Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЩо засада бе Груйче, оня смотльо в зелено му даде извеждащия пас!
Тези ирландци са толкоз слаби, че чак ме дразни че са на европейското - дано отнесат 3 пъти по 3 да си видят ос*аните за*ници!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемда, сега и това гомно Йелавич вкара и то от 1000% засада - бахти кофти избора на нападатели направих за първия кръг, не е истина просто....
Тези ирландци са толкоз слаби, че чак ме дразни че са на европейското - дано отнесат 3 пъти по 3 да си видят ос*аните за*ници!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениехаки, как успя да вкараш в отбора ти цели 4 човека които няма да играят на европейското"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемерси, полкич, инсталирах хром и влязох - отричам се от мозилата форевър
от 3-4 години ползвам почти само хром и в много редки случаи IE ........................ всички други браузъри ги деинсталирах...вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевзех го, щото очаквах малко повече акъл от плешивия чичак, който трябва да е гледал мачовете на челси и да знае, че единственият му шанс срещу италианци е тежък таран тип Дидко, т.е.Йоренте, ама греда.... А Аршавин ви е ултра твъде резерва този сезон, тази се говореше, че ще си ходи в рашата. Сега пък май и Пръцко ще изпуснете - жалко
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАми аз не мога да вляза в сайта нито през лаптопа, нито през айпада, нито през айфона на жената - некъв бъг ще да еНе става нито с експлорър,нито с мозила, а друго не ми се инсталира за момента - ще пробвам утре от офиса да видим как ще е.
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
взех го, щото очаквах малко повече акъл от плешивия чичак, който трябва да е гледал мачовете на челси и да знае, че единственият му шанс срещу италианци е тежък таран тип Дидко, т.е.Йоренте, ама греда.... А Аршавин ви е ултра твъде резерва този сезон, тази се говореше, че ще си ходи в рашата. Сега пък май и Пръцко ще изпуснете - жалко
Ами аз не мога да вляза в сайта нито през лаптопа, нито през айпада, нито през айфона на жената - некъв бъг ще да еНе става нито с експлорър,нито с мозила, а друго не ми се инсталира за момента - ще пробвам утре от офиса да видим как ще е.
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениеи за какво го взе тогава?
ич те нема, саше
зависи от компата ти
в момента и аз не мога да влеза в сайта от единия ми комп, но от другия нямам никакъв проблем ..................................... и двата са на един IP adresse
от лаптопа не съм пробвал .............................. там съм с няколко IP adresseNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЙоренте ще влезе резерва към 65-70 минута, когато тъпото делано боске разбере, че с Торес няма да имат и един удар към вратата на жабарите - то е бахти и идиота, честно.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеА Аршавин е почти толкова играч на Арсенал, колкото и БендтнерТърка повечес скамейката и от наш Митко
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСамо аз ли имам проблеми със сайта на фентъзито - цял ден не мога да вляза и да си направя смените?
в момента и аз не мога да влеза в сайта от единия ми комп, но от другия нямам никакъв проблем ..................................... и двата са на един IP adresse
от лаптопа не съм пробвал .............................. там съм с няколко IP adresseвари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз бях all in на draw no bet за поляците, така че същите нерви и за мен... след това повторих същия залог на руснаците и завърших деня с теглене, т.е. хепиендвари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Йоренте ще влезе резерва към 65-70 минута, когато тъпото делано боске разбере, че с Торес няма да имат и един удар към вратата на жабарите - то е бахти и идиота, честно.
А Аршавин е почти толкова играч на Арсенал, колкото и БендтнерТърка повечес скамейката и от наш Митко
Само аз ли имам проблеми със сайта на фентъзито - цял ден не мога да вляза и да си направя смените?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебраво на дойчовете и особено на "немеца" гомес - тъкмо даго извадят и той взе, че вкара, а с това ми изби загубите от лаленцата, а и нелоша печалба докараИ като се замисля, че до последно бях с гомес и левандовски, вместо пръцко и йоренте (да го видим и него днес докъде ще я докара). .
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИзобщо играчите на Франсенал са пълна дупка до момента - Счесни - без думи за идиотията му, Росицки - игра ли изобщо, а Ван Пръцко май си мислеше, че е на европейското по бързо пързаляне с кънки - няма такива хлъзгания и пируети като неговите....вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
браво на дойчовете и особено на "немеца" гомес - тъкмо даго извадят и той взе, че вкара, а с това ми изби загубите от лаленцата, а и нелоша печалба докараИ като се замисля, че до последно бях с гомес и левандовски, вместо пръцко и йоренте (да го видим и него днес докъде ще я докара). Изобщо играчите на Франсенал са пълна дупка до момента - Счесни - без думи за идиотията му, Росицки - игра ли изобщо, а Ван Пръцко май си мислеше, че е на европейското по бързо пързаляне с кънки - няма такива хлъзгания и пируети като неговите....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар