IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    ЩизвЪнна, ако го усетя физически ...
    Благодаря все пак...
    Колче, помисли пак!
    След резила с Атлетикото се очаква демолишън от страна на балерините!
    Базела и той падна в първенството, не знам дали са се пестили , ама не изглеждат като отбор дето ще се докопа до повече от загуба с 2 гола разлика!
    Аз го виждам 4-1!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      в момента в бет-а го дават 10 коеф. - искаш ли да ти пусна залог?
      ЩизвЪнна, ако го усетя физически ...
      Благодаря все пак...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Некой мое ле да ми подскаже, колко е Х-а за Реал -Базел ?
        Звиздите ми га говорят ...
        в момента в бет-а го дават 10 коеф. - искаш ли да ти пусна залог?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Некой мое ле да ми подскаже, колко е Х-а за Реал -Базел ?
          Звиздите ми га говорят ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Man United fans comin' out of nowhere on Twitter tonight like

Коментар

• https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/CC7...feyo8UNCaJlCuW

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                Във всеки богат клуб го има, ама в Челси и Реал К-то на използване на играчите е най ниско ... За Челси бях песимист какъв ли отбор са сглобили пак, ама още от първия мач бях изненадан приятно ... най вече от борбеноста и непримиримоста им ...
                Щото миналата година Челси взе почти всичко от отборите от първата шестица ... само две ремита май направи, ма старшинката Мауриньо като каза, че не били готови да вземат шампионата ... накрая загубиха точки от слабаци
                Моу-то тази година има за цел титлата, а за шл - каквото стане, докато при сититу е точно обратното, което значи основен конкурент даун. Арсето за нищо не стават - стандартно като за тях, т.е. най-много да се сборят за 3-то място, Ливера - казал съм го много пъти - без суарез ще са посредствен отбор, ддано се пробват за 4-ката, но само ако играят резултатния футбол от миналаат година. Тотенхамите и евертоните са ясни - 4-6-то място и остава основният конкурент - Юнайтед. и не, не е заради вчерашния мач, а заради липсата на мачове в европа и за едната купа, което ще ги направи най-свежи в шампионата от всички. Е, ок отзад са пълни ливади, а отпред са прекалено много - хеле пък схемата с пръцко, фалкао и рунтавия едновременно на терена,но това си е работа на ман гал - той си знае. За мен лично фалкао не им трябваше, мястото и за тримата напдатели няма, а защитата им е доста куца, особено с джони евънс и рафаел. Ще гледаме и ще видим
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Във всеки богат клуб го има, ама в Челси и Реал К-то на използване на играчите е най ниско ... За Челси бях песимист какъв ли отбор са сглобили пак, ама още от първия мач бях изненадан приятно ... най вече от борбеноста и непримиримоста им ...
                  Щото миналата година Челси взе почти всичко от отборите от първата шестица ... само две ремита май направи, ма старшинката Мауриньо като каза, че не били готови да вземат шампионата ... накрая загубиха точки от слабаци

Коментар

е, де, е, де, не е като да няма отбор, който да не е "убил" кариерата на някого - Барса утрепаха Златко Ибряма примерно - просто не им върза на стила на игра. Колкото до татко Карло - набеден тренер с ултра много късмет. Този гол на Рамос в 90-тата минута беше супер несправедлив, но го спаси във финала на ШЛ и засега го пази начело на мърдит

А какво да кажем за "геният" Венгер - утрепа Йозил като стой та глей. Или пък за "великото" му мисловно творение, че Цецко Фабрегаса не му трябвал, щото си бил имал Уилшър -буахахаха. Цецко вече е с 6 асистенции за 4 мача - горе-долу колкото голове имат Арсето, ама какво да правиш, не бил вече за Арсето.

