IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро Лъвове и Лъвици.Успешна седмица. Само така Космо малко въздържание за да стегнеш обръчите

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
      Много интересна тема сте заформили, с главно действащо лице Космонавта Четох поне 1 час постингите от последните страници и ми се приповдигна настроението. Космо, нали мога да ти казвам така, подсети ме за една моя позната, тя продаде за доста пари имот в БГ, над 1мил, и сега се развява из Мюнхен и е регистрирана като безработна та от нямане какво да прави обиколила гробищата и разпитала колко струват парцелите и после с ентусиазъм ни обяснява как на еди кое си гробище било евтино, тя няма още 40. Е ти си с един ход напред, доста смело от твоя страна, кефиш. Ей хора внимавайте с пиенето и пушенето, последната година един познат си замина на 48, имаше фирма за кетъринг, но пушеше по 2 кутии на ден съчетано със много стрес, а другият много добър мой познат, всички мои застраховки са направени от него в застрахователното му бюро, си замина на 46, от инфаркт, три линейки не можаха да му помогнат , бях в шок като разбрах, доста вино сме пили заедно. Пазете се, за да може да си харчите парите с удоволствие.

Явно хората мислим по един начин... Примерно аз не искам като умра да натоварвам близките си. За това от сега съм дал на адвоката ми (и съм му платил) снимка, погребално бюро, парцел в гробищата итн. Ама идеята ми е друга - не да ми правят гроб, а просто една много красива урничка (имам и проект) в края на парцела (да не грози, щото нали разбираш че повечето хора няма да им е гот да пият и да гледат гроб), а на останалата част (аз обединих три парцела в един и отделих целият имот с кашпи и иглолистни мидифицирани (не растата много) разстения) съм разположил беседка и вуншна пейка, като в средата ще направя градина (само да се запролети) и там като се сетят за мен близките ми ще хапнат, ще пийнат, ще послушат музика и ще се сетят как сме ги правели тия неща заедно.... Голема уйовина, ама няма как да не мислиш за това защото и смъртта е бизнес.. В БГ годишно умират 110 х. човека....

Та мани сега от понеделник тия черни мисли... Тая сутрин продължавам да не пия и да не пуша и да не .......... МНого обаче ми е трудно щото ми треперят ръцете и дори ксанакса не ми помага.. Чак зъбите ми тракат, а на съм съм си нахапал устата от вътре и на места липсват цели парчета месо колкоот голямо зърно леща... Сутринта викнах един съсед да ми натисне бутончето на дистанционното за колата... НО има едно но - тази сутрин кръвното ми е 140/105, пулс 98 и тежа 98 кила (свалил съм 4 кила за един ден)... Та и днес мисля да стисна зъби и да виддим утре как ще е.... Така както ми треперят ръцете обаче ни мога да държа чаша нито да се храня.. Дано към обед попремине, иначе ще метна едно малко... Не смея и да тренирам... Е сега от офиса гледам една много яка мръсница си чисти стъклото на една малка Тойотка Ярис.. Тая я гледам от няколко дни и не мога да хвана каква и е играта, ама е много яка.. Утре ще пратя някой колега да я покани в офиса да попкриказваме.. Току виж се оказала принцесата на бяла кобила... Шегувам се...

Коментар

• Добро утро, тайфата!
        Успешна и ползотворна седмица!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Много интересна тема сте заформили, с главно действащо лице Космонавта Четох поне 1 час постингите от последните страници и ми се приповдигна настроението. Космо, нали мога да ти казвам така, подсети ме за една моя позната, тя продаде за доста пари имот в БГ, над 1мил, и сега се развява из Мюнхен и е регистрирана като безработна та от нямане какво да прави обиколила гробищата и разпитала колко струват парцелите и после с ентусиазъм ни обяснява как на еди кое си гробище било евтино, тя няма още 40. Е ти си с един ход напред, доста смело от твоя страна, кефиш. Ей хора внимавайте с пиенето и пушенето, последната година един познат си замина на 48, имаше фирма за кетъринг, но пушеше по 2 кутии на ден съчетано със много стрес, а другият много добър мой познат, всички мои застраховки са направени от него в застрахователното му бюро, си замина на 46, от инфаркт, три линейки не можаха да му помогнат , бях в шок като разбрах, доста вино сме пили заедно. Пазете се, за да може да си харчите парите с удоволствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Не бих желал подробности, че тука разни социопани ще помилят, че проявявам нездрав интерес към твоите фирми или начин на живот, предвид факта, че знаят, че съм държавен служител. Искам да ти споделя, че това са разни мижитурки, които просто търсят дребни конфликти.

