IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Кой да сложа за капитан Ж.Алба или Пирло?
    както се казва - това е въпрос за 1 милион

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Балотели ме е страх да го сложа щото могат да ги изгонят, В атака залагам на Силва и Педро(който си мисля че ще играе но не мога да рискувам с него за капитан)

Кои са вашите капитани?
    капитана и част от смените ще ги мисля довечера след 21.00 часа ................................ обикновено в последния момент взимам тези решения защото в 90-тата минута ми идва присантимана ........................... но за съжаление понякога не успявам да се вместя и времето за смени и капитани е изтекло

нека онзи дето си плаща на сайтове да ти даде акъл ................... там капитаните ги обявяват по-рано сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Още преди началото на първенството обясних, че това първенство не ми е интересно и няма да го играя сериозно, защото не ми се губи време.
      само където се напъваше да влезнеш в платената лига на мое място .............................. а после след всеки мач пишеше, че ти е много интересно първенството (за справка виж тема спорт)

щом не ти се губи време защо се регистрира

щом си написал, че няма да играеш сериозно защо на десетия ден след вторите мачове в групите се отписа от лигата .......................... да си беше оставил отбора поне да седи в лигата, а не позорно да избягаш като бит п*д*р*ст

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Причината, поради която излезнах, обаче е че си беше кръстил отбора по обиден за мен начин. Както сам разбираш нямам желание от това да ме обиждат някакви интернет герои.
      още като си влезнал в лигата си видял името на отбора ми и ако се чувстваше обиден от името на отбора ми то най-нормалното нещо е да излезнеш веднага от лигата, а не да чакаш да минат два кръга и 10 дни за да си видиш ограничените си умствени възможности и да сетиш тогава да се махнеш

просто разчитайки само на собствените си възможности видя ужасяващия ти резултат (както в първите 3 години на ПЛ)

Иначе, мисля че има сайт, който ти казва кой да слагаш капитан и кой да слагаш в отбора си.
      сигурен съм, че знаеш всички сайтове и си плащаш като поп за да си "информиран"

Аз лично използвам един сайт заради OPTA статистиката, която е на добра цена и е много ценна за мен, защото базирам решенията си изцяло на статистика, защото според мен в дългосрочен аспект само тя може да ти даде edge спрямо другите играчи.
      така - всичко това е много хубаво, но сега за пореден път доказа тезата ми, че без да си плащаш за "подсказване" резултатите отново са ти трагични както

на евро 2012 ти разчиташе, че ще можеш пак да копираш отбори както правиш в фентъзи EPL, но тук нещата са доста динамични и нямаше как да ползваш това си основно "оръжие" в настоящето съревнование

Не искам да имаш съмнения, че някога можеш да си преди мен на тази игра. От 4 години мисля, че я играем аз имам 3 спечелени титли и Груеца 1. Къде се буташ в "А" Група хич не ми е ясно?
      сънувал си нещо с тези 3 титли

фентъзито се играе от 3 години в инвестора

--- първата година груйчо спечели с над 2100т., греъм беше втори, аз бях на трето място с 1980 т. и ти беше пак на последните места с около 1450т.

--- втората година нямах време за лигата и не участвах в нея - не знам какви са ви резултатите

--- третата година на фентъзито в инвестора завърши само преди месец и половина -> резултатите са ясни на всички

Смисъл от къде дойде тази вяра, че може да бъдеш фактор в тази игра?
      колкото пъти съм участвал -> толкова пъти съм бил фактор в играта и съм заемал призови места ..................................... но никога не съм заемал последните места като теб --- като не си платиш и не можеш да копираш други отбори, резултата ти е винаги плачевен и си последен

Коментар

• Кой да сложа за капитан Ж.Алба или Пирло?

