IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Life won't wait for you.

Коментар

• Греъм, на мен любимата ми е тази:

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Не знам за Базел, ама днес като си правех отбора в ШЛ-фентъзито видях, че май арабшънчето е контузен! Хич не ми се пипат без него, защото май в момента им е най-добрия нападател!

Коментар

• Челси и Базел и аз ги мислех... Барса, като си припомня колко бяха щедри на юбилея на Селтик, мисля да ги пропусна
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Като гледам ми се въртят следните:

- за Челси

- за Барса -1 азиатски

- за Базел 0 азиатски

Коефициент близо 6

Коментар

• И едно патентче за голмайстор по всяко време: Кержаков, Ройс и Игуан!
                Балотели миналия кръг ми провали залога като не вкара и сега не го писах - вероятно ще вкара и той!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  П.С. А за довечера - базел изглеждат доста апетитни на 2.7, както и Челси със Стяуа на 1.75 и Барса срещу Селтаците (тези пък са тотални ливади, барса трябва да ги бият с петия си отбар от юношеските групи) на 1.4
                  Аз както казах освен че набих "супер-сингъл" ГГ на Арсенал-Наполи, от посочените горе имам над 4.0 азиатски картона на Стяуа-Челски и над 3.5 тийм корнера за Селтик (това ми се струва като подарък последното)!
                  А баш залога ми за днес и утре е Дортмунд да вкарат Над 1.5 + Реал да вкарат Над 2.5! Коефициента е някъде към 1.72 общо!

Коментар

е, не са чак толкова несравними, но си е въпрос на нюанс, както вече казах засега всичко в червено е розово (каква игра на думи и цветове, а все пак розовото е доста разредено червено с малки примеси ) и стига да завършите след арсенал и челси-шампион, нямам нищо против да вземете и ШЛ, ама... друг път, че тази и утре вечер ви няма
                    В Ливърпул засега се работи правилно и резултатите ще дойдат.Никой от нас не е хранил илюзии, че веднага ще се изчистат лайната на Хикс и Джилет. Но Хенри постепенно оправя нещата. Бъдещето ще покаже. А кое е розово или светлсиньо е въпрос на лична преценка.За теб е едно, за мен друго а за един далтонист и двамата сме кьорави
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Груец, не знам защо ама като почнеш да се обясняваш и сравняваш несравними неща все ми звучиш в стил "А вие защо биете негрите?"
                      е, не са чак толкова несравними, но си е въпрос на нюанс, както вече казах засега всичко в червено е розово (каква игра на думи и цветове, а все пак розовото е доста разредено червено с малки примеси ) и стига да завършите след арсенал и челси-шампион, нямам нищо против да вземете и ШЛ, ама... друг път, че тази и утре вечер ви няма
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Основна заслуга за суха мрежа, респ за 9 точки от първите три мача е на Минолето. То един път и ние да купим нещо, дето веднага започва да се изплаща. Но, както казва Хаки - сезон дълъг. Позволете да поизправим гребена, че от колко години немаме нещо свястно, а за 19-ката кога ще врътнем, даже и дедо не знае...
                        И Стъридж се изплаща вече и Коутиньо.Скоро се замислих, че всъщност с парите от дървения материял Даунинг и Керъл ние де факто купихме Стъридж и Коутиньо.Или може да се каже, че сме купили примерно Стъридж за 35 млн. а Коутиньо за 20 млн.Или обратното
                        Life won't wait for you.

Коментар

...цска.... Честно казано ние сме много по-сегашен, отколкото минал отбор, сравнен с цска - да вадя ли статистика за брой титли по години преди и след 89-та или само да кажа, че нашето най-добро постижение в европа - 1/4 финал го повторихме преди години, а вие? А ливера си е ливера - вярно е, че когато няма риба и ракът е риба, но засега, ако има някой, който трябва да тържествува в шипа след 6 изиграни кръга (и оставащи 32), то това е арсето, които всички отписаха. да не говорим и че футболът им е - ехей, сравнен с ливера, които имаха по гол на мач преди последния кръг
                          Груец, не знам защо ама като почнеш да се обясняваш и сравняваш несравними неща все ми звучиш в стил "А вие защо биете негрите?"
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Основна заслуга за суха мрежа, респ за 9 точки от първите три мача е на Минолето. То един път и ние да купим нещо, дето веднага започва да се изплаща. Но, както казва Хаки - сезон дълъг. Позволете да поизправим гребена, че от колко години немаме нещо свястно, а за 19-ката кога ще врътнем, даже и дедо не знае...
                            И това ще мине ...

Коментар

• ами хаки, въпрос на гледна точка е - аз ти казвам, че ливера са пълна боза до момента (изключвам последния мач, но там голът с ръка много помогна) и ако не беше филе миньонът щяхте да сте около нивото на манчестър, т.е. с 6-7-8 точки, а ти ми викаш как сте били страхотни (примерно) и колко по-добре сте от миналата година. По-същият начин аз виждам 1/4 финала с Шалке, а ти виждаш тампере - както се казва всичко е в гледната точка и нюанс, макар да коментираме едни и същи неша, принципно, като в онзи виц, дето един искал да му обяснят какво е нюанс
                              Двама приятели, единия пита:
                              -какво е това нюанс?
                              -свали си панталоните и ще ти покажа!
                              Свалил ги първия и втория му го набучил.
                              - сега ти имаш к.р в гъза и аз имам к.р в гъза... Усещаш ли нюанса?!

П.С. А за довечера - базел изглеждат доста апетитни на 2.7, както и Челси със Стяуа на 1.75 и Барса срещу Селтаците (тези пък са тотални ливади, барса трябва да ги бият с петия си отбар от юношеските групи) на 1.4
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

...цска.... Честно казано ние сме много по-сегашен, отколкото минал отбор, сравнен с цска - да вадя ли статистика за брой титли по години преди и след 89-та или само да кажа, че нашето най-добро постижение в европа - 1/4 финал го повторихме преди години, а вие? А ливера си е ливера - вярно е, че когато няма риба и ракът е риба, но засега, ако има някой, който трябва да тържествува в шипа след 6 изиграни кръга (и оставащи 32), то това е арсето, които всички отписаха. да не говорим и че футболът им е - ехей, сравнен с ливера, които имаха по гол на мач преди последния кръг
                                Никой не им оспорва на артилеристите добрите неща, които направиха от началото на сезона. Честно казано аз съм приятно изненадан от това, че отбор различен от трите сочени по различни причини за фаворити (Челси, Сити и Юнайтед, макар последните в най-малка степен) в момента е заслужено на върха. Което пък не пречи да се радвам и на нашето представяне, в което има значително подобрение спрямо последните сезони (може би като изключим последните десетина мача от миналия сезон). Ще се радвам, ако в крайна сметка успеем да се преборим за място в Шампионската лига, но сезонът е дълъг и нищо не се знае.

Засегната е темата за Левски и успехите през последните години и няма как да не отбележа, че отборът ви се асоциира доста повече с мачовете срещу Антверпен, Олимпия, Сараево, Люцерн, Търнава, Слован, Беверен, Тампере, Жилина, отколкото с безспорните успехи на Мъри през онези 2 сезона с четвъртфинала и групите на ШЛ
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X