Първоначално изпратено от JackDaniels
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПерфектно си е фентъзито -няма бъгове (да напомням ли какво беше първите 2-3 кръга за Шипчето?), правилата са пределно ясни, всички компоненти на играта са обхванати с положителни или отрицателни точки и най-важното:
АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТОЧКИ СЕ ВАДЯТ СЕКУНДИ СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ, а не 5 дена да ми се умува кой да вземе бонус точки, кой - не и как 3 такъла са повече 2 гола и асистенцияВъобще фентъзито на шипа е тотален шит откъм организация и е ултра нагаждаческо.....
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПринципно спреод мен си прав, но имаш вече дин прецедент, а именно гола на хърватите - и там Уорд подари топката на Желавич и би трябвало да е засада, ама нъцки, а Модрич не получи асистенция. Сега е горе-долу същото - Чех не боксира топката, а уж я улавя (не знам дали има правило колко секунди трябва да е държи, за да се брои за уловена топка) и след това я "подава" на маляката.
A и твоето болднато малко странно се превежда - в смисъл, че може да значи и : Асистенция е, ако се удари във вратаря и влезе във вратата (в смисъл, че е автогол - 3-тия гол на хърватите за мен си е автогол на Гивън). И отгоре на всикчо пише "може да се счете", ама може и да не се счете за асистенция. Изобщо малко к.урвенски е написано....
Пак да кажа, че принципно си прав, макара според мен да си е автогол на Чех
There was no assist awarded for the Greece goal against Czech Republic as the cross into the box wasn't a shot at goal (attempt). Hope this clears the confusion.
Regards
UEFA Support
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомчета, не хабете сили за това тъпо фентъзи, а започвайте да мислите какви отбори ще формирате за следващия сезон в истинското фентъзи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНека да поздравим победителя в първия кръг - МЕНLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПерфектно си е фентъзито -няма бъгове (да напомням ли какво беше първите 2-3 кръга за Шипчето?), правилата са пределно ясни, всички компоненти на играта са обхванати с положителни или отрицателни точки и най-важното:
АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТОЧКИ СЕ ВАДЯТ СЕКУНДИ СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ СЪДИЙСКИ СИГНАЛ, а не 5 дена да ми се умува кой да вземе бонус точки, кой - не и как 3 такъла са повече 2 гола и асистенцияВъобще фентъзито на шипа е тотален шит откъм организация и е ултра нагаждаческо.....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомчета, не хабете сили за това тъпо фентъзи, а започвайте да мислите какви отбори ще формирате за следващия сезон в истинското фентъзи.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеДа, но в правилата пише ясно:
A player will be credited with a “goal assist” when he delivers/plays the final pass, cross, header or shot, which leads to the goal being scored. This will also apply to set plays (i.e. corner, free kick, throw-in etc.).
An attempt, which rebounds from the goal frame, the goalkeeper or a defender, can be considered as an assist, if it leads directly to a goal.
A и твоето болднато малко странно се превежда - в смисъл, че може да значи и : Асистенция е, ако се удари във вратаря и влезе във вратата (в смисъл, че е автогол - 3-тия гол на хърватите за мен си е автогол на Гивън). И отгоре на всикчо пише "може да се счете", ама може и да не се счете за асистенция. Изобщо малко к.урвенски е написано....
Пак да кажа, че принципно си прав, макара според мен да си е автогол на ЧехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се струва така или на Самарас не му зачетоха асистенция за гола на гърците?
http://www.youtube.com/watch?v=PF-TyAU_OhM
Иначе и според мен трябва да му се зачете асистенция
Коментар
-
Да, но в правилата пише ясно:
A player will be credited with a “goal assist” when he delivers/plays the final pass, cross, header or shot, which leads to the goal being scored. This will also apply to set plays (i.e. corner, free kick, throw-in etc.).
An attempt, which rebounds from the goal frame, the goalkeeper or a defender, can be considered as an assist, if it leads directly to a goal.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСамо на мен ли ми се струва така или на Самарас не му зачетоха асистенция за гола на гърците?
http://www.youtube.com/watch?v=PF-TyAU_OhMАз даье бих му го броил за автогол, но пък му благодаря - бях го играл точен на 2:1 и 50 евро напред
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Само на мен ли ми се струва така или на Самарас не му зачетоха асистенция за гола на гърците?
http://www.youtube.com/watch?v=PF-TyAU_OhMLast edited by fantasy_gt; 13.06.2012, 10:40.
Коментар
Коментар