Шок в Юнайтед..........Глезарите сменят Фъргюсън.......очаква се утрешната тренировка да се води от... чичо Митко............'сър Алекс стигна лимата си' коментира изпълнителния директор на Юнайтед
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да не забравяме и голямата новина от България:
Митко Борисов: Доволни сме от Радуканов, но дотук!
Моето лично мнение като страничен наблюдател е, че ТИТАНИТЕ продадоха титлата на Домусчиев! Чудя се дали да не сложа 20на лева докато Лудогорец още не са били Литекс като гост и да са дръпнали сериозно в класирането?!!?
Коментар
-
Същото стана и на Хановер - Байерн! Червения картон на Боатенг беше най-големия майтап който съм гледал напоследък - явно на немското "БФС" не му хареса липсата на интрига в първенството (тук бях пуснал за Байерн и направо откачих)...просто така ме гони каръка до последно че почти си занулих сметката всъщност направо си я занулих но последния ми залог излезе успешен и сега има някой леф останал
ПП Вчера единствено трябва да поздравя отбора на Милан, който направи невероятно второ полувреме и направо ми напълни душата за месеци напред! Дето се вика "форца Милан"!!!
Коментар
-
Голям бой ядохме вчера.
Направо ми вдигнаха кръвното тези безхаберници нашите.
Не мога да разбера колко пъти Джони Евънс трябва да проваля отбора, за да разбере тренера че не става за важни мачове.
И аз мисля че сдадохме титлата вчера, но ще видим.
ПП За мача с Челси - 100% съдията си е оправил живота след пенсия (предполагам че след този мач няма да свири повече). Много се ядосах, защото го бях пуснал над 2.5 а кавала освен червените картони 2 чисти дузпи не даде на Челскито ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, след тази дивна резачка и то срещу смешното отборче на КПР, май, май, титлата е позакупена и то пак в посока МчнчестърБива, бива, ама бритиш хомосекшуълите, барабар с моите глупости, ми попречиха сериозно да понаправя точки, но нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
И на децата им е известно кой ще е тази година шампион в ингилезко. Само дето няма да е челски
Бива, бива, ама бритиш хомосекшуълите, барабар с моите глупости, ми попречиха сериозно да понаправя точки, но нищо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеще е в Челси тази година
И на децата им е известно кой ще е тази година шампион в ингилезко. Само дето няма да е челски
Коментар
-
Проблемите не са само в Юнайтед - навсякъде в топ4, мениджърите са си повярвали, че са Господ и могат да правят безкрайни ротации в състава, за да имали "два равностойни отбора" - ами няма как да стане, все някога ще изядеш хурката, заради това, че не ти е сработен отбора, няма ядро, поради постоянните ротации.
Сега главата я яде Юнайтед, но какво да кажем за Сити - Манчини извади 3-та си най-добри играча в мачаДа речеш, че имат някакъв важен мач през седмицата, че му е къса резервната или нещо от сорта - не, ама нали трябва д се прави на големия мениджър
Как може да извадиш Марио, при положение, че е вкрала 2 гола, има още 25 минути, играта е супер отворена и момчето може да вкара исторически хеттрик!?!?!? Ама не, Манчини е голям тренер. Е, сега му върза, но след 1-2-3 кръга ще яде и той дървото. За изперкалото шотландско ппиянде съм си казвал не веднъж мнението, да не се повторям, само ще добавя, че в Букурещ имаше над 2К българи, дето бяхме там основно заради Барбуков (е, аз бях за шоуто, дето не се получи, но останалите бяха заради Барбуков) и Съра не го пусна, въпреки че загравя едно 15 минути
Сега гледам и Арсенчо се правил на тренер и държал Ван Пръцко на резервната скамейка - е, и на него му е провървяло накрая, слешд като е пуснал Пръцко, ама следващият път...Нищо, де, те в Арсенал са посвикнали на загуби, щото всяка година обиграват нови попълнения за Сити
В Челси същата работа - и там АВБ тръгна да се пярави на звезда и да ротира Лампс, ама бързо се усети и вече си налага едно основно ядро, затова и мисля, че титлата ще е в Челси тази година - най-малко ротации правят.
А и издънката на Манчо, и тази на Ливера, съм ги предвидил в темата за Фентъзито, ама пусто реших да правя смени, та не дръпнах супер убедително, но нищо, важното е, че взех да уцелвам яправилният пътNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеСветовният шампион при 250-кубиковите за 2008 г. Марко Симончели почина след тежка катастрофа по време на Гран При на Малайзия. Още във втората обиколка на състезанието предната част на мотора на Симончели се разпадна и пилотът падна от машината, докато водеше битка с Алваро Баутиста за четвъртото място.В него се удариха идващите отзад Колин Едуардс и Валентино Роси. При инцидента предпазният шлем на Марко Симончели падна и той получи тежки рани на главата.Същият е бил настанен в болница, но лекарите в Куала Лумпур не успяха да го спасят. видео > http://www.youtube.com/watch?v=_GoDPMmFsCI
Коментар
-
Световният шампион при 250-кубиковите за 2008 г. Марко Симончели почина след тежка катастрофа по време на Гран При на Малайзия. Още във втората обиколка на състезанието предната част на мотора на Симончели се разпадна и пилотът падна от машината, докато водеше битка с Алваро Баутиста за четвъртото място.В него се удариха идващите отзад Колин Едуардс и Валентино Роси. При инцидента предпазният шлем на Марко Симончели падна и той получи тежки рани на главата.Същият е бил настанен в болница, но лекарите в Куала Лумпур не успяха да го спасят. видео > http://www.youtube.com/watch?v=_GoDPMmFsCIВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз пък ще ти кажа какво пуснах аз за този мач: под 0.5 гола през първото полувреме на 2.60
Дано си оправя баланса, че тия евротурнири ме върнаха в първи клас
Коментар
Коментар