Kolko завършиха лудогорските беци? Къде го дават този зззблъсък!??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NeroRosso Разгледай мнениеЕ защо да не ги подкрепим!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NeroRosso Разгледай мнениеЕ защо да не ги подкрепим!?
От мен 2:1.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНека всички пренебрегнем клубните си пристрастия и днес да подкрепим Лудогорец....бла-бла-бла....
Аз вече ги подкрепих с един залог ДНБ!
Айди крейзи, айди форест!!!!
Е защо да не ги подкрепим!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМен засега единственото, което ме спира да направя нещо подобно е, че през този сезон съм гледал мачове само на Лудогорец, а за Загреб информацията ми е единствено от нет-а. Логиката подсказва, че DNB за Лудогорец би трябвало да е един доста сигурен залог, с оглед на добрата игра на нашите в първия мач, слабата форма на Загреб и не на последно място желанието, което би трябвало да имат разградчани да си върнат за нещастното отпадане през миналата година. Ще поизчакам още малко, но е твърде вероятно и аз да ги подкрепя по същия начин. За ходене на стадиона ми изглежда твърде студено, но не изключвам да отида на някой от другите им два мача в София
Дано съм прочел правилно информацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНека всички пренебрегнем клубните си пристрастия и днес да подкрепим Лудогорец....бла-бла-бла....
Аз вече ги подкрепих с един залог ДНБ!
Айди крейзи, айди форест!!!!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеFACT: Bayern Munich have scored in 72 of their last 73 games. Only Arsenal have stopped them from scoringNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевчера всичко си излезе по план - гол/гол на сити, победа на реал и псж, както и Х на юнайтед - кофтите е, че играх с прекалено малко пари, защото 5-минутките пак ми отнеха парите в бет365, но здраве да е, ще ми върви в любовта
Както казах ГГ бях пуснал за мачовете на Шити и Андерлехт и последните го издъниха!
ПСЖ ги пуснах с чикиджиите Ювентус...грозна гледка!
Коментар
-
вчера всичко си излезе по план - гол/гол на сити, победа на реал и псж, както и Х на юнайтед - кофтите е, че играх с прекалено малко пари, защото 5-минутките пак ми отнеха парите в бет365, но здраве да е, ще ми върви в любовтаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Е, поне потърсих изненадите ....
След откровено слабия мач с вълците, мислех, че Шити ще успее някак да ни изненада... Е, не би ... На моменти бяха просто жалки...
След смените определено върнахме газта и дадохме въздух на противника.
Много истински гол на Негредо. (Тоа Боатенг, не им ли допада на гражданите ??? да го вземат за 1795 мильона ???)
Още твърдя, че мястото на Лам НЕ Е в центъра.
да .
Да ги шибам в наредения отбор от дъртата госпожа - втори път ме прецакват след първия Х навън срещу Копенхаген!
Дано Реал ги издрънчат два пъти и да пуснат фъндък на турците последните мачове, за да може Ювентус да остане трети!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМислих ...
Юве - Глтср - 2
Сити - Байерн - 1
Е, поне потърсих изненадите ....
След откровено слабия мач с вълците, мислех, че Шити ще успее някак да ни изненада... Е, не би ... На моменти бяха просто жалки...
След смените определено върнахме газта и дадохме въздух на противника.
Много истински гол на Негредо. (Тоа Боатенг, не им ли допада на гражданите ??? да го вземат за 1795 мильона ???)
Още твърдя, че мястото на Лам НЕ Е в центъра.
да .Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар