IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съгласен съм с Груеца.
    До момента Лудогорец печелят доста щастливо. Нема лошо. Качество при победа се гледа на друго ниво. За нашето ниво важно е да има победа. Грозна, слаба, калиткарска, но победа.
    Рано или късно и на Герена и на армията ще изгрее слънце. Дано и Лудогорец съществува тогава. В силната канкуренция е истината.
    Щото колкото и да се мъчим, да изкараме крейзитата герои, още НЕ СА.
    Определения, като евробоец и прочее тъпотиЙ въобще не ге коментирам. Мъждука някаква надежда, че и в България по футболните терени се работи. Причини и аргументи бол. И в двете посоки. Победи. Излизане от групите. Сметки.
    Пуснеш ли телевизора обаче, ВЕДНАГА изтрезняваш. ИСТИНСКИ силните футболни тимове играят ДРУГА игра.
    Разбира се, че пожелавам успех на Лудогорец и занапред. Много ясно, че ще ги подкрепям,(както бих подкрепил ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ отбор) срещу ВСЕКИ иноземен тим. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !
    Но е ВРЕДНО, след два мача да изфърчаме в орбита...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• В момента и Левски и ЦСКА са толкова далече от това, което прави Лудогорец, че ми се струва лицемерно да им оправяме упреци как играели и колко късмет имали. Те имат 6 точки и 5-0 голова разлика, вие отпаднахте в най-най-долния предварителен кръг от азиатци без да вкарате гол, а ние пък доброволно казахме "Не ставаме за тоя турнир, да играе, който може." Може да имат (и наистина имат) слабости в играта си. Наистина при слаб вратар и по-висока концентрация на противника, може би нямаше да имат толкова точки, но аз в момента бих се радвал ако ЦСКА можеше да върже такава игра като тяхната. Всяка възможност наш отбор да участва в турнирите през пролетта заслужава адмирации, така че аз им пожелавам успех в ЛЕ и ако може късмета да им обърне гръб чак като дойдат да играят с нас на Армията (ако не се е срутила дотогава)
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ман-е, глей ся, аз съм доволен от победата (не съм играл мача, щото съм си наложил бан в следващия един месец на тази тема) и ти казах, че съм свързан, макар и косвено с Разград, та не тая лощи чувства към този край и отбора. И все пак не може да се подминат 2 неща - това е отбор еднодневка и победите им са калитарски. Не отричам, че и нас едно време ни вадеше урсулата, но тук освен вратарчето има и много друг късмет, което е добре, но не е редно да го игнорваме ей-така.
        П.С. Виж и колко фенове имаше на сатдиона - пишат, че били 8К, според мен не бяха повече от 5К, но както и да е - Левски или ЦСКА, ако играеха в Бургас щяха да имат повече публика след такива успехи. И ако не идем феновете пак на Левски и ЦСка, то тези 8К ще са много следващия път срещу Одеса. Това е. Успех на Лудогорец и дано играят напролет в ЛЕ

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Груйче, аз пък не съм съгласен - докато си вкараха първите 2 гола футболистите на Лудогорец преминаваха покрай защитниците на Динамо като "бърз влак, покрай малка гара"

Ние не сме виновни, че онзи мошеник - боса на Динамо си изпродал почти всеки качествен футболист и вързал бюджета за години напред - после обрал пишлеметата от хърватската лига и след 2-3 години и тях ще продаде...ама сега не става! При 2-0 Лудогорец просто спря да игра и остави инициативата на гостите, но след добрите спасявания на Стоянов и 3я гол не вярвам и хърватите да са си вярвали че ще вкарат 3 гола!
        Мисля Динамо ще е донора в групата - дано Лудогорец успее да вземе 2 точки от Чорноморец (т.е. да не падне и в двата мача) и може да стане работата!
        Айде "българи" - юнаци!

