IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уф цяла нощ не спах.. Изпохапах си цялата уста (на сън си стискам зъбите и се будя от болка защото си отхапвам парчета месо от устата) и все ми се чува че разни хора ходят във другите стаи или в коридора.. Чак си взех една дървена тояжка до кревата... Свалил съм още 2 килограма (вчера от това треперене на ръцете така и не можах да ям нищо).. Кръвното 110 на 80 ???? - сега пък падна, но пулса ми е 110... Почвам трети ден как не съм пил, не съм се сбил и не съм.... Мани за мен - Та по темата -

Всъщност когато човек е достатъчно интелигентен и чувствителен няма как да бъде щастлив - парадокс.. От години психолозите не могат да разберат защо няй интелигентните хора са най тъжни, угрижени и песимисти... То истината я е казал един философ - Че колкоот повече научаваш, толкова повече разбираш колко малко знаеш... Странно... Формулата на щастието е да се научи човек да се радва на малките неща коиот притежава (семейство, активи, любов, Цеца Величкович, сутрешната цигара итн..) Аз не успях да го постигна и с годините тази постоянна неудволетвореност се трансформира в агресия, загуба на инстинкти за самосъхранение, загуба на желание да си щастлив.... И понеже съм изключително точен човек (в смисъл поема ли ангажимент го правя) със граничеща със лудост дарба да планирам (палнирам си дори кога ще дефекирам) и ето ти факт - планирам си морета за след 5 години, планирам си каква кола ще си купя след 3 години.. Планирам си смъртта... Не сме много в ред усещам го... Но пък то това ни е и чара.. Иначе какви ли дебили и сухари щяхме да сме.. Какво ще си помислят за мен приятелите ми ако поне два пъти в месеца не ме изкарат я от някое районно я от някой изтрезвител? Как мога да разочаковам леките жени на българия, като аз съм им важен корпоративен клиент (Large corporate client) както викаха на времто в Лимън брадърс.... Току що му фанах цаката как да ям - трябва да позиционираш храната (не да я държиш на ръце) и като куче да я взимах с уста - така преодоляваш треперенето на ръцете.... което пък си има и своето предимство, защото докато пикаеш и си парвиш че...я...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Рина,

ако след 50 години ( примерно ) продължаваме да си пишем същите хора ( никове )?

Според теб на колко се оценяват моралните щети, които си нанесла да "погребваш" всеки ден Живи хора чрез думите си?
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      П.П. Въпрос 2: Ако някой ден успееш да ни "погребеш" всичките ( хипотетично ) - т'ва ли е била мисията в Живота ти? Просто да знам? ( смигам )

Бъди здрава и по-веселко го раздавай! Кажи някой готин трик при мъжО. Вафлички по чекмедженца, демек сладичко, които да намира "уж" случайно - прайкаш ли му кат' програма? Просто съм 'ноу любопитен
      Мъжо ми е на диета . А за веселото - как да стане , като около мен все тъжен свят .

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
        Аз пък знам , че " страх , лозе пази " та затова по - добре от думи да се уплашиш , отколкото от болест .
        Рина,

ако след 50 години ( примерно ) продължаваме да си пишем същите хора ( никове )?

Според теб на колко се оценяват моралните щети, които си нанесла да "погребваш" всеки ден Живи хора чрез думите си?
        ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        П.П. Въпрос 2: Ако някой ден успееш да ни "погребеш" всичките ( хипотетично ) - т'ва ли е била мисията в Живота ти? Просто да знам? ( смигам )

Бъди здрава и по-веселко го раздавай! Кажи някой готин трик при мъжО. Вафлички по чекмедженца, демек сладичко, които да намира "уж" случайно - прайкаш ли му кат' програма? Просто съм 'ноу любопитен

Коментар

Ще използвам един цитат от коментар от моя блог:

Цитат: "Думите са много важно нещо.Човек трябва да използва думите си за три цели: Да лекува, да благославя и да помага."
          --------------------------------------------------------------------------------------------------
          П.П. Ако не сте се научили още как да ползвате думичките, то по-добре млъквайте, защото ще трепете невинни хора с"думичките" си!
          --------------------------------------------------------------------------------------------------
          200 пъти ви базиках да се усетите и да не правите "драми". Вече се ядосах - хихихи

Усещам че си усетил каква дълбочина имат думите но и също усещам че се дразниш че другите не го усещатНаздраве

Коментар

Ще използвам един цитат от коментар от моя блог:

Цитат: "Думите са много важно нещо.Човек трябва да използва думите си за три цели: Да лекува, да благославя и да помага."
            П.П. Ако не сте се научили още как да ползвате думичките, то по-добре млъквайте, защото ще трепете невинни хора с"думичките" си!
            200 пъти ви базиках да се усетите и да не правите "драми". Вече се ядосах - хихихи
            Аз пък знам , че " страх , лозе пази " та затова по - добре от думи да се уплашиш , отколкото от болест .