Балотели ме е страх да го сложа щото могат да ги изгонят, В атака залагам на Силва и Педро(който си мисля че ще играе но не мога да рискувам с него за капитан)

Кои са вашите капитани?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

преди евро шампионата прогнозата ти беше, че и груйчо, и марин щели да ме бият, и едва ли не всички ще ме бият ................................. но до сега не се е сбъднала прогнозата ти

вероятността да съм на второ място е равна на вероятността да съм както на трето, така и на първо място ........................... познавайки те и знаейки колко ти е акъла съм сигурен, че няма да съм втори...

преди евро шампионата бял писал, че, ако не си плащаш да ти казват кой състезател да включваш в отбора си -> нямаш никакъв шанс и ще си бъдеш на същото последно място както във фентъзи лигата преди години .................................... така и се оказа --->>> след първите два кръга на групите ти се утвърди на второто място отзад-напред, тоест, от 17 участника в лигата на инвестора ти се закотви на почетното 16-то място но не намери сили в себе си да останеш в лигата и виждайки плачевното си представяне предпочете да се махнеш от лигата защото имаше голяма вероятност да завършиш последен

другата причина да се закотвиш здраво на последното място е, че играта е доста динамична и не можеш да копираш другите отбори ........................ разчитайки само на собствени сили (без да копираш други отбори и без да си плащаш за подсказване на смените) резултата е отново плачевен за теб и е видим за всички ни
          Не съм ви гледал отборите, но съм сигурен че Груеца ще те победи.

Още преди началото на първенството обясних, че това първенство не ми е интересно и няма да го играя сериозно, защото не ми се губи време. Причината, поради която излезнах, обаче е че си беше кръстил отбора по обиден за мен начин. Както сам разбираш нямам желание от това да ме обиждат някакви интернет герои.

Иначе, мисля че има сайт, който ти казва кой да слагаш капитан и кой да слагаш в отбора си. Но той е за такива, като теб. Аз лично използвам един сайт заради OPTA статистиката, която е на добра цена и е много ценна за мен, защото базирам решенията си изцяло на статистика, защото според мен в дългосрочен аспект само тя може да ти даде edge спрямо другите играчи.

Не искам да имаш съмнения, че някога можеш да си преди мен на тази игра. От 4 години мисля, че я играем аз имам 3 спечелени титли и Груеца 1. Къде се буташ в "А" Група хич не ми е ясно? Смисъл от къде дойде тази вяра, че може да бъдеш фактор в тази игра? Жалкото само е че няма да мога да бия и тая година в някоя лига, защото обожавам начина, по който губиш контрол като дете. в следствие на безпомощността си.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Ние с Хакинен имахме епична битка на полуфинала. Само късмета в последните минути ми помогна да съм финалист.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              За купата на инвестора:

1-2 място: Грую - сливата си остава слива

3-4 място: ГТ - Хакинен
              понеже за едната купа има мач за 3-тото място то следва и за другата купа да има такъв мач

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              За купата на McDonald's:

1-2 място: Греъм - Аваланч

3-4 място: Хакинен - сливата си остава слива
              успех на всички -> нека по-добрия в последните мачове да победи

За платената - май ви водя с много и най-вероятно ще победя
              още след групите написах, че си победител -> няма кой да те стигне ...................... отборите ни ще са почти еднакви за финала и по всяка вероятност избора на капитан може да реши всичко при турнирните мачове...

За лигата на чест и слава - с полкича се борим здраво
              груйче, ти цяла зима тука пишеше, че "на който му вървяло в залаганията и във фентъзито не му вървяло в любовта" -> сега да те питам дали ти върви с жените??? ................................ след лудия късмет който те съпровожда през целия евро-шампионат и особено след дузпата за германия снощи се питам дали не си минал само на самозадоволяване през последния месец

груйче, забравил си само да отбележиш, че на "седмична база" водя с 77 точки

Прогнозирам поредното второ място на Полкича.
              преди евро шампионата прогнозата ти беше, че и груйчо, и марин щели да ме бият, и едва ли не всички ще ме бият ................................. но до сега не се е сбъднала прогнозата ти

вероятността да съм на второ място е равна на вероятността да съм както на трето, така и на първо място ........................... познавайки те и знаейки колко ти е акъла съм сигурен, че няма да съм втори...

преди евро шампионата бял писал, че, ако не си плащаш да ти казват кой състезател да включваш в отбора си -> нямаш никакъв шанс и ще си бъдеш на същото последно място както във фентъзи лигата преди години .................................... така и се оказа --->>> след първите два кръга на групите ти се утвърди на второто място отзад-напред, тоест, от 17 участника в лигата на инвестора ти се закотви на почетното 16-то място но не намери сили в себе си да останеш в лигата и виждайки плачевното си представяне предпочете да се махнеш от лигата защото имаше голяма вероятност да завършиш последен

другата причина да се закотвиш здраво на последното място е, че играта е доста динамична и не можеш да копираш другите отбори ........................ разчитайки само на собствени сили (без да копираш други отбори и без да си плащаш за подсказване на смените) резултата е отново плачевен за теб и е видим за всички ни
              Last edited by 2012; 30.06.2012, 13:15.

Коментар

• Прогнозирам поредното второ място на Полкича.

Успех Груйче.

Коментар

• и така:

1/2 финали

Полки - ГТ - 51:40
                  Грую - Хакинен - 50:38

Финал:
                  Грую - Полки

3-4 място:
                  ГТ - Хакинен

За "тиквената" купа:

Греъм - Аваланч

За платената - май ви водя с много и най-вероятно ще победя

За лигата на чест и слава - с полкича се борим здраво

1/4 финали:

_1912_ - B.Graham - 77:62 (жалко за Греъм, кофти е да отпаднеш с третиия най-силен резултат в кръга)
                  Грую - Eaglee - 56:48
                  GT - Avalanche - 54:48
                  Hakkinen - Weekend stars - 66:56

1/2 финали

Полки - ГТ
                  Грую - Хакинен
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Идеални сте. Като видим колко хора са за 50 и 100 ще ви кажа. За сега с вас сме 24 човека,

Искате ли да гледаме мачовете някъде тази вечер бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Аз съм ОК и в трите варианта...
                      +1
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Трябва да ми кажете с Марин, дали искате да участвате в голямата лига и ако да дали сте навити на 100 или 50 лева, че нещо има раздвоение.
                        Аз съм ОК и в трите варианта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          че що пък да имат двоен кръг не си спомням някога първенството да е почвало с двоен кръг за някого?
                          През GW3 Челски ще играят за интерконтиненталната купаи за това им дърпат мача.

Трябва да ми кажете с Марин, дали искате да участвате в голямата лига и ако да дали сте навити на 100 или 50 лева, че нещо има раздвоение.

Коментар

• че що пък да имат двоен кръг не си спомням някога първенството да е почвало с двоен кръг за някого? А и за шипчето още е рано - европейско, пък волейбол, пък море, пък планина, пък спа, пък олимпиада и чаааааак тогава тъпото шипче, в което играят най-супер-дупер-ултра-мега-гига-хипер най-големите фуДбалерци евър раждали ссе на този и онзи свят.
                            Истинското фентъзи започва с двоен кръг за Челски.

Ще е интересно.

Коментар

• Истинското фентъзи започва с двоен кръг за Челски.

Ще е интересно.

Коментар

• това са едните полуфинали от жребия изтеглен в инвестора

1/2 финали

Полки - ГТ
                                Грую - Хакинен
                                а това са другите полуфинали които бяха изтеглени служебно от сайта

хаки - греъм
                                сливата си остава слива - авангард

интересното в случая е, че "куцо пиле" и "авангард" са били с равен резултат и е теглен служебен жребий който е отредил напред да продължи единя от тях двамата...

успех на всички продължаващи борбата за тиквения медал

Коментар

Working...
                                X