Опита ме е научил от кои хора мога да се крия и от кои няма смисъл... Ти си доказал че макар и да имаш много информация може да ти се вярва. Прав си, че има много хора дето все виждат разни схеми и конспирации...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Ами приятелю като не си писал толкова време и ни домъчня... Като се появи някой нов или отдавна не писал стар колега и очакваме да сподели интересни нещта... Така е работя с НИ, там имам и шеф (не един а с чужденците са поне 20 човека), работя и на граждански договори и там имам шефове... Ама имам и няколк фирмета (малки) та там съм си сам шеф и на други хора съм шеф... Абе и работата трябва да намаля че не съм на 20... Ама пусто гледаш да не си издаваш знанията че тия младите ще те изместят без окото да им мигне..Ни така ни така...
              Не бих желал подробности, че тука разни социопани ще помилят, че проявявам нездрав интерес към твоите фирми или начин на живот, предвид факта, че знаят, че съм държавен служител. Искам да ти споделя, че това са разни мижитурки, които просто търсят дребни конфликти.

Коментар

Баси та--ака! Трябва да отговоря и на тримата.
                Космонавте приятелю, много ми харесва начина ти на живот, щото е малко ва-банк. Смел си, храбър си и доколкото виждам инвестираш в НИ по някакъв начин. Но хайде да не дърпаме дявола за опашката говорейки за НИ, все пак виждам, че имаш фирми, но пък имаш и шефове. Не ти знам точно битието, но от писанията ти определено виждам, че си пич. Моят шеф го даваха по новините таз вечер. Но и аз като теб може и да нямам шеф, щото си имам собствени приходи. Моите са пасивни за разлика от твоите. Но и аз обичам да се хвърлям в дълбоките води, без да знам какво ме очаква. Това си е от характера.
                Чичо, прав си за нефидипина, че в моментни ситуации е животоспасяващ, но още по-работещ в това отношение е нитроглицерина. Аз говоря за едно хапче - модерно с трайно действие и щадящо организма- АСЕ - инхибитор.
                Както Космо не желае току така да се подлага на принудително лечение от разни лекари, дето на пет да отидеш , пет различни мнения и видове лекарства ще ти изпишат, така и аз- макя ми е била 30 години главна сестра в голяма болница и през последните и 5 години преди да се пенсионира ми казваше , че медицината не е много напреднала от траките насам и вярваше само в хомеопатията!

Ами приятелю като не си писал толкова време и ни домъчня... Като се появи някой нов или отдавна не писал стар колега и очакваме да сподели интересни нещта... Така е работя с НИ, там имам и шеф (не един а с чужденците са поне 20 човека), работя и на граждански договори и там имам шефове... Ама имам и няколк фирмета (малки) та там съм си сам шеф и на други хора съм шеф... Абе и работата трябва да намаля че не съм на 20... Ама пусто гледаш да не си издаваш знанията че тия младите ще те изместят без окото да им мигне..Ни така ни така...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Да почива в мир, спомням си когато научих за смъртта му. Беше понеделник, в някакъв кошмарен студ. Връщах се от Варна със самолет щото не можех да сколасам с концерта на DC и юбилея на баща ми. Гадно ми стана, бях с малкия и той беше нагаден, щото го чакахме на Сонисфиър
                  Този е много голем, но според мен Донт толк то стрейнджърс и Холи дайвъ са му най-големите хитове. Хубавото на такива личности е, че дори да умре, ще живее до смъртта и на последния му почитател!

Коментар

• Баси та--ака! Трябва да отговоря и на тримата.
                    Космонавте приятелю, много ми харесва начина ти на живот, щото е малко ва-банк. Смел си, храбър си и доколкото виждам инвестираш в НИ по някакъв начин. Но хайде да не дърпаме дявола за опашката говорейки за НИ, все пак виждам, че имаш фирми, но пък имаш и шефове. Не ти знам точно битието, но от писанията ти определено виждам, че си пич. Моят шеф го даваха по новините таз вечер. Но и аз като теб може и да нямам шеф, щото си имам собствени приходи. Моите са пасивни за разлика от твоите. Но и аз обичам да се хвърлям в дълбоките води, без да знам какво ме очаква. Това си е от характера.
                    Чичо, прав си за нефидипина, че в моментни ситуации е животоспасяващ, но още по-работещ в това отношение е нитроглицерина. Аз говоря за едно хапче - модерно с трайно действие и щадящо организма- АСЕ - инхибитор.
                    Както Космо не желае току така да се подлага на принудително лечение от разни лекари, дето на пет да отидеш , пет различни мнения и видове лекарства ще ти изпишат, така и аз- макя ми е била 30 години главна сестра в голяма болница и през последните и 5 години преди да се пенсионира ми казваше , че медицината не е много напреднала от траките насам и вярваше само в хомеопатията!

Коментар

• КОСМО, НАМАЛИ КОНЦЕНТАТА И МИНИ НА ВИНО.СЕКСА НЕ ВРЕДИ
                      http://www.youtube.com/watch?v=NG_qF...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Да почива в мир, спомням си когато научих за смъртта му. Беше понеделник, в някакъв кошмарен студ. Връщах се от Варна със самолет щото не можех да сколасам с концерта на DC и юбилея на баща ми. Гадно ми стана, бях с малкия и той беше нагаден, щото го чакахме на Сонисфиър
                        А тази комбинация между точно този глас и точно тази китара е......нямам думи.ВЕЛИКО!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                          Не знам за кръвното,но тази песен ми вдига адреналина.Както и всички песни на Дио.
                          http://www.youtube.com/watch?v=APRi4...eature=related

Поздрав за всички!

Коментар

К
                            Нефидипина е диуретик и лекарство от 60-те години. В.
                            И аз не съм лекар..
                            Какво като е от 60 г...За сваляне на опасно кръвно е мн.добро. Затова му писах по 1/2 през 6 час, за да не го смъкне бързо , че и това не е хубаво.........
                            Ти ако драйфаш и не знаеш на кой свят си , ще чакаш лекар и изследвания......????
                            Защити си организма , намали риска, пък после ако искаш и на санаториум ходи.....

пп Като при търговията с акции...
                            Написаното да не се смята за лекарски съвет а е аматьорско предложение....

Коментар

Космо, започвам с това, че не съм лекар. Само, че и аз не спирам да къркам вечер само братле! Битов пияница съм. Когато си живея по този начин , кръвното ми е около 155/100, а когато спра вечер да меза и пия, и мина на ранни вечери, пада на 130/90.
                              За хаповете се консултирай с лекар, не слушай тука разни безобразни
                              Нефидипина е диуретик и лекарство от 60-те години. Все едно да пиеш зелев сок или кафе. На мен една аптекарка ми препоръча "берлиприл". АСЕ - инхибитор е и освен това в листовката му пише, че когато се приема алкохол му се усилва действието. Което много ме изкефи Пия от него едва 5млл. когато го съчетая с водка и риба тон и много добре спя после
                              Да добавя, че аз от време на време тренирам, обичам много и да ходя пеш, но предвид, че трябва да се придвижвам през подуене и сточна гара в посока лъвовия мост, едва ли е най-приятния маршрут за ходене пеш.
                              Лорде здравей... Прав си като винаги.. И аз се замислих (както и един колега надолу каза) първо малко да се постегна, да почна да живея по здравословно, пък тогава да ходя по доктори.. Щото сега и да ида примерно на бутилка водка и 5 пържоли ще отчета страшни стойности и ще ми напишат разни лекарства дето после и да ги спра янма да мога (имам колега със сърдечни проблеми и ми е казвал че почнеш ли ги тия лекарства няма оттърване)

И аз много пия, до едно време го криех, сега не се и мъча - Всеки ден пия поне по бутилка концентрат. Обаче като не пия съм много зле и алкохола явно ми тушира страховете и проблемите, бори стреса... А за секса - определно ми е проблем... Може би просто търся контакт с лица от другия пол или нйе знам какво, ама определно ми е проблем... Такива пари хвърлям в тая посока, че усещам че съм се пристрастил... Макар че когато човек почне да прави много секс с много различни и не постоянни партньорки (най често палтени), то не е съвсем секс.. Как да го обясня - става заместител на мастурбацията, често е само ференска любов или че..я.... Често дори е само да гледам и .... Абе не е за форум...Звучи смешно, но има един артист Майкъл Дъглас дори лежа в клиника за да се лекува от това....

Коментар

• Не знам за кръвното,но тази песен ми вдига адреналина.Както и всички песни на Дио.
                                http://www.youtube.com/watch?v=APRi4...eature=related

Поздрав за всички!

Коментар

Working...
                                X