Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнениеКак какво - кръвиспанците даже ядат чиста съсирена квър леко запържена... без майтап
Пържена свинска кръв ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение... сутрин като станеш най-много бъка усната кухина от бацили и люсваш едно жабурене, както му викат с читав алкохол ...докато разбера ,че плюенето било навътре
....
PS : http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpygДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБахур и кървавица- черен, бял дроб ориз, кръв малко и много са важни подправките- мпо хубави са леко топли
Коментар
-
Седнах, че аз винаги ставам на химна ( сорка ) за прекъсването.
Тая нашата голяма красавица и интелект Цвети Пиронкова. Тая другата не съм я гледал, ама гледам е некъв бизон на химията с нисък център на тежест и ще блъска топките с убийствена сила.
Дано нашата успее като тактика да се напасне на стил, който да й е неудобен. Щот' тия животни обикновено не са много интелегентни.
Чиърс за Цвети! И стискам палци, ще й е трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТака е... Бах тая русата как се изправи от пода пред Дани де Вито.. Като Джеки Чан със скок... Нарязах си и една краставичка (кисела)... Ебати закуската водка с бахур и кисела краставица... Абе аз почти убих шишето... Да взема да мина на ракия???
От стогодишни бабички знам, че сутрин като станеш най-много бъка усната кухина от бацили и люсваш едно жабурене, както му викат с читав алкохол и така изпотрепваш всички гадории, дет' през нощта се развихрят, когато спиш.
Т.е. бацилите, атакуват нощем докато организма ти си почива.
Ставам, че пуснаха химна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕ това и аз се мъча да постигна.. Е за това те уважавам бате Пешо - ти си човек постигнал най важното на тоя свят - душевният мир и си намерил начин да живееш пълноценно... Браво.. Наздраве и на теб.. Сипи си едно винце, днес може - Йорданов ден е..
Най обичам пролетта като се стопли и се започне в градината разсади копане връзване загребване.А кат запърпоря с фрезата ми се стопля душата.Най големия кеф е да гледаш как растат нещата в градинката.И една тишина направо те болят ушите.А на обед като взема въдицата и на реката.....Няма идиоти няма стрес.По некое време извадиш цъкленката и отпиеш една глътка за успех с рибите.Аз ловя едни дребни такива като цацата понякога има и мренки кленчета каквото припадне.Една година с парашут хванах трийсетина скобара и жените направиха едни консерви с грах кисели краставички доматено пюре направо фантазия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМен ме кефят педали ама не го дигам с тях и са си напразно хвърлени пари.. А и много ме предизвикват да ги бия. Не знам защо... Абе какво ли се слага в бахура - гледам го явно има дроб, бъбреци, ориз, ама какво ли едругото?испанците даже ядат чиста съсирена квър леко запържена... без майтап
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного са яки тия двете деца....
ПС. Аз вече се оправих.. Е сега симерих кръвното 12о на 80.. Значи при мен разковничето е да съм в къщи и да си поркам...
И да си комуникираш и срещаш с хора, с които ти е приятно и те карат да се смееш.
Да и аз много ги харесвам, малко само по психиката им на победител, ако имаше кой да ги пипне и ще са супер. Щот' те технически могат всичко като арсенал от удари.
Да са живи и здрави и да ни радват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеПиенето ще го махна - е днес от сутринта съм изпил поне 400 грама Смирноф (намерих шишето, беше в бара, как не съм го видял снощи не знам)... А друго се сетих - ползвам за мезе дмашна кървавица (бахур). Донесе ми я една колежка... Ей това е смисъла на живота (извън семейните ценности) - водка, приятели дето те уважават и подкрепаят (в случая сте всички вие и накои дето днаес не са с нас) , бахур, силикон и Цеца Величкович... Кой какво ще да си говори.. Вярно семейството е важно, децата, Но мъжа си е мъж когато има горните работи (за всеки си е индивидуално някой може да ги плюши кльощави и да слуша пънк, но идеята е тая)...
Тоя литър водка няма да ти стигне и ще ходиш да купиш още един,ако не спреш да я слушаш-Цеца.С Цеца няма да спреш алкохола,по вероятно е даже да увеличиш двойно консумацията.Драккара е прав,че от веднъж е трудно да спреш пороците,но ако не алкохола сега,гледай първо да смениш стилът музика,сам ще се учудиш как ще намалеят милилитрите.
Коментар
Коментар