IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Някаква идея за пряко предаване Владимир Кличко срещу Александър Поветкин????
      тв плюс булшитком

Коментар

на http://www.sportlemon.tv/20131005/vv...97-658450.html

Коментар

• Айде почват

Шъ има ли нокаут? Ърмм ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            rtl i pyrvi kanal na ruskata
            Мерси!

Коментар

rtl i pyrvi kanal na ruskata
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Някаква идея за пряко предаване Владимир Кличко срещу Александър Поветкин????

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Греъм, Какво направиха синките, биха ли локо софия ? Ще се изкефя ако ги изхвърлят от групата и поиграят малко със селските отборчета в по-долното първенство Боби Михайлов може да разжалват в този случай, загдето измислил сегашния регламент, макар, че като ми го обясниха си мисля, че за този спорт у нас, този вариант е по-удачен. Любопитно ще съм обаче, да видя как наско-пурата, ще я яде пурата в долната дивизия.
                  Виж какъв страхотен небостъргач!!!-Англичанина!!!
                  Много е красив!!!-Американеца!!!
                  Ех ,ако земе да се сурне,къв дженг ша падне!!!Бай Ганьо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Днес ми направи впечатление, че Лудогорец вчера взима втора победа и е вече с 6 точки и 5:0 голова разлика а днес почти всички журналя говорят, че АКО Уецки бият Локо Сф, ще минат ЦСКА и Ботев
                    Греъм, Какво направиха синките, биха ли локо софия ? Ще се изкефя ако ги изхвърлят от групата и поиграят малко със селските отборчета в по-долното първенство Боби Михайлов може да разжалват в този случай, загдето измислил сегашния регламент, макар, че като ми го обясниха си мисля, че за този спорт у нас, този вариант е по-удачен. Любопитно ще съм обаче, да видя как наско-пурата, ще я яде пурата в долната дивизия.
                    Last edited by precakanoto; 04.10.2013, 18:45.
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      а, ама нашите говеда и мч ли са играли днес Как може да залагаш на родното първенство, като всички отбори (без изключения) са във финаснова криза и въртят черно тото Ако някой ти каже уговорен мач - действай, ама така нахалос да си хвърляш парите Аз лично не съм стъпвал на Герена от мача с босненците миналата година, няма и да стъпя скоро, а сме на 100 годишен юбилей, но бездарници по терена не ми се гледат....
                      П.С. Безплатен тип - заложи на съндърланд, може пък да избиеш парата (ударението си го сложи сам)
                      Лично те държа отговорен за финансовите ми загуби следстие действие / бездействие на твоя "любим" отбор!
                      Дай един печеливш тип за компенсация ...

Коментар

• а, ама нашите говеда и мч ли са играли днес Как може да залагаш на родното първенство, като всички отбори (без изключения) са във финаснова криза и въртят черно тото Ако някой ти каже уговорен мач - действай, ама така нахалос да си хвърляш парите Аз лично не съм стъпвал на Герена от мача с босненците миналата година, няма и да стъпя скоро, а сме на 100 годишен юбилей, но бездарници по терена не ми се гледат....
                        П.С. Безплатен тип - заложи на съндърланд, може пък да избиеш парата (ударението си го сложи сам)
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Нарочно написах и Литекса, защото като еднодневка май имат повече титли от Левски откакто са влезли в А Групата!
                          Днес ми направи впечатление, че Лудогорец вчера взима втора победа и е вече с 6 точки и 5:0 голова разлика а днес почти всички журналя говорят, че АКО Уецки бият Локо Сф, ще минат ЦСКА и Ботев
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Нарочно написах и Литекса, защото като еднодневка май имат повече титли от Левски откакто са влезли в А Групата!

Коментар

• Дали Литекс и Лудогорец са еднодневки е още рано да се каже Литекс вече почти 20 години са фактор.Ако това е еднодневка ..... Ама те феновете на вечните морални шампиони си мислят че са вечен фактор а другите отбори не са им от класата
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Груйче, имам една молба!

ПОВЕЧЕ НЕ СПОМЕНАВАЙ ТЕЗИ ЧИКИДЖИИ, СЛУЖИТЕЛИТЕ НА "БАЙ ГАНЬО" И ТЯХНАТА ЕВЕНТУАЛНА ЗАВОАЛИРАНА ВРЪЗКА С ФУТБОЛА!

Ей сега седнах да гледам малко от мача им с Локото, щото се минах да заложе на победа за сините чукундури и вярвай ми - ТОВА СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ГАДНИТЕ МИНУТИ В ЖИВОТА МИ! Предполагам, че и мачовете в гръцката 2ра лига са много по-интересни!

Съжалявам, че имат много фенове, но са толкова бездарни, че въобще не могат да се сравняват с "еднодневки" като Лудогорец на Домуса, Литекс на Гриша Ганчев и Ботев на КТБто!

Коментар

Working...
                                X