IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• абе като сте почнали басовете - някой навит да си премерим силите през декември? (14-19 кръг) късно започнах лигата и са ми малко точките, та ми е малко тъпо...
    примерно на бутилчица? или там квото кажете ако има навити де...

Коментар

• Явно е точно така, което пък е тъпото. Може вртар да спаси 10 гола и не взима и точка, а ако рикошира в нападател и влезне, взима 3. Хората с асистенциите, вярно че също ядат дървото, а често те изковават 90% от даден успех.

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Банго, вратарите много трудно могат да получат бонус точки за съжаление. Просто такава е методологията на индекса. Същото важи и за аситенциите. Те също са почти без никакво влияние върху индекса.

Суарез честно казано нямам представа за какво е получил бонус. Сигурно е направил много точни подавания или е имал много точни шутове към вратата на Харт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Грую, от мен ще спечелиш 50 кинта, а не черно Джони, след края на Уимбълдън, такава беше нашата уговорка. При теб са много басовете и си ги объркал
        ами 50 кинта - черно джони, все тая, няма претенции. Аз после сам ще си купя Джонито, ако спечеля, де Иначе верно станаха много басове - ще трябва да си записвам вече
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Банго, вратарите много трудно могат да получат бонус точки за съжаление. Просто такава е методологията на индекса. Същото важи и за аситенциите. Те също са почти без никакво влияние върху индекса.

Суарез честно казано нямам представа за какво е получил бонус. Сигурно е направил много точни подавания или е имал много точни шутове към вратата на Харт.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Колеги, видяхте ли бонусите за кръга. Умрях от смях като видях раздадените бонуси в половинаша мачове. Ще цитирам само няколко, които са най фрапиращи:

Liverpool 1 - 1 Man City
            Bonus Suarez (2 Bonus Lescott Kompany (3)
            Не мога да разбера Суарез и Лескът за какво получават бонус, докато героя на мача Харт с 7 спасявания няма бонус, Адам също.

Man Utd 1 - 1 Newcastle
            Bonus Hernandez (3) Сигурно защото топката го удари без той дори да разбере и рикошира във вратата, а освен това изпусна куп положения. Отново героя на мача-Крул с 5 спасявания няма точица.

Arsenal 1 - 1 Fulham
            Bonus
            Vermaelen (3) Djourou Walcott (2) Arteta
            Е как на играч на Фулъм не дадоха една точица поне, въпреки че без малко да победят като гост силния напоследък Арсенал.

Все пак в правилата пише: The three best performing players in each match according to the EA SPORTS Player Performance Index will receive additional bonus points.
            А излиза че не се гледа точно перформънса а нещо друго.

Коментар

• http://futbolist1.bg/

Във фентъзи лигата води Батман! Предполагам, че е хвърлил око на Николета...

Коментар

• Грую, от мен ще спечелиш 50 кинта, а не черно Джони, след края на Уимбълдън, такава беше нашата уговорка. При теб са много басовете и си ги объркал
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Спокс Груец. Аз вместо 10 имам едва 8....

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Трябва да се инвестира в очаквания. Аз моето дръвце Бендтнер го разкарах и си купих по-нормален човек. Според мене истината е в хора от Тотнъм - Адеба, ВДВ и Бейл, както и от Сити - Джеко сега е супер добра опция като го изгониха Балотели, Агуеро, естествено Силва който си го нямам за съжаление... Тази седмица беше трагедия, но ... истината е в мачовете във втората половина..
                    Грую както си тръгнал да хеджираш ще глътнеш водица, май..
                    Ъхъ, бая хеджиране му ударих с басове:
                    - с теб на пълнолетно чивас за Григор (между другото има точно 666 точки в ранглистата в момента - дяволска работа, шъ знаиш)
                    - с хаки на черно джони за Григор
                    - 50 кинта в платената лига
                    - пак пълнолетен чивас с теб за платената лига
                    - сега и с Колеца пак за лигата
                    данон да не съм забравил нещо, че бая станаха нещата

Принципно правилни разсъждения, ама няма как да знаеш кои мачове ще се отложат, плюс, че ВДВ няма как да го разбереш кога е контузен и кога не е. Ротацията на тримата нападатели в Сити, макар и логична, е доста неприятна, а кога ще накажат Балотели и за колко си е въпрос на следене (вече няма да слушам Колеца, а ще си прверявам). Иначе си прав - както казваше един приятел - Важни са големите бройки...

П.С. бахти, нямам нито една точка бонус във Фентъзито - подобно нещо никога не ми се е случвало. дано това да е дъното
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Ти от около месец, преди всеки кръг го "продаваш"
                      Мдам и всеки кръг ми дава по една торба точки. И сега, като устисках с 3 домакинства през идните 4 мача си е must buy.
                      Last edited by Nikola; 28.11.2011, 12:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Много се радвам, че съобразих да не продавам Ба за Бентнер.
                        съобразил си ти - ако някой ми каже, че е очаквал от 2 мача у дома на Съндърланд срещу Фулъм и най-вече Уигън да имат само 1 гол, ще го призная за Големеций А и ако не беше ултра смешната дузпа този кръг, щеше да си е точно с 2 точки и нищо повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Много се радвам, че съобразих да не продавам Ба за Бентнер.
                          Ти от около месец, преди всеки кръг го "продаваш"
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Много се радвам, че съобразих да не продавам Ба за Бентнер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Ъхъ, при теб ще е около 10, така като гледам. В момента наистина няма в какво да се инвестира и аз може и да съм с 0 трансфера тази седмица -ще видим
                              Трябва да се инвестира в очаквания. Аз моето дръвце Бендтнер го разкарах и си купих по-нормален човек. Според мене истината е в хора от Тотнъм - Адеба, ВДВ и Бейл, както и от Сити - Джеко сега е супер добра опция като го изгониха Балотели, Агуеро, естествено Силва който си го нямам за съжаление... Тази седмица беше трагедия, но ... истината е в мачовете във втората половина..
                              Грую както си тръгнал да хеджираш ще глътнеш водица, май..
                              Last edited by marinbg; 28.11.2011, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Ами халфовете съм ги познал до един, само дето не познах схемата и вместо 4-4-2 е 4-5-1. Та сити са слесни за прогнозиране, принципно
                                Грую, мисля че с малко предимство печелиш облога за прогнозируемостта на съставите на Юнайтед и Сити. Аз познах 4 от 6, като разминаването ми е с Парк и Флечър, вместо които излезнаха Гигс и Карик. Ти имаш един незапочнал като титуляр-Балотели, но и един необявен като титуляр-Насри. Това мисля че само потвърждава непоследователността и на двамата тренери.
                                Мен лично ме е яд за кръга, че избрах Бендтнер чак за капитан вместо Адеба, а тоя дървар в 2 поредни домакински мача с Уигън и Фулъм, даже и точица освен за присъствие не записа.

Коментар

Working...
                                X