Коментар

• Ще използвам един цитат от коментар от моя блог:

Коментар

Наистина , много е паднала възрастта , в която инсултите и нфарктите поразяват . И около мен е така , скоро познат на 36 си отиде от масивен инфаркт . Но кой каквото си направи , никой друг не може или с други думи - врагът в мен действа .
                Т'ва в черничкото за последен път ви го повтарям, че ми писна на Русата шушулка

Предвид сегашната здравна система и опциите за точене на здравна каса като лимити чрез клинични пътеки, всеки "пукнал" се изкарва документално от масивен Иху-Аху и сие ....
                ----------------------------------------------------------------------------------
                Мога да ти мятам примери до утре, където доктор не е стъпвал на място Х, но вече е дал в официалните документи това като причина. Т.е. без да е видял "пациента" си.
                ----------------------------------------------------------------------------------
                Ако и сега не може да ме схванеш - проблема си е изцяло твой! Капиш? ( смигам )
                П.П. Този модел на система не е само за БГ-стан, а привнесен.

Бъдете здрави!

И по-спокойно с "диагнозите", защото негативните думи могат да "убият" някого. Има и такива хора, с по-лабилна психика.

Затова 1000 пъти ви казах, спрете да лепите диагнози он-лайн и да "погребвате" живи хора! И престанете да говорите за гробища, некролози и прочие ....

Фък ( какво ) ъф на всички ви!
                Last edited by marandi; 23.01.2012, 23:46.

Коментар

Но кой каквото си направи , никой друг не може или с други думи - врагът в мен действа .
                  То не се знае кое е враг и кое - приятел.

Дали да живееш като костенурка? Дълго и в добро здраве... 200 години.

Хе-хе. Галапагос.
                  Last edited by vmankov; 23.01.2012, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                    Много интересна тема сте заформили, с главно действащо лице Космонавта Четох поне 1 час постингите от последните страници и ми се приповдигна настроението. Космо, нали мога да ти казвам така, подсети ме за една моя позната, тя продаде за доста пари имот в БГ, над 1мил, и сега се развява из Мюнхен и е регистрирана като безработна та от нямане какво да прави обиколила гробищата и разпитала колко струват парцелите и после с ентусиазъм ни обяснява как на еди кое си гробище било евтино, тя няма още 40. Е ти си с един ход напред, доста смело от твоя страна, кефиш. Ей хора внимавайте с пиенето и пушенето, последната година един познат си замина на 48, имаше фирма за кетъринг, но пушеше по 2 кутии на ден съчетано със много стрес, а другият много добър мой познат, всички мои застраховки са направени от него в застрахователното му бюро, си замина на 46, от инфаркт, три линейки не можаха да му помогнат , бях в шок като разбрах, доста вино сме пили заедно. Пазете се, за да може да си харчите парите с удоволствие.
                    Наистина , много е паднала възрастта , в която инсултите и нфарктите поразяват . И около мен е така , скоро познат на 36 си отиде от масивен инфаркт . Но кой каквото си направи , никой друг не може или с други думи - врагът в мен действа .

Коментар

• Я, Космо!

Кът си тръгнал на мраке, па нека ти направим тука с общи усилия некролога?
                      А? С твое участие.

Па си избери и музика, може би http://www.youtube.com/watch?v=V1i-R...eature=related ?

