If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди броени минути преживях истински celebrity moment, когато САМИЯТ Антон Кутев, народен представител от парламентарната група на БСП в 41-вото и 42-рото Народно събрание, ми изпрати sms. Тази чест ми беше оказана, след като по-рано днес реших да се възползвам от инициативата, подробности за която съм постнала по-долу, под надслов: "Пиши на депутатите, че не искаш отново пушене в заведенията!". Та, написах аз на г-н Кутев следното: "Не искаме отмяна на забраната за тютюнопушене в нощните заведения и на закрити места. Да на забраната! Антония, 24, пушач, съвестен гражданин." Близо час по-късно получих следния отговор: "Вие не искате, но ние искаме. А.К. непушач, още по-съвестен гражданин" Ако някой иска да поздрави г-н Кутев за неговата съвест, ето и номера на мобилния му телефон: 0885084739
Кани Иванчо Иванка на ресторант с тайната идея да я изчука след това. Влизат те в ресторанта и Иванчо:
- Какво ще пиеш Ванче?
- Ей този коктейл! - тика с пръста в менюто Иванка на нещо, струващо 20 лева...
Иванчо преглъща шумно, но и го поръчва.
- А какво ще хапнеш Ванче?
- Ей тази малка салатка от омари! - тика пръста в менюто Иванка. Онова, дето струва 60 лева....
Иванчо почервенява и я пита:
- Миличко, а ти винаги ли имаш такъв апетит?!!
- A, не.. Само когато съм неразположена.
Бе я бегайте с това пушене бе, един смислен закон това правителство да прокара, и веднага контри се явявате
Преди броени минути преживях истински celebrity moment, когато САМИЯТ Антон Кутев, народен представител от парламентарната група на БСП в 41-вото и 42-рото Народно събрание, ми изпрати sms. Тази чест ми беше оказана, след като по-рано днес реших да се възползвам от инициативата, подробности за която съм постнала по-долу, под надслов: "Пиши на депутатите, че не искаш отново пушене в заведенията!". Та, написах аз на г-н Кутев следното: "Не искаме отмяна на забраната за тютюнопушене в нощните заведения и на закрити места. Да на забраната! Антония, 24, пушач, съвестен гражданин." Близо час по-късно получих следния отговор: "Вие не искате, но ние искаме. А.К. непушач, още по-съвестен гражданин" Ако някой иска да поздрави г-н Кутев за неговата съвест, ето и номера на мобилния му телефон: 0885084739
Кани Иванчо Иванка на ресторант с тайната идея да я изчука след това. Влизат те в ресторанта и Иванчо:
- Какво ще пиеш Ванче?
- Ей този коктейл! - тика с пръста в менюто Иванка на нещо, струващо 20 лева...
Иванчо преглъща шумно, но и го поръчва.
- А какво ще хапнеш Ванче?
- Ей тази малка салатка от омари! - тика пръста в менюто Иванка. Онова, дето струва 60 лева....
Иванчо почервенява и я пита:
- Миличко, а ти винаги ли имаш такъв апетит?!!
- A, не.. Само когато съм неразположена.
БСП ще даде възможност на приемни семейства да се грижат не само за изоставени деца, но и за пенсионери. Това е една от идеите в проекта за закон за възрастните хора, научи "Труд". Нормативният акт трябва да бъде готов до края на годината....
Един човек имал проблем със секса. Свършвал много бързо. Какви ли не доктори обиколил, никой не могъл да му помогне.
Накрая последен шанс му бил един психоаналитик.
- Значи-казал доктора - като почнете секса ще си представиш, че си на една автобусна спирка и чакаш, например, автобус номер 20 да дойде. Минават много автобуси, но не и 20-ката. Най накрая идва, ти се качваш и пътуваш до последната му спирка. След това слизаш и чакаш същия номер в обратна посока. И отново - автобус след автобус, но не и 20-ти номер. Когато най-накрая дойде, ти се качваш и пътуваш до спирката, от която си тръгнал. Слизаш и отиваш, например, при бай Иван да пиеш едно кафе. И чак тогава ще свършиш.
Човека си тръгнал доволен като обещал да дойде на другия ден да сподели на доктора как е минала вечерта.
Влиза в кабинета на другия ден и вика:
– Докторе,нищо не стана с тая твоя терапия.
– Защо бе? - пита доктора.
– Ами, както ме посъветва, като се награбихме вечерта с жената и 'почнах да си представям как чакам 20-ти номер на спирката. Но не щеш ли идва веднага моя автобус и от него слиза бай Иван с кафето.
Коментар