If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Луд маниак поръсил със силна отрова купчина пари и ги дарил на домовете за сираци в България. В резултат са загинали 20 депутати, 3 кмета и 12 служители на Здравната каса. Пострадали деца няма.
******* продал всички акции на БФБ-то и с паричките отишъл на сафари в Африка.
Върнал се след 2 седмици, обаче все такъв тъжен, унил, току зарее поглед в пространството. Разхожда се по пловдивските улици безцелно. Попитали го комшиите какво му е.
- Ох - въздъхнал тежко, - един ден така се случи, че се загубих в джунглата. Подгониха ме едни гладни лъвове и аз, като нямаше къде се скрия, хоп - покатерих се на една палма.
А там една разгонена мъжка горила - три дни и три нощи ме лашка...
- Е, какво толкова - успокоили го колегите, - нали си спасил живота си!
- То пък ега ти живота - аз тука, той там - нито пише, нито се обажда...
Кръчмата "Сам дойдох". Масичките са окупирани от шумни компании от традиционалисти, празнуващи Трифон Зарезан. На съседната маса едно момче поръчва за пореден път със замах две кани вино. Приятелката му го дръпва за ръкава и проточва с глезен глас:
- Милооо, ама нали знаеш, че днес има и друг празник...
- Ей, верно бе - плясва се по челото младежът и допълва поръчката:
- Две кани вино и порция СЪРЧИЦА!
Кръчмата "Сам дойдох". Масичките са окупирани от шумни компании от традиционалисти, празнуващи Трифон Зарезан. На съседната маса едно момче поръчва за пореден път със замах две кани вино. Приятелката му го дръпва за ръкава и проточва с глезен глас:
- Милооо, ама нали знаеш, че днес има и друг празник...
- Ей, верно бе - плясва се по челото младежът и допълва поръчката:
- Две кани вино и порция СЪРЧИЦА!
- Миличка, днес е 14 февруари ... Знаеш ли какво има ?
- Зная ... Осмина-финалите в Шампионската лига... от 2 месеца ги чакам
манафчо, бива ли един виц да не можеш да копи-пейстнеш ................ или не ти утърва целия
момичето се обръща с "миличко", а не с "миличка", а следва и продължение
- Миличко, днес е 14 февруари ... Знаеш ли какво има ?
- Зная... Осмина-финалите в Шампионската лига... и от 2 месеца ги чакам....
- Миличко, но Ман.Юн. отпаднаха от Шампионската лига преди два месеца и днес ще празнуваме Св.Валентин...
Коментар