IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Всъщност, ако полкича беше участвал с отбора си от платената лига, щеше да го биеш.
    причината да не участвам с отбора от платената лига е, че за удобство на останалите играчи записах отбора ми в общата лига .................. иначе например за греъм щеше да е неудобно да търси в платената лига - отбора ми, резултата ми и т.н.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    С което изобщо не искам да омаловажавам факта, че с отбора си от Кубертеновата лига ни е размазал и е направил страхотен резултат.
    ами отбора от общата лига беше за експерименти ................. в нито един момент не е имало еднакви състезатели в двата ми отбора, макар, че до този кръг общия брой на точките бе почти равен

сега вече съм наясно как трябва да се играе при следващото европейско

от една страна уж отбора от платената лига ми е по-важен, а вече на два пъти не можах да направя смените в срок , а в общата лига ги направих тези смени:
    --- преди втория кръг на групите си направих смените по-рано и оставих в последния момент смените в платената лига за да имам повече информация, но изпуснах срока и уайлд картата я ползвах едва преди третите мачове
    --- веднага след групите направих смените за да не допусна играчите (на русия и други) да им падне цената и да загубя кинти, а после щях да си направя отбора, но така се случи, че отново направих първо отбора от общата лига, а накрая не ми остана време за отбора в платената лига

иначе като гледам почти всички имаме по 50 и няколко точки в този кръг, а само хаки и греъм са минали 60 точковата граница

наистина се получи добър резултат при експерименталния отбор --- 77 точки не са малко и мисля, че в оставащите 2 кръга трудно някой ще може да подобри постижението ми...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
      Ей, всичките пари си дадох за Гомес - кво направи тоя тренер? Аз съм за Гърците!
      Льовът заложил на Кристияно Роналдо за голмайстор на първенството и пуска Гомес само при крайна нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Това е заради мафията със залаганията.
        може и така да е, но нямаш доказателства

Първоначално изпратено от B.Graham
        От достоверен източник знам, че полки е влизал в съдийската стая на почивката.
        признавам, че това е истина ...................... влизах в съдийските стаи и на 4-те мача, но в качеството си на длъжностно лице

Първоначално изпратено от B.Graham
        Освен това е приятел с Мишел Платини.
        заклевам се, че въпреки, че сме приятели с Мишо -> той няма нищо общо с това

Коментар

• Всъщност, ако полкича беше участвал с отбора си от платената лига, щеше да го биеш.

С което изобщо не искам да омаловажавам факта, че с отбора си от Кубертеновата лига ни е размазал и е направил страхотен резултат.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            1/4 финали:

_1912_ - B.Graham - 77:62 (жалко за Греъм, кофти е да отпаднеш с третиия най-силен резултат в кръга)

Това е заради мафията със залаганията.От достоверен източник знам, че полки е влизал в съдийската стая на почивката.Освен това е приятел с Мишел Платини.
            Life won't wait for you.

Коментар

• 1/4 финали:

_1912_ - B.Graham - 77:62 (жалко за Греъм, кофти е да отпаднеш с третиия най-силен резултат в кръга)
              Грую - Eaglee - 56:48
              GT - Avalanche - 54:48
              Hakkinen - Weekend stars - 66:56

1/2 финали

Полки - ГТ
              Грую - Хакинен
              Last edited by Грую Груев; 25.06.2012, 02:47.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ей, всичките пари си дадох за Гомес - кво направи тоя тренер? Аз съм за Гърците!

Коментар

Да, и аз съм изненадан че КР има по-малко точки от защитниците, а аз съм го сложил за капитан - май като цяло е най далавера капитана ти да е защитник с клйн шийт и да е вкарал гол

А от друга страна нападателите са мнго по-скъпи....според мен от тук нататък(след четвърт финалите никой няма да вкара повече от един гол така че ще залагам на по-скъпи защитници и по-евтини нападатели..
                  ъхъ, само дето разгледа ли защитниците по колко кинта (евро) са - дойчовете са между 7 и 8 милки, шпаньолците - и те, вртарчетата им са по 7 милки, а дали някой друг (какато вчера португейците) ще изкара клийн шийт си е див късмет..... Иначе ако имаше по-добри нападатели, нещата щяха да са по-лесни - примерно вчера гейналдо шибна 2 греди, това са ти потенциални 8 точки, ама.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    най-добре е с 5-ма защитника
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                      + 1
                      а аз играя с двама в защита ::
                      най-добре е с 5-ма защитника

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Груец, питайте си с Марин жените си, дали ще ви пуснат за утре да гледаме мачовете или пак ще пропадне. (facepalm)
                        аз и марин бяхме ок и за вчера, ти се покри нещо
                        Утре заминавам в Гърция за няколко дни. Явно ще бъде по-натам.
                        .

Коментар

...май като цяло е най далавера капитана ти да е защитник с клйн шийт и да е вкарал гол

...
                          + 1
                          а аз играя с двама в защита
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Тъй като това фентъзи е към края си и емоциите скоро ще бъдат удавени в лятна пот и бира, помислете върху идеята в новия сезон на Шипа, освен стандартното фентъзи, да направим и едно отборно. По двама души в отбор, например, които заедно правят селекция, смени, трансфери и т.н...
                            По-ме блазни идеята за лига без смени... че нямам толкова време ... да следя цени,контузии и прочие детайли ...
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Тъй като това фентъзи е към края си и емоциите скоро ще бъдат удавени в лятна пот и бира, помислете върху идеята в новия сезон на Шипа, освен стандартното фентъзи, да направим и едно отборно. По двама души в отбор, например, които заедно правят селекция, смени, трансфери и т.н...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
                                Да, и аз съм изненадан че КР има по-малко точки от защитниците, а аз съм го сложил за капитан - май като цяло е най далавера капитана ти да е защитник с клйн шийт и да е вкарал гол
                                минаха 3 кръга и се изиграха 24 срещи, а вие чак сега ли забелязвате това???

но остават още 6 мача

Първоначално изпратено от Avalanche
                                А от друга страна нападателите са мнго по-скъпи....според мен от тук нататък(след четвърт финалите никой няма да вкара повече от един гол така че ще залагам на по-скъпи защитници и по-евтини нападатели..
                                по-интересното е, че за първи път на европейски футболни първенства няма мач завършил 0-0

до сега в изиграните 25 мача има цели 10 "чисти мрежи"

Коментар

Working...
                                X