IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъж се събужда в леглото с тъща си. Пита:
    - А Мими къде е?
    - Снощи като се прибра пиян й каза да ходи да се шиба.
    - И?
    - Отиде да спи в съседа.
    - Друго какво казах?
    - Че ще и е*еш майката.
    - И?
    - Ама ти май наистина нищо не помниш...

Коментар

• От няколко дена фирмата Овергаз се преименува на Газ оувър
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Какви пари бе Jekata.....Това са презервативи.....
        Гледай колко са срамежливи и внимателни в подаването им...
        Даже единият казва на другия:
        - "днес се възползвах от примоциите....опитай и ти, но да не ни хване бащицата...."

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
          Ама тва верно е истина, току що и аз коментирах. Тая е супер зле. Пазарджишки боклук пълен.
          На тази главата и не само отвън е като на овца

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=DLHtt...eature=related

Коментар

• Изказване на бившия румънски премиер Емил Бок по повод ACTA

“I don’t know why I signed ACTA”

И коментар, вероятно от него сънародник

What have you been elected for ?
              Kill yourself !

Коментар

Ама тва верно е истина, току що и аз коментирах. Тая е супер зле. Пазарджишки боклук пълен.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                  Изразът “ебал съм го” влиза в часовете по литература като отделно произведение

Универсалният израз “ебал съм го” ще бъде част от гимназиалния курс по литература във всички училища от догодина. Това съобщи образователният министър Сергей Игнатов, който призна, че сам е осъзнал смисловия синтез в наглед циничното възклицание.
                  Сами виждате каква простотия се лее от управляващата партия начело с знаете кого.
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Изразът “ебал съм го” влиза в часовете по литература като отделно произведение

Универсалният израз “ебал съм го” ще бъде част от гимназиалния курс по литература във всички училища от догодина. Това съобщи образователният министър Сергей Игнатов, който призна, че сам е осъзнал смисловия синтез в наглед циничното възклицание.

"Изразът ще попадне в учебниците за 9-ти или за 10-и клас, като ще присъства и в конспекта за матурата след 12-и клас. В едно "ебал съм го" са синтезирани едновременно отчаяние, решителност, дързост, страдание, непукизъм, циничност и минало време на полов акт. Толкова семпло, просто и наглед незавършено изречение всъщност се оказва съвършена творба" - възбудиха се учителки около възможността да преподават за пореден път тълкувания и интерпретации на някаква творба, надвишаващи хилядократно обема ѝ и не казващи нищо смислено.

Първоначално учениците се зарадваха, представяйки си как възпълничката им литераторка казва "ебал съм го" многократно, но по-прагматичните веднага изтъкнаха факта, че навярно ще имат да четат допълнителната творба за през ваканцията.

"Хем ни дават ваканция, хем трябва да четем някакви тъпотии. Ебал съм го" - възроптаха възпитаници на някое СОУ, кръстено на някакъв полуважен човек, а не например на нещо вечно като кюспе или синузит.

Учители по други предмети възроптаха, че десетилетната програма на колегите им по литература се освежава, а тяхната не. Математици предложиха да учат второкласници да броят до "ебем ти", преподаватели по биология предложиха в учебниците да залегне раздел с причудливи същества, кръстен "ебаси, това не е истина", а историци предлагат преговорни раздели с неприятните събития за всеки период под надслов "еби го заеби - къде сбъркаха тия?".

http://nenovinite.com/news.php?ID=1452

Коментар

• Коментар

• Първа брачна нощ. Той:
                        - Скъпа, аз ли съм ти първия?
                        - Разбира се скъпи...и защо всички питат само това..
                        --------------------------------------------------------------------------------
                        Мъжка компания. Хвалят се :
                        - Вчера през нощта
                        - три пъти! На сутринта ми каза, че съм най
                        - добрия.
                        - А аз пет пъти! На сутринта ми каза, че никога не е била с по
                        - добър...
                        - А пък аз един път само!
                        - А на сутринта какво ти каза?
                        - Каза ми да не спирам!
                        -------------------------------------------------------------------------------------------
                        Един моряк се връщал след дълго плаване и праща радиограма на жена си: "6 месеца без секс, в твой интерес е да ме чакаш на кея" Тя му отговорила: "6 месеца без секс, в твой интерес е да слезеш първи!"
                        ------------------------------------------------------------------------
                        - Какво пише на копчетото на вибратора?
                        - Fuck off и Fuck on
                        ---------------------------------------------------------------------
                        В кабинета на гинеголог влиза колегата му от съседния кабинет(също гинеколог) и казва:
                        - При мен има една пациентка, на която клиторът й е като диня. Онзи не издържал и казал:
                        - Заведи ме да видя! Отишли в кабинета и гледа пациентката на креслото и казва:
                        - Що ме лъжеш бе! Клитор като клитор! А другия:
                        - Да бе да! Лизни да видиш, че е като диня!
                        --------------
                        www.investor.bg

Коментар

• За вредата от "тютюнопушенето":

Електронна цигара гръмна в устата на американец

Коментар

• Децата на ВальоТоплото- 2 000 000евро в кеш ;-)))

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            те на децата така или иначе пари не им дават от даренията

.................. но сигурно така се разпределят по веригата нагоре
                            Marques
                            Рейтинг: 2581
                            Гневно
                            111:5316 фев, 2012
                            време е да ги избием с камъни тия скотове
                            l

Dehumanizer
                            Рейтинг: 5607
                            Неутрално
                            211:5416 фев, 2012
                            До коментар [#1] от "Comandante Marques":

И да заснемем това за спомен с термокамера."
                            "ГЕРБ готви законови промени срещу кражбата на парно отопление" http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...bata_na_parno/
                            Last edited by Minavast; 16.02.2012, 12:14.

Коментар

• Карат децата да опишат най-ценната вещ, която знаят. Петьо става и казва за колата на баща си. Мими разказва за златното колие на майка си. Иванчо става и казва:
                              - Менструация!
                              Учителката е шокирана:
                              - Иванчо! Какво говориш? Знаеш ли какво означава тази дума?
                              Иванчо:
                              - Не зная, но е много ценно, защото, когато кака каза, че и е изчезнала менструацията, мама побесня, баба припадна, татко получи инфаркт, дядо извади старата си ловна пушка, а съседът се застреля...
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Луд маниак поръсил със силна отрова купчина пари и ги дарил на домовете за сираци в България. В резултат са загинали 20 депутати, 3 кмета и 12 служители на Здравната каса. Пострадали деца няма.
                                те на децата така или иначе пари не им дават от даренията

.................. но сигурно така се разпределят по веригата нагоре

Коментар

Working...
                                X