Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Е сега ти е момента да се изрусиш на кичури и да се подстрижеш с къса коса... Не се депресирай... Знаеш как се лекува човек като усети че живота си минава итн - ........... и две уискита на капака на колата..... ... и още две курви че прдните се амоттизираха........ и още 5 бири и една свирка за доввиждане.....
Да те разсея - казвал ли съм ти в зорите на демокрацията карах един Мерцедес 124 купе, 300d, тесна лайсна, бял на цвят..... Бях го докарал от австрия и що сватби направи идя нямаш.. Та тоя мерцедес беше теглил каравана и отзад имаше един огромен теглич... Уникална селяния, но по онова време свиркаджийките из София умираха.. Та тоя теглич беше една от най полезните екстри които една кола може да има (първата ми и единствена кола с теглич, продадох я на един цигански барон от Лом).. Като спреш за бърз секс я на Околовръстното, я на Летището до Ботевград и туриш курвата на задна прашка да се подпре на задния капак и като и туриш десния крак на теглича и става огън... Много е яко, чукаш като машина и отпада проблема как точно да го наместя за да влезе целия... Страхотия... Като се стопли може да опиташ тази техника.. Ще останеш доволен.. Ще вземеш от някой селскостопански производител някоя бегачка с теглич и да видиш ка ще се подмладиш с 20 години... Само като ги чуеш как викат мангалчетата " Ох бате много е голям, боли ме, моля те да ти направя свирка че си много баят.... Ей детсво хубаво... Бяха добри времена...
Хайде спирам че да не се закупи лиричният и философски мотив на темата... Наздраве..Днес нямам много работа (или поне така си мисля) и съм решил много да се накова... Отворих си една водка (Собиески, ама не е хубава, нещо ми удря на спирт) преди малко и чакам колежката да дойде да я паратя за мезета че сега мезя само кашкавал и една половин консерва риба тон (това намерих в служебният хладилник... Поне имаше цяла 2л. натурален сок неотворена та разредитела е добър...
Коментар