Тази година Челси почти сигурно ще са първи, а арсето ще се борят за 4-то място, освен ако не отпаднат рано-рано от европа, тогава може и да са 3-ти, примерно, а може и изобщо да не се класират за ШЛ догодина, ама арсенчо ще е несменяем - все пак средняк за средняшки отбор без амбиции си е доста добра комбинация
                    След този УЙкенд моите надеждички че можем да се преборим за 4ката се възродиха, след като гледах безидейната игра на Л-пул и първите стъпки на "новия Юнайтед"! Верно, че КПР са може би най-слабия отбор в лигата, но просто играта ни беше добра - имаше идеи и се вижда, че вече освен играчи на терена имаме такива и на пейката (вероятно Мата или РВП ще седнат там като гледам моментната форма)!

Коментар

Те Челсито и Реал нямат равни да развалят некой добър играч ... и Родригес и Кроос ми харесват засега, ма нещо отборно ги няма Реал ... При Челси се сещам. за Шевченко и Торес как постепенно ги обезличиха и замразиха ... А Анчелоти при напускане на Челси си каза, че е само треньор, но не и мениджър
                      е, де, е, де, не е като да няма отбор, който да не е "убил" кариерата на някого - Барса утрепаха Златко Ибряма примерно - просто не им върза на стила на игра. Колкото до татко Карло - набеден тренер с ултра много късмет. Този гол на Рамос в 90-тата минута беше супер несправедлив, но го спаси във финала на ШЛ и засега го пази начело на мърдит

А какво да кажем за "геният" Венгер - утрепа Йозил като стой та глей. Или пък за "великото" му мисловно творение, че Цецко Фабрегаса не му трябвал, щото си бил имал Уилшър -буахахаха. Цецко вече е с 6 асистенции за 4 мача - горе-долу колкото голове имат Арсето, ама какво да правиш, не бил вече за Арсето.

Тази година Челси почти сигурно ще са първи, а арсето ще се борят за 4-то място, освен ако не отпаднат рано-рано от европа, тогава може и да са 3-ти, примерно, а може и изобщо да не се класират за ШЛ догодина, ама арсенчо ще е несменяем - все пак средняк за средняшки отбор без амбиции си е доста добра комбинация

Коментар

Те Челсито и Реал нямат равни да развалят некой добър играч ... и Родригес и Кроос ми харесват засега, ма нещо отборно ги няма Реал ... При Челси се сещам. за Шевченко и Торес как постепенно ги обезличиха и замразиха ... А Анчелоти при напускане на Челси си каза, че е само треньор, но не и мениджър
                        Ще видиш, сега като останат с купата на краля и през лятото Кристияно се махне, как на следващите избори на Ел Президенте ще му намажат ските ядосаните фенове (не знам дали има право да се кандидатира пак)!

Коментар

• Те Челсито и Реал нямат равни да развалят некой добър играч ... и Родригес и Кроос ми харесват засега, ма нещо отборно ги няма Реал ... При Челси се сещам. за Шевченко и Торес как постепенно ги обезличиха и замразиха ... А Анчелоти при напускане на Челси си каза, че е само треньор, но не и мениджър

Коментар

Таз година любимите ми Челси и Милан почват добре, ма на татко Карло му се клатят краката в Риал
                            Той милия никога не е бил толкова НЕЗАВИСИМ като сега - от него нищо не зависи!
                            Разбиха му вървящ отбор, като първо продадоха Йозил, а сега Ди Мария и Алонсо, само и само да вземат "звездички", които да им продават фланелки!

Дано е верен слуха, че на Кристияно му е писнало и агента му подготвял връщане на ОТ от следващото лято!

Коментар

• Таз година любимите ми Челси и Милан почват добре, ма на татко Карло му се клатят краката в Риал

Коментар

мда, добрият стар Лузърпул пак не ни разочарова Добре, че не ги заложих, че си имах презантиман какви са ливади
                                Аз пък го играх - оувър коурнърс

Общо взето букитата спечелиха този УЙкенд - най-вече благодарение на Реал, Наполи, Фиорентина и Залцбург...да ги й'а!

Иначе за утре пуснах Л-пуля, Реал и Юве да вкарат над 1.5 (1.85 доди коефициента) и да бият -1.5 нейде към

Коментар

Working...
                                X