IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• I liked the bit when United fans saw Bendtner coming on.. They were like:

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Честито за втората колонка!
        Мен ме оправиха накрая
        Днес ще мислим повече
        Ами излезе си едната, ама 2 залога други не ми излязоха и деня свърши на червено - дейш!

ПП Най-много ме е яд за "Над 6.5 Шахтьор корнера" - свършиха на 6 + 4 гола! Мамка им!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          За ШЛ имам само Над 1.5 гола да вкарат Ювентус и Шити + Над 2.5 в датския мач (Мариенлист - Хобро)!

И още една колонка: Гуанджоу ДНБ, У.Католика да вкара над 1,5 + Над 1.5 общо в австрийския мач!
          Честито за втората колонка!
          Мен ме оправиха накрая
          Днес ще мислим повече
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Италианската прокуратура дава на съд Камата и Хуан Себастиан Верон
            Няколко бивши футболисти на италианския футболен отбор „Парма” ще бъдат изправени пред съда за взимане на пари в рамките на фалшиви договори за реклама за компания „Пармалат”, която е собственик на клуба, предаде AFP.

Сред футболистите, които ще бъдат изправени пред съда, са българинът Христо Стоичков и аржентинецът Хуан Себастиан Верон.

Прокуратурата в Парма е поискала съдебни действия срещу бивши футболисти на клуба за неволно предизвикване на „изкуствен фалит”. Общо 26 души – футболисти, мениджъри и агенти, ще бъдат изправени на съд.

В периода 1992-2003 близо 10 милиона евро са излезли от касите на „Пармалат” за заплати на футболистите, които са имали фалшиви договори за реклама. Тази схема е позволила на собственика на компанията да преведе фиктивни допълнителни заплати на звездите.

Разследването срещу клуба е част от това за фиктивния фалит на компания „Пармалат”.
            http://donbalon.eu/news206533.html
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Гуанджоу станаха шампиони и почнаха с тото-то,а коеф за тях е прекалено нисък. Същото е за Мариенлист,които както падат от всички,така бият "тези дето не трябва"
              Времето вече се разваля и трудно ще има голове в такива мачове според мен.
              Австрийския мач ми е тегав и дори си мисля,да пусна едно 0:0.

Успех!
              1/ за Гуанджоу си прав но мача е за купата - първия мач 1-0 за тях като гост, така че сега някое 1-0 или 0-0!
              2/ Мариенлиста го играя за голове - много пускат, може да стане може и да не!
              3/ За австийския мач си прави - и аз се опасявам от кофти-времето но пък някое 1-1 спокойно могат да си извъртят!
              Успех и на теб...разбира се ако не заложиш на 0-0

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                За ШЛ имам само Над 1.5 гола да вкарат Ювентус и Шити + Над 2.5 в датския мач (Мариенлист - Хобро)!

И още една колонка: Гуанджоу ДНБ, У.Католика да вкара над 1,5 + Над 1.5 общо в австрийския мач!
                Гуанджоу станаха шампиони и почнаха с тото-то,а коеф за тях е прекалено нисък. Същото е за Мариенлист,които както падат от всички,така бият "тези дето не трябва"
                Времето вече се разваля и трудно ще има голове в такива мачове според мен.
                Австрийския мач ми е тегав и дори си мисля,да пусна едно 0:0.

Успех!
                Only God Can Judge me...

Коментар

Скука е без залог (макар и символичен) !!!

Душевния оргазъм,че си прецакал букитата - БЕЗЦЕННО !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    що ги пипате тези мачове - едните се клаирали, другите не могат да игарят, коеф - кофти, замръзнали терени и т.н. Глейте си ги на спокойствие и това е
                    Много правилно вика Груеца!
                    Аз вчера така избягах от "сигурните" Барса и Челси...ама се нахулих на Порто - кавали!
                    Иначе имах овър Селтик-корнери дето излязоха и няколко други залога, които ме оставиха на малък плюс за деня!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      що ги пипате тези мачове - едните се клаирали, другите не могат да игарят, коеф - кофти, замръзнали терени и т.н. Глейте си ги на спокойствие и това е
                      Скука е без залог (макар и символичен) !!!

Душевния оргазъм,че си прецакал букитата - БЕЗЦЕННО !!!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• що ги пипате тези мачове - едните се клаирали, другите не могат да игарят, коеф - кофти, замръзнали терени и т.н. Глейте си ги на спокойствие и това е
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Зенит се отказах да ги пипам... Зенит са много по-слаби от испанците, които обаче ще са без някои титуляри и без мотивация на всяка цена да печелят точки. Само еврата за спечелени точки могат да ги накарат да се разтичат в студа
                          За Дортмунд по-скоро се ориентирам към оувър голове... почти цялата титулярна защита на немците е аут, а те ще трябва да търсят голове, което ме кара да очаквам двуостър мач с голове и в двете врати, но и на едно 3-0 няма да се разсърдя.
                          И накрая при плачевното състояние на Милан може да се пробвам с 1Х за Селтик
                          Пълен фейл
                          Само Зенит ми излязоха...
                          За довечера си мисля:

Шахтъор - Реал С 1
                          ПСЖ - Олимпиакос Х - че коеф е добър а ПСЖ-то са се класирали
                          Ман С - Виктория 1
                          Ювентус - Копенхаген 1
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Зенит се отказах да ги пипам... Зенит са много по-слаби от испанците, които обаче ще са без някои титуляри и без мотивация на всяка цена да печелят точки. Само еврата за спечелени точки могат да ги накарат да се разтичат в студа
                            За Дортмунд по-скоро се ориентирам към оувър голове... почти цялата титулярна защита на немците е аут, а те ще трябва да търсят голове, което ме кара да очаквам двуостър мач с голове и в двете врати, но и на едно 3-0 няма да се разсърдя.
                            Аз пък съм играл Над 5,5 корнера за Селтик! Че ще натискат е ясно, ама дали ще им стигне - аз мисля, че поне корнери ще изкарат!

Имам и Порто -2 АХ! Мисля, че ще ги дънят здраво 2-0 е минимума!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Никой нищо не каза за маовете довечера
                                Моя тип е:
                                Зенит СП - Атлетико М Х
                                Селтик - Милан х
                                Аякс - Барселона 2

Много се изкушавам да пусна една двойка на Дортмунд - Наполи,ама нещо все още ме спира. До мача има време и сър Джон Джеймисън ще реши казуса до тогава
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X