IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    и ШЕБЕЦИ от Варна
    Какво излезе то ся. Значи вчера аз правилно съм го изключил МАМУН ШЕБЕКОВ от партията, хем предварително и ПРОЗОРЛИВО

ПП
    Сега като се усети как го дъвчем да не земе да ПОВДИГНЕ ОНАЯ ТЕМА
    Last edited by mechobikov; 10.01.2012, 18:12.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Особено ако джипа е пълен с горили от МАМУН дере
      и ШЕБЕЦИ от Варна
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Откъси от две ръководства по домакинство от оно време

Австралийско “Ръководство по Домакинство”, издание от 60-те години

1. Помнете, че винаги трябва да сте готова да посрещнете съпруга си, когато той се прибира от работа.
        2. Пригответе децата, измийте ги и ги облечете в чисти дрехи. Те трябва да стоят и да посрещнат своя баща, когато той влезе през вратата, за да го поздравят.
        3. Вашият външен вид трябва да е изряден, сложете си чиста престилка и панделка в косата.
        4. Не започвайте разговор със съпруга, той е изморен, че му се налага да ходи всеки ден на работа и то заради вас – нахранете го и след като прочете вестника си може и да се опитате да го заговорите

...................

Вестник "Домашно домакинство" (САЩ), 13 май 1955 г.

1 .Вечерята трябва да е готова навреме. Планирайте я сутринта (най-добре е предната вечер, за да не забравите нещо). Предложете му какво смятате да сготвите и го обсъдете. Това означава, че вие се притеснявате за него и се интересувате от нуждите му. Мъжете винаги се прибират гладни в къщи и на масата очакват да ги посрещне любимото им блюдо.
        2. Пригответе се. Отделете 15 минути, за да се освежите. Оправете дрехите си, косите – трябва да сте весела и свежа, когато той си дойде.
        3. Бъдете приятна събеседница. Необходимо му е да повиши настроението си, да забрави за служебните неприятности, да почуства домашния уют.
        4. Почистете къщата. Убедете се, че всичко е подредено и е на мястото си.
        Приберете учебниците, играчките, вестниците. Забършете прахта навсякъде.
        5. В студените месеци – разпалете огъня в камината. Съпругът ви трябва да почуства, че се намира в оазис на почивка и ред, и ще се зарадва. Освен това, грижата за неговият комфорт ще ви достави истинско удовлетворение.
        6. Погрижете се за децата, те трябва да са чисти и спретнати. Пазете тишина. Когато той се прибере, изключете миячната машина, пералнята, сушилнята. Постарайте се да убедите децата да не шумят.
        7. Бъдете щастлива от това, че го виждате и нека той да усети това щастие.
        Приветствайте го с топла усмивка и покажете искрено желание да го зарадвате.
        8. Слушайте го. Вие може да имате да му казвате нещо много важно, но не го правете в момента, когато той се връща от работа. Дайте му възможност той да се изкаже – помнете, неговите теми за разговор са по-важни от вашите.
        9. Никога не се оплаквайте, ако се е прибрал късно и е трябвало да го чакате. Нито му правете забележка, ако е отишъл да се позабавлява без вас.
        10. Вашата задача – да гарантирате, че домът е място на спокойствие, ред, мир, където мъжът може да отпочине телом и духом.
        11. Не го занимавайте с вашите проблеми.
        12. Не се оплаквайте, ако той пропусне да се прибере някоя вечер.
        13. Създайте му комфорт. Нека най-удобното кресло в къщата да е неговото.
        14. Винаги имайте под ръка топла или хладна напитка, която да му подадете.
        15. Говорете с тих, успокояващ и приятен глас.
        16. Помогнете му да се съблече. Събуйте обувките му.
        17. Помнете – той е глава на семейството – не искайте от него да ви обяснява действията си или да ви дава сметка за тях.

И за десерт:

От “Ръководство по домакинство”, от частта “Съвети за мъжете”:

След като свършите интимния акт със съпругата си, вие трябва да й позволите да отиде до банята, даже да не й е необходимо. Дайте й време да остане за малко сама. Тя може да иска да поплаче.

та така са живяли нявгаш ..

както е тръгнало, май до там ще я докараме
        Last edited by коки; 10.01.2012, 18:04.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ъм тия с жиповете повечето не са читави,,,,,,,,,,,,,,,
          Особено ако джипа е пълен с горили от МАМУН дере
          tnm

Коментар

Че и на малки момиченца. Пък казва, че бил голяма ГОРИЛА и имал ДЖИППППП
            Ъм тия с жиповете повечето не са читави,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

По скоро е МАМУН--извратеняк
              Че и на малки момиченца. Пък казва, че бил голяма ГОРИЛА и имал ДЖИППППП
              tnm

Коментар

Ти да не си обущарин бря. Глей да не се комплексираш и да си избодеш очите като свети Спиридон
                По скоро е МАМУН--извратеняк

Коментар

• БРАВО КОКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    - Откъде ти е този рус косъм на панталоните? - пита жена мъжа си.
                    - Сигурно се е залепил в трамвая...
                    - Да не е от новата ти руса колежка?
                    -Глупости, аз винаги си свалям панталоните...
                    цък http://onchos.free.bg/video/022.htm

а мъжете ей така действат

Last edited by коки; 10.01.2012, 17:43.

Коментар

• На фустаня ти тигеля
                      изгори на мене джигеря
                      tnm

Коментар

• - Откъде ти е този рус косъм на панталоните? - пита жена мъжа си.
                        - Сигурно се е залепил в трамвая...
                        - Да не е от новата ти руса колежка?
                        -Глупости, аз винаги си свалям панталоните...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Е това ми е другият проблем.. Два брака и една връзка на семейни начала в момента не намерих жена домакиня.. Все се закачам на едни еманципирани дрисли дето стават за всичко друго но не и за съпруги... А аз съм много агресивен и с мен скандал не става, щото си е опасно за живота на спорещият... Явно проблема е в мен... Чат пат ходя до майка ми но и тя много остаря вече... Имах преди много години едно сериозно гадже.. Живеехме заедно правехме планове за семейство.. Много свястнно и нежно момиче, от много добро семейство - готвеше отлично, къщата светеше, бях и първият и единствен мъж в живота, много ме обичаше, много беше нежна и умна.. Ама живот - много бях див по онова време, наложи ми се да изляза от светският живот за 3 години и половина и нещата се объркаха и момичето си се ожени и има прекрасно семейство с две деца... Чат пат я виждам ама не я поздравявам да не се уплаши съпруга и и да и направя проблем.. Веднъж преди години много пиян и бях разбил една нощ вратата (забравил съм че се е оженила) и бях и стреснал бая децата.... Ама и аз не знам защо съм го направил... Абе не ми се говори на тая тема... кажи нещо за футбол...
                          Народа е казал че каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.Поне си осъзнал проблема и си разбрал че вината е в теб.Аз на млади години бях много разочарован когато рабрах че между умението да се прави секс и физическата красота няма зависимост.Та тогава научих че красивите кифли са за путкоразвеждачи а не за мен.Не бих търпял кифла с претенции която не умее нищо дори един ден.Цената на нейните активи (красотата) спада с всеки изминал ден.Да търпя такива и да инвестирам в активи на които цената пада няма смисъл.Винаги мога да извадя някоя кинта и да чукам най хубавото.Друг е момента че това надали ще ми достави удоволствие.Семейството и децата са най ценното което имаме на тази земя след живота и здравето.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Моят бизнес е такъв, че непрекъснато се заглеждам по дамските крака. Да ама се заглеждам и по крачетата на малки момиченца.
                            Ти да не си обущарин бря. Глей да не се комплексираш и да си избодеш очите като свети Спиридон
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Дреме ли ти Моят бизнес е такъв, че непрекъснато се заглеждам по дамските крака. Да ама се заглеждам и по крачетата на малки момиченца. Най-неприятното е че редовно увисвам в магазините на щандовете за дамско бельо
                              Ходи, обяснявай че нито съм коцкар, нито педофил, нито педерас
                              Наздраве!
                              Вие сте си добре мъжете ,че имате в какво да се заглеждате.Щото аз като се наредя някъде на опашка гледам само шушляци .Рядко са оно времешните мъже .Като го погледнеш от- горе до- долу вкл.и обувките, да ти грабне окото.За сега чао ,че и аз кат
                              marandi ще отскокна до магазина .
                              Last edited by коки; 10.01.2012, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Оффф .... както и да е, че минах и през 2-3 щанда още да си полафя с мацките, ама то като не ми е добре и ония ме гледат с бирата в ръка и си викам - ся докато се обърна с гръб и ме изкарат, че съм първата пиянка в областта и страната.

Добре, че не се заговорих с мъж, че щях после да излезна първия пИдераст на Балканите - хихи
                                Дреме ли ти Моят бизнес е такъв, че непрекъснато се заглеждам по дамските крака. Да ама се заглеждам и по крачетата на малки момиченца. Най-неприятното е че редовно увисвам в магазините на щандовете за дамско бельо
                                Ходи, обяснявай че нито съм коцкар, нито педофил, нито педерас
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X