Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Вместо да се карате-прилагате много полезна функция на инвестора-отивате на контролен панел-нежелани потребители и си решавате въпроса.Аз така се справих с форумци,които ме дебнеха по темите да ми кажат колко съм "умен,красив "и т.н.
Спомнете си филма "Петия елемент" – към Земята лети астероид, а президентът е негър. Спомнете си филма "Армагедон" – към Земята лети астероид, а президентът е негър.
Спомнете си филма "Смъртоносно влияние" – към Земята лети астероид, а президентът е негър. Обама е президент.
Въпросът е: Какво, по дяволите, лети към Земята?http://milom.blog.bg/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениети пък стига с тия мисирки, на всички ни писнА вече от тях
Две мисирки се срещат на гарата:
- Какво правиш тук? – попитала едната.
- Чакам влака .
- Кой влак?
- Ми този в 17.15.
- А ма ти не прочете ли, че той работи само в празнични дни?
- Ми да. Аз днес имам рожден ден.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениети пък стига с тия мисирки, на всички ни писнА вече от тях
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеКиро, стига с тези стари вицове, бе
От къде ги взимаш???
Да не си започнал да ги преписваш от първите страници на тази тема
Мисирката се хвали на внучката си...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтоят си на балконите две комшийки, клюкарстват, пийват си винце и чакат мъжете си да се приберат...
По едно време едната вика:
- Уф, моят идва с цветя! Пак ще трябва да разкрачвам краката...
Другата, естествена блондинка, пита:
- Що, ма, нямате ли си ваза?!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
� -
Киро, стига с тези стари вицове, бе
От къде ги взимаш???
Да не си започнал да ги преписваш от първите страници на тази тема
============================
Мисирката се хвали на внучката си Цветана:
– Снощи пак цяла нощ сънувах, че летя.
– Ама мисирко, колко пъти да ти казвам, че твоите хапчета са в другото чекмедже!
Коментар
� -
Двама приятели си говорят за жените си и единият казва:
- Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафене сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням! Другият помислил и казал:
- Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран?
- Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5,2 кг ! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете. . .
- А мислиш ли, че шарана помни?
Коментар
�
Коментар