. Запознавали ли сме се лично.. Има един овчакупелски "терорист" Ицката.. Той ме води чак до Белград да го слушаме. Кеба му пя на сватбата.. Казва се Драган (истинското му име)..

Е това му е големият хит.
        http://vbox7.com/play:56721066

Коментар

• Досега добре Звети Пиронкова, но онази е силна

Коментар

• Браво космо- нали помниш как при комунизма имаше едни огромни плакати с думата мир на сто езика. Така че- мир да е

Коментар

• Космо,чуй го това парче!На едно поредно размазване,разбрах,чак на 10-то слушане,че тоя сърбин пее на български. http://vbox7.com/play:f4bcc7fd

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Космо сега си спомням за многото свински погребения- когато свърши коленето- държенето- първата гозба е на тиган малки мръвки с лук или праз за колачите с ракия. После правят кървавицата за колачите но и те участват в оправянето, сколасването на прасето и после кървавицата с виното. На другия ден наденици- мелене на месо- бабеци, рибици и буркани някои с осолено месо. Ха наздраве. Да не стане с комшията по да се умориш вместо да починеш
                Аз за това не ми се ходи щото ще се утрепаме от пиене и ще викнем и курви та ще постигна обратния ефект.. А и той е готин ама е много досаден като се напие не му се разбира кво говори, а не млъква и много натоварва...

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                  Ходи да се черпите с комшията,изпил си вече едно шише водка,за сериозни неща ще ти е сигурно трудно да се настроиш,освен ако нямаш някоя важна среща с някои от твоите бизнес партньори.Гледай обаче около тебе да няма хладно и огнестрелно оръжие,че при тая мисъл на кървав бахур да не вземеш да го накълцаш на прасето-комшията.Един поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=NvSGG..._order&list=UL
                  Мерси... Оръжието ми го отнеха още 1998 година и от тогава не нося... Не ми се забърква в незаконни дейности...

Коментар

• Ха-Ха
                    а това
                    http://www.glasove.com/bulgarskiyat-...hno-dete-18457

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Мдъъъ, както казват някои умни хора: едни дрехи са направени за носене, други - за събличане ...
                      Фънимавай да не те напъплят трите русакоси създания с белите премени, че после ще те пишем "бегал" от форумО поне 3 месеца.
                      Бе, мило, не ми създавай такъв баснословен имидж..., не че няма къде да се закачат, но предпочитаме (скромничкото) - ти сама си го каза, де - от теб го научих (не отричай! )... деление на единиЧКА ..., пък била тя и с дантелки...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• http://vbox7.com/play:40d5d4ad2c

Помните ли Бобан Здравкович и плавите гимнастички - Ша ма повтаряш или да се опашвам или Можи но да не ва находя...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          +1

Поздрави, ТНМ-чева - радвам се, че си тук с нас
                          Русото, виждал ли си сбирки на препарирани насекоми - на едни табла, забодени с малки карфици!?
                          И аз се чувствам по същия начин. Затворили са ме в офиса, седнала към пред монитора и пиша, смятам ...
                          Ама намирам време да ви "хвърлям" по едно око и да се скъсвам от смях
                          Поздрави!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Векове българите са готвили със свинска мас

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              +1

Водата е велик лечител!

.... слуша как тече водата ( звука ) .....
                              На Витоша има десетки водопади (вкл. Боянският, който е според мен - наистина грандиозен за нашите мащаби)..., наистина, в комбинация с тишината и трелите на птиците - около тях е голям релакс... ..., ромонът на водата ни зарежда с енергия и ни разтоварва от стреса...
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Космо сега си спомням за многото свински погребения- когато свърши коленето- държенето- първата гозба е на тиган малки мръвки с лук или праз за колачите с ракия. После правят кървавицата за колачите но и те участват в оправянето, сколасването на прасето и после кървавицата с виното. На другия ден наденици- мелене на месо- бабеци, рибици и буркани някои с осолено месо. Ха наздраве. Да не стане с комшията по да се умориш вместо да починеш

Коментар

Working...
                                X