IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз ще участвам само, ако полкича не играе.

Иначе Марин и Груеца ги впих в мега лигата.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Май май е време за първоначално обсъждане какво ще правим тази година с инвесторската фентъзи лига. Ще има ли платена или сме само за спорта? Ако има, с какъв вход? Нещо по правилата ще пипаме ли? Кои са желаещите да участват?
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• FPL пускат цените на някои играчи вече втори ден, Към момента са пуснали тези:

Eden Hazard - 9.5
        Pavel Pogrebnyak’ - 5.0
        Ji-Sung Park - 6.0
        Gylfi Sigurdsson - 9.0
        Shinji Kagawa - 8.5
        Papis Cisse - 9.5

Коментар

• Честито на Грую и Полки! Стана интересна игра, въпреки че интригата в платената угасна далеч преди финала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Греъм и теб ли те обвиняваше в копиране на отбора или беше Хаки?
            Мен не.Аз не играя на живот и смърт като вас двамата
            Life won't wait for you.

Коментар

• Няма да се притесняваш Груйче. Загубите ни правят по-силни.

Сега вече в време за истинското фентъзи. Моят отбор почти е готов.

Коментар

• да ти кажа, ако е дигитален, ще показва само веднъж, но за обикновените си прав

А аз май наистина имам нещо прабългарско в себе си (ако приемем тезата, че във Влашко има повече прабългарска кръв, отколкото в отсам дунавска България) -все в последния кръг нещо не стават работите, но здраве да е, от това европейско съм около 200 евро напред, така че доволно....
                Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Малшанс Груйче, но нали знаеш, че дори и разваления часовник показва правилно времето два път в деня.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Малшанс Груйче, но нали знаеш, че дори и разваления часовник показва правилно времето два пъти в деня.
                  Last edited by Nikola; 02.07.2012, 09:59.

Коментар

• ще трябва да питам инвестора защо някой си позволява да ми трие постовете???

=========================

значи в началото на евро 2012 си знаел, че първенството нямало да е интересно и затова няма да играеш сериозно в лигата, а после сигурно ти е станало интересно и затова си изкара отбора от класирането на лигата на инвестор.бг

гоуем си ........................... ти си най-гоуемия който познавам изобщо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      честитона полки
                      мерси...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      - въпреки по-слабия си отбор, беше избрал отлично капитана си
                      на няколко пъти ви бях казал, че отборите накрая ще са почти еднакви и разликата ще дойде от избора на капитан ............................. а аз си бях с един и същи капитан в последните 3 кръга след групите -> така, че няма нищо случайно в избора ми

отборите ни се различаваха само с двама футболиста и не знам защо ти заложи на тези играчи които играят по 50-60 минути цяло европейско

спечели в безплатната лига
                      така е --- ето го и крайното класиране

груйче, взе да ти става навик да губиш в последния кръг

но пак си по-добре от онзи дето си изкара отбора по средата на надпреварата

спечели турнира с елиминациите
                      така е --->>> на финала те победих с резултат 63-58

но пък аз спечелих платената.
                      честито за печалбата --- да си харчиш парите със здраве...

В турнира на компа - печели Аваланч
                      аваланч 68 - 64 греъм ...................... победител в играта на сайта е аваланч

дет се вика, за всекиго по нещо, за да няма недоволни
                      ами аз съм доволен от себе си ......................... след 4-те втори места в различните надпревари на фентъзи премиер лигата от последния сезон сега спечелих 3 първи места на евро шампионата:

- победа в лигата
                      - победа в турнира на елиминациите
                      - победа на седмична база с 77 т.

с две думи --->>> показвам стабилни резултати в доста и различни надпревари

Коментар

• честитона полки - въпреки по-слабия си отбор, беше избрал отлично капитана си и спечели в безплатната лига и турнира с елиминациите, но пък аз спечелих платената. В турнира на компа - печели Аваланч - дет се вика, за всекиго по нещо, за да няма недоволни
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Абе вие двамата пак ве влезнахте в серия .... От една игра за забавление направихте кофа с лайна..................айде успокойте се. Идва финал.
                          P.S.Между другото и двамата имате фактологични грешки ама айде да не наливам масло в огъня
                          Греъм и теб ли те обвиняваше в копиране на отбора или беше Хаки?

Коментар

• Абе вие двамата пак ве влезнахте в серия .... От една игра за забавление направихте кофа с лайна..................айде успокойте се. Идва финал.
                            P.S.Между другото и двамата имате фактологични грешки ама айде да не наливам масло в огъня
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Защо то се изпедерасти и искаше някакви промени в правилата и се регнах, за да заема твоето място в платената лига, за да не разваляш играта на хората. После просто бях забравил да се махна на време.
                              имах изискване платената лига да си е отделна от общата лига, а не съм променял никакви правила

Относно копирането е ясно кой от кого копираше. Още повече, че само ти намираш логика в това някой да копира отбор на някой, които е 200 точки зад него. Според мен е по-логично да копирам отбора на първия в света, а не на някакъв човечец който е на 500 000 място. Или отново логиката ми -ва?
                              ами след като ми изкопира отбора в началото на януари и след това стигна до първите места в бг листата

следващите месеци преди всеки кръг предсказвах кой играч ще вземеш от моя отбор .............. нямах грешна прогноза

Фентъзи се играе във форума на инвестора от 4-5 години.
                              знаем, че ти играеш фентъзито от 40-50 години и до преди 2 години (откакто започна да си плащаш да ти подсказват смените и да копираш отбори) беше все на последните места и максималните точки които събираше за сезона ти бяха 1350

тази година ще направя отбор на кучето ми --- ще му чета футболистите и на което име си мръдне опашката или излае ще включвам футболиста в отбора му и съм сигурен, че ще събере повече от твоите максимални 1350 т.

Ти от кога следиш играта хич не ме касае. Ако ти се занимава търси информация в темата "Спорт". Годината преди да стане Груеца шампион аз бях станал първи.
                              първия шампион на инвестора беше груйчо и това си остава в историята завинаги

За това и толкова ме бъзикаше, че ме е бутнал от върха. След това две години печеля аз. Какви извинения ще измислиш за слабата си игра нямам представа. Фактите са си факти.
                              то теб кой не те бъзика в този форум ......................... беше шута на форума и сега се стараеш да не изпускаш този приз
                              Last edited by 2012; 02.07.2012, 02:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                само където се напъваше да влезнеш в платената лига на мое място .............................. а после след всеки мач пишеше, че ти е много интересно първенството (за справка виж тема спорт)

щом не ти се губи време защо се регистрира

:

Защо то се направи и искаше някакви промени в правилата и се регнах, за да заема твоето място в платената лига, за да не разваляш играта на хората. Естествено хората ти клекнаха. После просто бях забравил да се махна на време.

Относно копирането е ясно кой от кого копираше. Още повече, че само ти намираш логика в това някой да копира отбор на някой, които е 200 точки зад него. Според мен е по-логично да копирам отбора на първия в света, а не на някакъв човечец който е на 500 000 място. Или отново логиката ми fail-ва?

Фентъзи се играе във форума на инвестора от 4-5 години. Ти от кога следиш играта хич не ме касае. Ако ти се занимава търси информация в темата "Спорт". Годината преди да стане Груеца шампион аз бях станал първи. За това и толкова ме бъзикаше, че ме е бутнал от върха. След това две години печеля аз. Какви извинения ще измислиш за слабата си игра нямам представа. Фактите са си факти.
                                Last edited by Nikola; 02.07.2012, 00:25.

Коментар

Working...
                                X