If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един мъж праща жена си и любовницата си на почивка на едно и също място.
Връщат се те, всяка със снимки. Вади жена му снимките и започва да му разказва, посочва любовницата му и казва:
- Тази обиколи всички мъже, не се спря, голяма к... ва !
Отива мъжът при любовницата си, тя също вади снимки, показва жена му и казва:
- Тази жена много скромна, встрани не поглежда. С мъжа си дойде, с мъжа си си отиде!
Ха.. Това е за темата с имотите в България, но ми напомни за изнасянето от последния апартамент в който съм живял под наем при едни измамници. С тази разлика обаче, че аз си провесих хазяйката от 5 тия етаж за краката (висна като Ваня Цветкова в Комбина) докато учтиво и обяснявах, че след като съм си платил всичко съм в правото си да се изнеса и че много мразя някой да опитва да ме изнудва и да опитва да бие жена ми.. После набих мъжът и ... и се изнесохме
Седи си доктора в кабинета. Отваря се вратата и влиза човек, на който от носа му стърчи морков, от ухото банан, а от задника една краставица. И стене:
- Докторе, какво става с мен?
- Пич, мисля, че не се храниш правилно!
Влюбилo се момче в едно много красиво момиче.
Момичето веднага му задала няколко въпроса
- Имаш ли 2 мерцедеса?
- Не!- отговорил момъкът.
- Имаш ли вила на два етажа?
......- Ами ... не! - пак измънкал младежът.
- Тогава няма за какво да си говорим!
Огорченият влюбен отишъл да поиска съвет от баща си.
- Не знам какво да ти кажа, сине. Щом толкова я харесваш, можеш да продадеш Бентлито и Ламборгинито и да купиш 2 мерцедеса, но да бутам два етажа от вилата за една кифла...
Мутра влиза в кабинета на доктора и му заповядва:
-Докторе, кастрирайте ме!
-Как така?
-Ами ей така . . Нямам време да не изваждам пищова, кастрирай ме и то веднага!
Докторът иска не иска го кастрирал. Оня излиза и приятелят му го пита:
-Кво стана бе, ваксинираха ли те?
-Аууу, бах му майката. . Тва ли беше думичката, бе?
- Докторе, боли ме черния дроб!
- Покажете си езика!
- А бе докторе, казах ви че ме боли черния дроб!!?
- Покажете си езика!
- Докторе, шегувате ли се!??
- Добре тогава, покажете си черния дроб...
- Докторе, имам проблем - от снощи пикая на четири страни!?
- Спокойно, глътнал си копче...
В кабинета влиза доста разстроен пациент, и започва показвайки с показалеца си:
- Докторе, навсякъде където се пипна и ме боли - и главата, и раменете, и гърдите, и бедрата, и колената...
Докторът, след бърз преглед:
- Господине, счупили сте си пръста...
След един час шахматна борба между премиера Борисов и световната вицешампионка по шах - 10-годишната Виктория Радева, играта завърши на 64-тия ход с реми.
Разиграна беше скандинавска защита - така се нарича дебюта, коментира изпълнителният директор на Българската федерация по шахмат Николай Велчев....
Вече и 10-годишните деца разбраха, че премиера не може да се бие...реми е максимума, който може да се търси
Коментар