Космо, започвам с това, че не съм лекар. Само, че и аз не спирам да къркам вечер само братле! Битов пияница съм. Когато си живея по този начин , кръвното ми е около 155/100, а когато спра вечер да меза и пия, и мина на ранни вечери, пада на 130/90.
За хаповете се консултирай с лекар, не слушай тука разни безобразни
Нефидипина е диуретик и лекарство от 60-те години. Все едно да пиеш зелев сок или кафе. На мен една аптекарка ми препоръча "берлиприл". АСЕ - инхибитор е и освен това в листовката му пише, че когато се приема алкохол му се усилва действието. Което много ме изкефи
Пия от него едва 5млл. когато го съчетая с водка и риба тон и много добре спя после
Да добавя, че аз от време на време тренирам, обичам много и да ходя пеш, но предвид, че трябва да се придвижвам през подуене и сточна гара в посока лъвовия мост, едва ли е най-приятния маршрут за ходене пеш.
За хаповете се консултирай с лекар, не слушай тука разни безобразни

Нефидипина е диуретик и лекарство от 60-те години. Все едно да пиеш зелев сок или кафе. На мен една аптекарка ми препоръча "берлиприл". АСЕ - инхибитор е и освен това в листовката му пише, че когато се приема алкохол му се усилва действието. Което много ме изкефи

Да добавя, че аз от време на време тренирам, обичам много и да ходя пеш, но предвид, че трябва да се придвижвам през подуене и сточна гара в посока лъвовия мост, едва ли е най-приятния маршрут за ходене пеш.
Коментар