IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Вечерят двама съпрузи пред телевизора.Мъжът на три ракии , извънредно доволен от себе си, решава да предизвика половинката интелектуално:

-Жена, можеш ли да ми кажеш нещо, дето хем силно да ме огорчи, хем и да ме зарадва някак си?

Благоверната мълчи около минута и с мила усмивка казва:

-На брат ти му е по-малък от твоя!
    хаххахаа

това е бил разговор между брата и снахата на манафчето райън гигс

========================

Секретарка пита шефа си:
    – Скъпи, а защо жена ти ме гледа с такова подозрение?
    – Защото и тя някога ми беше секретарка...
    Last edited by polki; 12.01.2012, 19:25.
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Вечерят двама съпрузи пред телевизора.Мъжът на три ракии , извънредно доволен от себе си, решава да предизвика половинката интелектуално:

-Жена, можеш ли да ми кажеш нещо, дето хем силно да ме огорчи, хем и да ме зарадва някак си?

Благоверната мълчи около минута и с мила усмивка казва:

-На брат ти му е по-малък от твоя!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Last edited by Jekata; 12.01.2012, 12:36.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/01/...ibani/?ref=rss

Коментар

• Една жена много се дразнела на мъжа си, че пие и кръшка и решила да му даде урок. Облякла се като дявола и се скрила. Мажът си идва пиян, много пиян и влиза. Тя му скача на главата, той се обръща бавно и казва:
                - Не можеш да ме уплашиш, женен съм за сестра ти!

Коментар

• Заради задълбочаващата се финансова криза и поради необходимост от икономии, Симеон Дянков е наредил да се изгаси светлината в края на тунела

Коментар

• Мъж се прибира от командировка, вечерта прави бурен секс с жена си. Съседите започнали да тропат по парното:
                    - Е-е-е, пет дена не Ви ли омръзна, бе?!

Коментар

• Истинският кантар за жени не показва теглото, а излиза надпис:
                      "Затова пък ти си най-красива!"
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Last edited by Jekata; 12.01.2012, 12:02.

Коментар

• Жените, омъжвайки се, тежат 40-50 килограма. Малки е по-лесно да проникнат в дома на мъжа. А след време стават 2-3 пъти по тежки, за да е по-трудно оттам да ги избутат

Коментар

• В България има 2 сезона "Ебаси студа!" и "Ебати жегата!"
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              В лекарския кабинет:

- Докторе, боли ме черния дроб!
                              - Покажете си езика!
                              - А бе докторе, казах ви че ме боли черния дроб!!?
                              - Покажете си езика!
                              - Докторе, шегувате ли се!??
                              - Добре тогава, покажете си черния дроб...

- Докторе, имам проблем - от снощи пикая на четири страни!?
                              - Спокойно, глътнал си копче...

В кабинета влиза доста разстроен пациент, и започва показвайки с показалеца си:
                              - Докторе, навсякъде където се пипна и ме боли - и главата, и раменете, и гърдите, и бедрата, и колената...
                              Докторът, след бърз преглед:
                              - Господине, счупили сте си пръста...

Това ме подсети за един добър стар виц:

Човек влиза в очен кабинет. Доктора го го пита:
                              - Кажете, господине, какви са ви оплакванията?
                              Човека започва да си сваля панталона. Докторът възкликва:
                              - Ама, господине, аз съм очен лекар, не се събличайте.
                              - Докторе, ей сега ще ти покажа какъв е проблема, казва пациентът и си събува и гащите. "Бръкни ми сега, докторе с пръста отзад."
                              Д: "Ама, как..."
                              П: "Бъркай, докторе, бъркай"
                              Вкарал доктора пръста. "Вкарай, сега до китката, докторе!", казва пациентът.
                              Д:"Абе, човече, ти си сбъркал кабинета... Аз съм очен лекар."
                              П: "Бъркай, докторе, бъркай! Ще видиш какъв е проблема"
                              Вкарал доктора ръката до китката в задника на пациента и той казал:
                              "Ей сега, докторе, при това положение ми се насълзяват очите. Кажи какво да правя?"

Коментар

• "В България има всички заченки за ТИКВАТУРА",-току-що от "Шоуто на Слави"

Коментар

Working...
                                X