IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Космо, започвам с това, че не съм лекар. Само, че и аз не спирам да къркам вечер само братле! Битов пияница съм. Когато си живея по този начин , кръвното ми е около 155/100, а когато спра вечер да меза и пия, и мина на ранни вечери, пада на 130/90.
    За хаповете се консултирай с лекар, не слушай тука разни безобразни
    Нефидипина е диуретик и лекарство от 60-те години. Все едно да пиеш зелев сок или кафе. На мен една аптекарка ми препоръча "берлиприл". АСЕ - инхибитор е и освен това в листовката му пише, че когато се приема алкохол му се усилва действието. Което много ме изкефи Пия от него едва 5млл. когато го съчетая с водка и риба тон и много добре спя после
    Да добавя, че аз от време на време тренирам, обичам много и да ходя пеш, но предвид, че трябва да се придвижвам през подуене и сточна гара в посока лъвовия мост, едва ли е най-приятния маршрут за ходене пеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      :0Kiro, znam.
      Космонавта е форумният писател.
      На истина не те разбирам... Виаграта е лекарство като всяко друго... На мен ми действа прекрасно дори когато не я ползвам по предназначение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Не се дразнете Новобранеца се изцепва, но е незлоблив, Новобранска работа

Така е момчето не е лошо... Аз за това и не коментирам поста му...

Коментар

Къде е Артемидчето да пусне малко музика
          Отнесе бан до 31.01.2012, ама защо тъй и не разбрах.
          Може и да се обидила на форума, щото нищо не и пречи да се регистрира с нов ник и пак да пише, ама ...

Още един за виаграта:

Един господин на 70+ влиза в аптека и иска да си купи четвърт хапче виагра. Аптекарката го убеждава, че четвъртинката на неговата възраст няма да му свърши работа, а господина: "Аааа, аз го искам само за да не си пикая в обувките."
          Last edited by Dimitar.; 22.01.2012, 20:22.

Коментар

• Браво Вал

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=hOFrGbuUqnQ

http://www.youtube.com/watch?v=ZC_hHxIt-Ig

http://www.youtube.com/watch?v=Mv65gOE8QNY

Коментар

• Космо , вдин свеж виц за виаграта
                Влиза един пич в аптеката и казва на аптекарката:
                - Две опаковки Виагра.
                - Но господине, едно хапче е достатъчно…
                - Вижте какво, имам среща с две рускини и една полякиня, така че, дайте ми две опаковки.
                Тя му дала две опаковки. На сутринта като отива на работа го гледа да подскача нервен пред аптеката.
                - Бързо – казал пича – дай един крем за ръце, че ония не дойдоха…

Коментар

Биит поколението са зобили не виагра. Алкохола винаги е на мода Вал, но не прощава
                  :0Kiro, znam.
                  Космонавта е форумният писател.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=JAHA4Jh5jkw

Коментар

• Биит поколението са зобили не виагра. Алкохола винаги е на мода Вал, но не прощава

Коментар

• Kakва "Виагра" когато си на 40+?
                        Космо, съвсем си се вживял в ролята на писател от бийт поколението. Мисля, че ги "биеш" американците по погълнато количество алкохол дори като извадим някаква количествена стойност на хиперболата.

Коментар

• На виаграта изрично пише, че има риск при сърдечни проблеми и високо кръвно

Коментар

• Ха наздраве Лъвове и Лъвици. Къде е Артемидчето да пусне малко музика

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Виаграта е създадена като лекарство за регулиране на високото кръвно и стенокардията. После се е установило, че е полезно и при други проблеми.
                              Струва ми се, че грешиш....

Коментар

Не се дразнете Новобранеца се изцепва, но е незлоблив, Новобранска работа
                                Ние да не би да сме зли.....нееееее.!!!
                                Били сме злобни - да
                                Били сме комплексари - понякога, да
                                Нооо, злобни комплексари, никога.....

Коментар

Working...
                                X