ПП Коментара за българите го направи и коментатора на мача - в отбора те бяха точно 3ма!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Ако и на вас ви върже толкова, колкото на крейзито, може да успеете да завършите в първата седмица
          ай-сиктир, ние да не сме ливера
          П.С. Колко от вас гледаха мача на живо, че да ми дават оценка
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е, поне като става дума за бг-футбол и по-точно за мачовете на Лудогорец, с чиста съвест мога да кажа че съм съгласен с мнението на Манчо!
            Всяка победа в Европа постигната от български отбор трябва да ни радва, и поне малко да повдига духа ни и да ни сгрява сърцата! Българи юнаци!

Коментар

• Груйче, аз пък не съм съгласен - докато си вкараха първите 2 гола футболистите на Лудогорец преминаваха покрай защитниците на Динамо като "бърз влак, покрай малка гара"

Ние не сме виновни, че онзи мошеник - боса на Динамо си изпродал почти всеки качествен футболист и вързал бюджета за години напред - после обрал пишлеметата от хърватската лига и след 2-3 години и тях ще продаде...ама сега не става! При 2-0 Лудогорец просто спря да игра и остави инициативата на гостите, но след добрите спасявания на Стоянов и 3я гол не вярвам и хърватите да са си вярвали че ще вкарат 3 гола!
              Мисля Динамо ще е донора в групата - дано Лудогорец успее да вземе 2 точки от Чорноморец (т.е. да не падне и в двата мача) и може да стане работата!
              Айде "българи" - юнаци!

ПП Коментара за българите го направи и коментатора на мача - в отбора те бяха точно 3ма!

Коментар

• Грую пак е в стихията си Браво Грую, браво български орел
                Life won't wait for you.

Коментар

• Ако и на вас ви върже толкова, колкото на крейзито, може да успеете да завършите в първата седмица
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• нека аз да съм "хейтъра" с капката катран. Да погледнем мача снощи - доста равностоен, само дето крейзитата си вкараха 3 от първите 3 положения, а динамото ги изпусна. да не говорим какви им бяха головете на крейзифорест до момента - от 5 гола и 5-те са от груби до много, ама много груби грешки в защита тип автоголове. Снощи - 2 почти автогола и гол с глава на най-ниския на терена Ок, пашата обича смелите, казано по делиормански, ама все пак? Титлата как я взеха - с автогол на нашите главочи? Не ме разбирайте поглрешно - нека продължи да им връзва, все пак носят точки за коеф на Бг, нещо, което моят Левски само срива в последните 2 години, така че не мога да се оплача, но това не е устойчив тренд, както биха казали инвеститорите тук Успех на крейзитата, дано продължат напролет в европа, за това им трябва още една победа или 2 равни - дано.
                    П.С. Снощи ми беше студено, за да ида на стадиона, но при нормално време и мач от 8 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Браво на крейзитата!
                      ..............
                      ....верно - няма много българи в отбора ама сега като вземем да ги национализираме - то бразилци, то холандци направо ще счупим класацията на ФИФА със скока си!
                      Бъл-га-ри, ю-на-ци!
                      Досмеша ме за тия коментари, но може би народът има нужда от това, че остана един волейбол и тук таме индивидуални я боксьор, я борец.
                      Чудесна премерена победа, ашкоолсун на вратарчето, както и на оня тапишник, дето вкара при двете върлини в защитата им.
                      Браво Лудогорец!
                      И това ще мине ...

Коментар

• Браво на крейзитата!
                        Тотално надиграха безхаберниците от Загреб! Така им се пада като са кеширали де що имат качествен футболист. Лошото е че веднага са обрали всичко хубаво от хърватското първенство и пак ще продължат да продават дебело навън!

А за нас остава да се радваме на успехите на българския шампион - защитиха мнението, че в момента софийските отборчета само могат автографи да им вземат

....верно - няма много българи в отбора ама сега като вземем да ги национализираме - то бразилци, то холандци направо ще счупим класацията на ФИФА със скока си!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          ми не разбирам от футбол бе кефале, кво сега, да не е лошо, питам като не знам
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Kolko завършиха лудогорските беци? Къде го дават този зззблъсък!??

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                              БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ- ДОСЕГА 3-0
                              къде го гледаш бе Карло
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ- ДОСЕГА 3-0

Коментар

Working...
                                X