If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май май е време за първоначално обсъждане какво ще правим тази година с инвесторската фентъзи лига. Ще има ли платена или сме само за спорта? Ако има, с какъв вход? Нещо по правилата ще пипаме ли? Кои са желаещите да участват?
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
да ти кажа, ако е дигитален, ще показва само веднъж, но за обикновените си прав
А аз май наистина имам нещо прабългарско в себе си (ако приемем тезата, че във Влашко има повече прабългарска кръв, отколкото в отсам дунавска България) -все в последния кръг нещо не стават работите, но здраве да е, от това европейско съм около 200 евро напред, така че доволно....
ще трябва да питам инвестора защо някой си позволява да ми трие постовете???
=========================
значи в началото на евро 2012 си знаел, че първенството нямало да е интересно и затова няма да играеш сериозно в лигата, а после сигурно ти е станало интересно и затова си изкара отбора от класирането на лигата на инвестор.бг
гоуем си ........................... ти си най-гоуемия който познавам изобщо
- въпреки по-слабия си отбор, беше избрал отлично капитана си
на няколко пъти ви бях казал, че отборите накрая ще са почти еднакви и разликата ще дойде от избора на капитан ............................. а аз си бях с един и същи капитан в последните 3 кръга след групите -> така, че няма нищо случайно в избора ми
отборите ни се различаваха само с двама футболиста и не знам защо ти заложи на тези играчи които играят по 50-60 минути цяло европейско
дет се вика, за всекиго по нещо, за да няма недоволни
ами аз съм доволен от себе си ......................... след 4-те втори места в различните надпревари на фентъзи премиер лигата от последния сезон сега спечелих 3 първи места на евро шампионата:
- победа в лигата
- победа в турнира на елиминациите
- победа на седмична база с 77 т.
с две думи --->>> показвам стабилни резултати в доста и различни надпревари
честитона полки - въпреки по-слабия си отбор, беше избрал отлично капитана си и спечели в безплатната лига и турнира с елиминациите, но пък аз спечелих платената. В турнира на компа - печели Аваланч - дет се вика, за всекиго по нещо, за да няма недоволни
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Абе вие двамата пак ве влезнахте в серия .... От една игра за забавление направихте кофа с лайна..................айде успокойте се. Идва финал.
P.S.Между другото и двамата имате фактологични грешки ама айде да не наливам масло в огъня
Греъм и теб ли те обвиняваше в копиране на отбора или беше Хаки?
Абе вие двамата пак ве влезнахте в серия .... От една игра за забавление направихте кофа с лайна..................айде успокойте се. Идва финал.
P.S.Между другото и двамата имате фактологични грешки ама айде да не наливам масло в огъня
Защо то се изпедерасти и искаше някакви промени в правилата и се регнах, за да заема твоето място в платената лига, за да не разваляш играта на хората. После просто бях забравил да се махна на време.
имах изискване платената лига да си е отделна от общата лига, а не съм променял никакви правила
Относно копирането е ясно кой от кого копираше. Още повече, че само ти намираш логика в това някой да копира отбор на някой, които е 200 точки зад него. Според мен е по-логично да копирам отбора на първия в света, а не на някакъв човечец който е на 500 000 място. Или отново логиката ми -ва?
ами след като ми изкопира отбора в началото на януари и след това стигна до първите места в бг листата
следващите месеци преди всеки кръг предсказвах кой играч ще вземеш от моя отбор .............. нямах грешна прогноза
Фентъзи се играе във форума на инвестора от 4-5 години.
знаем, че ти играеш фентъзито от 40-50 години и до преди 2 години (откакто започна да си плащаш да ти подсказват смените и да копираш отбори) беше все на последните места и максималните точки които събираше за сезона ти бяха 1350
тази година ще направя отбор на кучето ми --- ще му чета футболистите и на което име си мръдне опашката или излае ще включвам футболиста в отбора му и съм сигурен, че ще събере повече от твоите максимални 1350 т.
Ти от кога следиш играта хич не ме касае. Ако ти се занимава търси информация в темата "Спорт". Годината преди да стане Груеца шампион аз бях станал първи.
първия шампион на инвестора беше груйчо и това си остава в историята завинаги
За това и толкова ме бъзикаше, че ме е бутнал от върха. След това две години печеля аз. Какви извинения ще измислиш за слабата си игра нямам представа. Фактите са си факти.
то теб кой не те бъзика в този форум ......................... беше шута на форума и сега се стараеш да не изпускаш този приз
само където се напъваше да влезнеш в платената лига на мое място .............................. а после след всеки мач пишеше, че ти е много интересно първенството (за справка виж тема спорт)
щом не ти се губи време защо се регистрира
:
Защо то се направи и искаше някакви промени в правилата и се регнах, за да заема твоето място в платената лига, за да не разваляш играта на хората. Естествено хората ти клекнаха. После просто бях забравил да се махна на време.
Относно копирането е ясно кой от кого копираше. Още повече, че само ти намираш логика в това някой да копира отбор на някой, които е 200 точки зад него. Според мен е по-логично да копирам отбора на първия в света, а не на някакъв човечец който е на 500 000 място. Или отново логиката ми fail-ва?
Фентъзи се играе във форума на инвестора от 4-5 години. Ти от кога следиш играта хич не ме касае. Ако ти се занимава търси информация в темата "Спорт". Годината преди да стане Груеца шампион аз бях станал първи. За това и толкова ме бъзикаше, че ме е бутнал от върха. След това две години печеля аз. Какви извинения ще измислиш за слабата си игра нямам представа. Фактите са си факти.
Коментар