IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Аз пък ще ти кажа какво пуснах аз за този мач: под 0.5 гола през първото полувреме на 2.60
    Дано си оправя баланса, че тия евротурнири ме върнаха в първи клас
    Честито

Не гледам, но получих отзиви, че се получава скандално тъп мач
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Локо Пловдив ще бие Славия.
      Може за обрат да го е спазарил бай Венци: 2:0 - 2:3

Коментар

• Локо Пловдив ще бие Славия.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Аз пък ще ти кажа какво пуснах аз за този мач: под 0.5 гола през първото полувреме на 2.60
          Днес, времето е хубаво, предполагам това ще предразположи Венецуелския нападател на Черно Море да се гаври с депресираната защита на ЦСКА

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Аз още сутринта видях двойния шанс за моряците на 1.80 и мнооого ме блазни да го заложа... В нашия отбор в момента е хаос и не мога да разбера Радуканов ли гонят или т.нар. ни "звезди" са се изпокарали и затова играта куца... Принципно и като сме в добро състояние не печелим във Варна та сега не виждам как ще го направим, ако е чист мача. Ще помисля още малко как да го отиграя

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
              Оо, Хаки, нема те сума време да се изгъделичкаме за отърваването на Манчо миналия кръг. Просто Кайт требваше да си вкара...
              За Гришо си прав, трябва му постоянство, да се оправи там с непредизвиканите ли, кво беше, не съм познавач.
              Момци, кво ви грее тоа Гришо ?
              Него не го интересува България, Вий ми го коментирате ...
              Кво кат бие ? Много ме дразнат такива спортисти...
              Да се опраа ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Оо, Хаки, нема те сума време да се изгъделичкаме за отърваването на Манчо миналия кръг. Просто Кайт требваше да си вкара...
                За Гришо си прав, трябва му постоянство, да се оправи там с непредизвиканите ли, кво беше, не съм познавач.
                Анди Родик му го каза след мача им миналата седмица: имаше всички шансове да спечели, има страхотни качества, но има и сериозни проблеми с главата

Все по-малко време ми остава за форума, Вълчо, а и мача с Юнайтед не ме впечатли особено... къде къде по-добри сме имали и то в последните 2-3 сезона

Коментар

• Груйче, нема се косиш - идват Мъри и Наско...
                  А ние един равен може да отвъртиме, две загуби една след друга...
                  И това ще мине ...

Коментар

• Аз още сутринта видях двойния шанс за моряците на 1.80 и мнооого ме блазни да го заложа... В нашия отбор в момента е хаос и не мога да разбера Радуканов ли гонят или т.нар. ни "звезди" са се изпокарали и затова играта куца... Принципно и като сме в добро състояние не печелим във Варна та сега не виждам как ще го направим, ако е чист мача. Ще помисля още малко как да го отиграя

Коментар

• Оо, Хаки, нема те сума време да се изгъделичкаме за отърваването на Манчо миналия кръг. Просто Кайт требваше да си вкара...
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Григи записа 2 лесни и до голяма степен резонни победи до момента: Суийтинг е далеч под нивото му и няма какво да се коментира, докато ветеранът Чела е силен на клей, а на твърда настилка нямаше изигран мач от Ю Ес Оупън насам. Оказа съпротива във втория сет, предимно заради по-слабата игра на нашия тогава, но в крайна сметка загуби. Днес е истинското предизвикателство за Григор - Раонич е, точно както и нашето момче, млада надежда и е считан от специалистите за сигурен участник в топ 10 в скоро време. За разлика от Димитров е по-постоянен, с по-добра психика и е постигал добри резултати срещу тенисисти от елита. Труден мач, но не мисля, че нашето момче е без шансове, стига да е концентриран и да сдържа емоциите си, Техническите качества ги има
                        +1, трудно мога да добавя нещо, освен, че засега се възползва от късмета си да има страхотен жребий и големите тенисисти да са контузени, да не им се играе, да се пазят и т.н. Ще видим днес как е хавата - ако пак падне, то директно можем да го отпишем..

Апропо, хаки, сега се загледах в класирането и смятам, че все още има някакъв, макарж и минимален шанс да влезе в топ 30 до Уимбълдън - просто 30-то място е паднало с 70 точки като рейтинг от уимбълдън насам, а това си е примерно горе-долу един полуфинал на турнир от сериите 250

Хаки, ще паднете ли във варна, че на мен ми се струва като да биете - трябва да излезете като фаворите срещу нас другата седмици, за да може да се направи врътката с наша победа и висок коефициент От доста места чувам за 2 на латекс-крейзи форест, макра да не ми е потвърдено от едно място, дето най-точно излиза, а и нашите мачове малко ме поовътриха напоследък, особено латекса
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Григо се промъкна в следващия кръг! А дано....
                          Григи записа 2 лесни и до голяма степен резонни победи до момента: Суийтинг е далеч под нивото му и няма какво да се коментира, докато ветеранът Чела е силен на клей, а на твърда настилка нямаше изигран мач от Ю Ес Оупън насам. Оказа съпротива във втория сет, предимно заради по-слабата игра на нашия тогава, но в крайна сметка загуби. Днес е истинското предизвикателство за Григор - Раонич е, точно както и нашето момче, млада надежда и е считан от специалистите за сигурен участник в топ 10 в скоро време. За разлика от Димитров е по-постоянен, с по-добра психика и е постигал добри резултати срещу тенисисти от елита. Труден мач, но не мисля, че нашето момче е без шансове, стига да е концентриран и да сдържа емоциите си, Техническите качества ги има

Коментар

• Григо се промъкна в следващия кръг! А дано....
                            И това ще мине ...

Коментар

Това е 50% от истината.
                              Останалите 50% са че Меси без Барса не е същия!

Просто едно джудженце в бяло-синя фланелка дето се мота наляво надясно !
                              визирам разбира се представянето в другия отбор, в който се опитва да блесне - аржентинския!
                              Ам нъл за туй футбола го водят колективен спорт бре Аз дори винаги съм се чудел на тия призове дет ги раздава Франс футбол и на другите индивидуални награди у футбола - малко им се губи смисъла, ама айде шоу да става Факт обаче е, че последните години Барселона играе фантастичен футбол (най-вече в Примера де), и аз макар и не чак такъв голям техен фен изпитвам огромно удоволствие докат ги гледам, още повече че Сеск се включи повече от прекрасно в отбора. Да са живи и здрави, и да ни радват все така Меси и компания!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от antodim Разгледай мнение
                                Без Меси Барса няма да е същата. Извадете му головете и смятайте.
                                Това е 50% от истината.
                                Останалите 50% са че Меси без Барса не е същия!

Просто едно джудженце в бяло-синя фланелка дето се мота наляво надясно !
                                визирам разбира се представянето в другия отбор, в който се опитва да блесне - аржентинския!

Коментар

Working...
                                X