IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Кмете що ръчкаш фитили бре? Ся ще стане

Не че има лошо Моем да почваме със залаганията
    Това ще ти е най-сигурната инвестиция Ще я изям, като.........

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Коментар

• Луд маниак поръсил със силна отрова купчина пари и ги дарил на домовете за сираци в България. В резултат са загинали 20 депутати, 3 кмета и 12 служители на Здравната каса. Пострадали деца няма.

Коментар

• Коментар

• ******* продал всички акции на БФБ-то и с паричките отишъл на сафари в Африка.

Върнал се след 2 седмици, обаче все такъв тъжен, унил, току зарее поглед в пространството. Разхожда се по пловдивските улици безцелно. Попитали го комшиите какво му е.

- Ох - въздъхнал тежко, - един ден така се случи, че се загубих в джунглата. Подгониха ме едни гладни лъвове и аз, като нямаше къде се скрия, хоп - покатерих се на една палма.
              А там една разгонена мъжка горила - три дни и три нощи ме лашка...

- Е, какво толкова - успокоили го колегите, - нали си спасил живота си!

- То пък ега ти живота - аз тука, той там - нито пише, нито се обажда...
              Last edited by X_Y; 15.02.2012, 09:46.

Коментар

• Кмете що ръчкаш фитили бре? Ся ще стане

Не че има лошо Моем да почваме със залаганията

Коментар

• Първоначално изпратено от albenapg Разгледай мнение
                  майната ти от имено но всички чукчи ...
                  Чак пък така с лошо ...... Албенче, ограмоти се малко, бе. Ще ти е полезно в живота!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                    Чукча писатель а не читатель....
                    майната ти от имено но всички чукчи ...

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=1ELo8N-D4PE

Коментар

• -Муцка колко даде за тия готини червени ботушки мило.
                        -Два пъти само.
                        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Е тоя днеска го скивах:

Двама пияни излизат от кръчмата.
                          Единия са плясва по челото и казва:
                          -Забравих да пикая бре.
                          -Нищо аз ща науча, казал другия.

Коментар

• Първоначално изпратено от albenapg Разгледай мнение
                            Кръчмата "Сам дойдох". Масичките са окупирани от шумни компании от традиционалисти, празнуващи Трифон Зарезан. На съседната маса едно момче поръчва за пореден път със замах две кани вино. Приятелката му го дръпва за ръкава и проточва с глезен глас:
                            - Милооо, ама нали знаеш, че днес има и друг празник...
                            - Ей, верно бе - плясва се по челото младежът и допълва поръчката:
                            - Две кани вино и порция СЪРЧИЦА!
                            Чукча писатель а не читатель....

Коментар

• .

Кръчмата "Сам дойдох". Масичките са окупирани от шумни компании от традиционалисти, празнуващи Трифон Зарезан. На съседната маса едно момче поръчва за пореден път със замах две кани вино. Приятелката му го дръпва за ръкава и проточва с глезен глас:
                              - Милооо, ама нали знаеш, че днес има и друг празник...
                              - Ей, верно бе - плясва се по челото младежът и допълва поръчката:
                              - Две кани вино и порция СЪРЧИЦА!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                - Миличка, днес е 14 февруари ... Знаеш ли какво има ?
                                - Зная ... Осмина-финалите в Шампионската лига... от 2 месеца ги чакам
                                манафчо, бива ли един виц да не можеш да копи-пейстнеш ................ или не ти утърва целия

момичето се обръща с "миличко", а не с "миличка", а следва и продължение

- Миличко, днес е 14 февруари ... Знаеш ли какво има ?
                                - Зная... Осмина-финалите в Шампионската лига... и от 2 месеца ги чакам....
                                - Миличко, но Ман.Юн. отпаднаха от Шампионската лига преди два месеца и днес ще празнуваме Св.Валентин...

при някои двойки "миличко" се заменя с "манафчо"

Коментар

Working...
                                X