Коментар

• Артемидче липсваше ни- как да не си желана- даже много си желана от нас. Без теб няма кои да ни пуска хубава музика и да ни внася ведро студентско следизпитно настроение. Всички в тази тема са много яки- няма тролове и злоба. Добра вечер компанията- наздраве с червено вино

Коментар

• Първоначално изпратено от spaska_lamyata Разгледай мнение
                          Брррр плевел никне отде не го чакаш

Поздрави от артемидчето, което е съкрушено и е влязло в голяма чуденка какво точно е сгафило, че му наложили бан И понеже се чувства изключително тъпо (все едно отличничка да получи двойка ) та е обидена на форумО (админите), че дори не й посочиха какво аджеба е сгафила и кого е обидила

Да продължа с официалностите благодаря на Зарко, че е такава душица и все ще ме зарадва, колкото и да ми е криво и на останалите лъвове и лъвици

Понеже ми "подшушнахте" да сменя ника - така и направих, поне за да ви поздравя като "за последно", тъй щото не обичам да стоя някъде ,де не съм желана" Вярно е, че ви "познавам" от скоро, но ми беше много драго да ви чета и да си полафя с вас за "нещата от животО".

Хубава седмица, месец и година от мен. Много успехи и щастие ви желая и да бъдете по-весели

Може отвреме навреме да наминавам до погледна мемоарите на космо, зарко, и киро, че сте ми от най-веселите и приятни образи във форума и ще ми липсвате - убедена съм...

И в мой стил, все пак нека не изневерявам на него

http://vbox7.com/play:5ee5ab57
                          Аз така - ни в клин, ни в ръкав, да ти кажа, Артемида (ако това си ти, де), че не си сгафила с нищо, просто си отговорих на някои въпроси, а пряк виновник съм само аз, а ти - си едно невинно гълъбче..., както казват - една изкупителна жертва... И, според мен, ако усещам вярно нещата - не би трябвало да набираш негативи към всички админи, а само към един, който пък - или е под влияние на определен човек, когото съм засегнал, или самият засегнат от мен (той/тя) - да е админът..., който ти забранява влизането тук... Ама, що толкова сложно - нямам идея..., абе - вие, жените - по-добре си ги знаете тия тънкости в сложните си разсъждения и характери... (мисля, че не греша в основното)...

Очевидно "игрите" са големи, а на някои не им издържат нервите, което не е добре...

Все пак, Артемида, искам да ти се извиня, защото усещам, че у мен остава контрата... Нека се извиня и на засегнатите пряко хора, които остават зад кулисите, но могат винаги да дръпнат завесата... (това да не се приема като пълзене и облизване на подметки: ако някой ми има зъб - да ми дръпне шалтера - именно на мен - какво ще се лигавим тук с креативни хора, които "ни лук яли - ни лук мирисали"...?)...

Оставам с най-добри впечатления от всички! Все пак, не вземайте нещата тук прекалено присърце..., колкото и верни неща да се казват, има и много голяма доза измислица....и - в което съм сигурен - не би трябвало виртуалните взаимоотношения да вземат превес и да ги смесваме с реалните взаимоотношения в живота..., каквото и да означава това...

Ще опитам леекичко да се изнижа и да не пиша (толкова много) тук... Баси, ядосах се, но ще ми мине...

Приятна вечер на всички!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Явно хората мислим по един начин... Примерно аз не искам като умра да натоварвам близките си. За това от сега съм дал на адвоката ми (и съм му платил) снимка, погребално бюро, парцел в гробищата итн. Ама идеята ми е друга - не да ми правят гроб, а просто една много красива урничка (имам и проект) в края на парцела (да не грози, щото нали разбираш че повечето хора няма да им е гот да пият и да гледат гроб), а на останалата част (аз обединих три парцела в един и отделих целият имот с кашпи и иглолистни мидифицирани (не растата много) разстения) съм разположил беседка и вуншна пейка, като в средата ще направя градина (само да се запролети) и там като се сетят за мен близките ми ще хапнат, ще пийнат, ще послушат музика и ще се сетят как сме ги правели тия неща заедно....
                            ---------------------------------------------------------------------------------
                            Та мани сега от понеделник тия черни мисли... Тая сутрин продължавам да не пия и да не пуша и да не .......... МНого обаче ми е трудно щото ми треперят ръцете и дори ксанакса не ми помага.. Чак зъбите ми тракат, а на съм съм си нахапал устата от вътре и на места липсват цели парчета месо колкоот голямо зърно леща... Сутринта викнах един съсед да ми натисне бутончето на дистанционното за колата... НО има едно но - тази сутрин кръвното ми е 140/105, пулс 98 и тежа 98 кила (свалил съм 4 кила за един ден)... Та и днес мисля да стисна зъби и да виддим утре как ще е.... Така както ми треперят ръцете обаче ни мога да държа чаша нито да се храня.. Дано към обед попремине, иначе ще метна едно малко... Не смея и да тренирам... ...
                            Хихи ....

