IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1. Грую
    2. GT
    3...

1. Стандартна лига - платена (и на 20, и на 50), както и неплатена
    2. Хед ту хед - тук си е късмет и съм за неплатена
    3. Лига без смени - платена (до 20, защото и тук си е късмет в голяма степен), неплатена.

Коментар

• Добре, дайте да се пишем в списък, защото имаме още 2 седмици до старта, а трябва да се направят лига(лиги) и да се съберат пари, ако ще има нещо платено. Така, давам срок до началото на Август, т.е. до 01.08 (края на деня), всеки да си напише предпочитания, като предлагам следното:

1. Безплатна лига със сигурност ще има
      2. Платена ще имаме само в случай, че се съберем 6 или над 6 човека - според броя хора и сумата, която внесем, ще определем дали наградния фонд ще се печели само от победителя или и от 2-ри и 3-ти и дали ще има награда за най-много точки на кръг.
      3. Хед то хед лигата не е лига на директни елиминации (то и без това там бихме се елиминирали за 4-5 кръга), а на двубои всеки срещу всеки, всеки кръг, като за победа или равенство се дават точки и се получава калсиране като в Шипчето, т.е. може да си доста назад в класирането на стандартната лига, но в хед ту хед да си първи -въпрос и на спортен шанс - решете дали искате такава
      4. Лига без смени, като да има 2 уайлд карта - един да се ползва по всяко време и един през януари, точно както са дадени в стандартната лига, т.е. в края като се погледне даден тим, срещу трансферите му да пише 0, в противен случай даденият тим се елиминира.

Затова искам всеки да отговори на следните въпроси:
      1. Стандартна лига - платена (колко - 20 или 50), неплатена
      2. Хед ту хед - платена (колко - 20 или 50), неплатена
      3. Лига без смени - платена (колко - 20 или 50), неплатена

А ето и списъка, в който моля всеки да се попълни, за да не ви търся из форума кой с какво и колко е искал и после да има недоволни:

1. Грую:
      стандартна (платена на 50 кинта, няма проблем и за 20),
      Хед ту хед - безплатна,
      лига без смени - (платена на 50 кинта, няма проблем и за 20)
      2. .....

П.С. Няма проблем пак да събирам входа за участие, както и да направя лигите, но ако има други желаещи да го свършат - веднага отстъпвам "почетното" си място на касиер
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        aз нямам проблем с всякакви лиги и всякакви участници -
        +2012

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        естетсвено, ако са безплатни, ще вложа по-малко старание, точно на олимпийския принцип
        влагам еднакво старание без значение дали е платено или безплатно ............................... ако е на олимпийския принцип само за да отбия номера, то тогава изобщо не се записвам за участие (както по-миналия сезон направих)

Коментар

• Само да добавя че наистина ако престанат караниците и заяжданията между някои от участниците ще е много по приятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Лигата без смени не е за мене - прекалено голям късмет е...
            Иначе съм за платена до 50 лв., както и такава платена хед2хед...
            Предлагам Никола и Полки да спрат да се дрънкат и да се включат и двамата... Така ще ми е по-интересно да ги бия и двамата, не поотделно
            +1
            За мен важното е да се съберем повече хора и да се забавляваме.Честно казано хед2хед лига може би ще е доста интересна особенно ако се съберем повече хора .

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Абе пичовИ при лига без смени да не се окаже че към Коледа няма да имаме играчи и ще правиме нулеви кръгове
              Аз предлагам да имаме и хед-ту-хед лига.
              Лигата без смени не е за мене - прекалено голям късмет е...
              Иначе съм за платена до 50 лв., както и такава платена хед2хед...
              Предлагам Никола и Полки да спрат да се дрънкат и да се включат и двамата... Така ще ми е по-интересно да ги бия и двамата, не поотделно

Коментар

• Абе пичовИ при лига без смени да не се окаже че към Коледа няма да имаме играчи и ще правиме нулеви кръгове
                Аз предлагам да имаме и хед-ту-хед лига.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  aз нямам проблем с всякакви лиги и всякакви участници - естетсвено, ако са безплатни, ще вложа по-малко старание, точно на олимпийския принцип
                  Класика!!

Коментар

• Аз, поставяйки въпросите, пропуснах да кажа моето мнение, но съм съгласен да участвам в платена лига до 50 лв, както и във всякакъв тип "олимпийски" лиги
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• aз нямам проблем с всякакви лиги и всякакви участници - естетсвено, ако са безплатни, ще вложа по-малко старание, точно на олимпийския принцип
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз съм ЗА лигата на олимпийците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Специална лига където играем +20 човека на 50 лева, но ти е рано на теб за там.
                          Разбрах. Ами мачкайте ги другите тогава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Май май е време за първоначално обсъждане какво ще правим тази година с инвесторската фентъзи лига. Ще има ли платена или сме само за спорта? Ако има, с какъв вход? Нещо по правилата ще пипаме ли? Кои са желаещите да участват?
                            +1 за платена лига без смени(че нямам това време да се занимавам всяка седмица).Миналата година като,че ли е било интересно.
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                              Бройте ме за всякакви лиги - платени, неплатени, със смени, без смени...

Каква е тази "мега лига", Никола?
                              Специална лига където играем +20 човека на 50 лева, но ти е рано на теб за там.
                              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Бройте ме за всякакви лиги - платени, неплатени, със смени, без смени...

Каква е тази "мега лига", Никола?

Коментар

Working...
                                X