С т'ва горното до чертичката, освен да разсемееш Господ с плановете си - друго няма какво да стане. 'орицата винаги най-добре почитат кого си трябва, а също и Историята
                            -----------------------------------------------------------------
                            Относно долното, къркай бира и ще ти изчезне дискомфорта. Бухай и резен лимон вътре да не си прецакваш стомаха и зъбите от газираното.

П.П. Русото днес се надигна да пооправя малко сметки, че от миналата година бяха изчистени до януари и да използвам 'убавото време.

Като виден карък през тия студове, дет' само мерих креватите надълго/накъсо и по диагонал и понеже в стаята ми е баня, взех че пак си прецаках 1 вена на крака, демек се възпали от жегата. НалЕ съм с тромбофлебити/ДВТ и т.н. как ме водят докторята по научному.

И тя взе да възпалява преди няколко дена, ама голям студ и аз само до магазина за бира и цигари и толкоз. И днес вече пускам крака след сън и брях ... не мога стъпя на него 1 минута и боли яко. То, Русото е свикнало, ама как да е.

И днес махам с гащи пак и стигнах до 1 аптека и й викам на момето: "Дай ми лавандулов спирт, риванол, 2 бинта и пакет памук - тотал 4.20 кинта. И пооправих сметките набързо и влязох в 1 кръчме на 1 приятел и се запретнах на мивката, демек качих си крака на мивката и слагам слой риванол, после лавандулов спирт и после поя памука с двете по равно и тъкмо започвам да увивам памука с бинта ( ластичен ) и съм в една яка поза.

И влезе некъв кирпиден ( демек местна селска дзвИздъ по шушляк и маратонки и плешив и застана зад мен. И аз му викам: "Извинявай, ей сега приключвам." И оня виси зад мИня, а па те клетките за кенефа са 2 и аз запушвам само едната - другата си е свободна. Обаче селяците решили, че тая срещу входа на вратата, където съм на мивката била "мъжката", а па оная свободната била "женската".

Никъде няма табелки за това нещо, т.е. която е свободна - т'ва е.

И тоя ми изсумтя отзаде и вика: "А, ве я се оправяй." и излезе. Аз излязох след 1 мин. и го гледам шушляка виси на 1 количка на бара и го раздава напет.
                            -------------------------------------------------------------------------------------------
                            Та, мисълта ми е - епаси "Обществото" сме - няма да те питат нещо да помогна или като не може да си влиза в кенефа и да си пишка там. Ами изречения ти се стрелкат ....
                            -------------------------------------------------------------------------------------------
                            П.П.П. Чезвам пак да полоча, че минах само да сменя компреса и да използвам топлото време днес да походя пеша.

Космо, освен бирата кат' се разтрепериш, къркай и по 1 чаша червено вино да ти маха токсините от организма и по 1-2 главички чесън. Аз червено вино така и не ми хареса да лоча, ама от време на време мятам по 1 чаша на зор.

Чиърс на бебетата сладки! ( и стига сте мислили само за глупости )
                            Last edited by marandi; 23.01.2012, 20:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от spaska_lamyata Разгледай мнение
                              Брррр плевел никне отде не го чакаш

Поздрави от артемидчето, което е съкрушено и е влязло в голяма чуденка какво точно е сгафило, че му наложили бан И понеже се чувства изключително тъпо (все едно отличничка да получи двойка ) та е обидена на форумО (админите), че дори не й посочиха какво аджеба е сгафила и кого е обидила

Да продължа с официалностите благодаря на Зарко, че е такава душица и все ще ме зарадва, колкото и да ми е криво и на останалите лъвове и лъвици

Понеже ми "подшушнахте" да сменя ника - така и направих, поне за да ви поздравя като "за последно", тъй щото не обичам да стоя някъде ,де не съм желана" Вярно е, че ви "познавам" от скоро, но ми беше много драго да ви чета и да си полафя с вас за "нещата от животО".

Хубава седмица, месец и година от мен. Много успехи и щастие ви желая и да бъдете по-весели

Може отвреме навреме да наминавам до погледна мемоарите на космо, зарко, и киро, че сте ми от най-веселите и приятни образи във форума и ще ми липсвате - убедена съм...

А не така артемидке не бягай .Я кажи как изкара купона??
                              Last edited by коки; 23.01.2012, 18:23.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Брррр плевел никне отде не го чакаш

Коментар

Working...
                                X