IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    За за първи път от бая време наистина нямам представа кой да придърпам този кръг. Имам 1.8 в банката, които ми седят не използвани, но в момента наистина не виждам къде да ги инвестирам....

Колко бонус чакате вие? Аз лично очаквам около 10.
    Ъхъ, при теб ще е около 10, така като гледам. В момента наистина няма в какво да се инвестира и аз може и да съм с 0 трансфера тази седмица -ще видим
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За за първи път от бая време наистина нямам представа кой да придърпам този кръг. Имам 1.8 в банката, които ми седят не използвани, но в момента наистина не виждам къде да ги инвестирам....

Колко бонус чакате вие? Аз лично очаквам около 10.
      Last edited by Nikola; 28.11.2011, 10:24.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        .............аз няма проблеми, стига и Колеца да е ок, само не знам как ще направим схема с трима или повече народ, но тук полкича ще се включи...
        Всъщност, не се връзвайте с мен! Като се замисля, идеята не беше добра. Интригата е между вас двамата и други нямат място.

Успешна седмица и мъдри трансфери!

Коментар

полкич, сам си си отговорил, ама въпреки това си задал малоумен въпрос - типично в твой стил. Ако разликата е 60 точки, то победителя ще вземе 55 кинта (50х1лв и 20х0.5лв), а не 30 кинта. А защо не се стимулира по-голямата разлика - все пак не играем комар, а фентъзи лига и сме повече за заяждането, отколкото за парите, плюс, че 50 кинта не чак толкова зле като награда.
          груйче, като не искаш да играеш на комар -> то тогава не слагайте никакви кинти и няма да играете на комар

резултатността винаги се стимулира .................... да ти припомням ли, че имаше години когато при 0-0 не се даваха точки и т.н.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Ти да не искаш и теб да те включим, че схема с 3-ма дори и аз няма как да измисля, но ти си по гениалните включвания, та моля - действай
          груйчо, намести си очилата и виж хубаво, че GT иска да се включи в новата комарджийска лига ................. аз нямам такова желание -> на мен ми стига и морална победа (ако е писано да е за мене, де)

Коментар

• нещо се бъгна пак инвестора, та го пиша отново - аз няма проблеми, стига и Колеца да е ок, само не знам как ще направим схема с трима или повече народ, но тук полкича ще се включи

А за трансферите - ти си знаеш, може да са ти на късмет по нататък, знам ли, но за този кръг бяха кофти сделка, още повече, че не ти качиха май, освн Бейл...
            Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
            Както казах, само Адебайор ми е проблема. Останалите бяха нарочени за смяна и беше въпрос на време да го направя. Вместо обаче това да трае две-три седмици с по 2-3 трансфера, го направих неведнъж. От психологическа гледна точка беше по-добре за мен лошото да мине за един уикенд, вместо цял месец.

Като в казармата - при 18 месеца служба, само 6 от тях си новобранец. При 24 месеца си е далеч по-кофти....

Така или иначе бедещето ще покаже дали съм бил прав като съм избързал с освежаването.

Относно онази лига от 14-ти кръг, мога ли и аз да се включа? Ей-така, за тръпката.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• полкич, сам си си отговорил, ама въпреки това си задал малоумен въпрос - типично в твой стил. Ако разликата е 60 точки, то победителя ще вземе 55 кинта (50х1лв и 20х0.5лв), а не 30 кинта. А защо не се стимулира по-голямата разлика - все пак не играем комар, а фентъзи лига и сме повече за заяждането, отколкото за парите, плюс, че 50 кинта не чак толкова зле като награда. Ти да не искаш и теб да те включим, че схема с 3-ма дори и аз няма как да измисля, но ти си по гениалните включвания, та моля - действай

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              Груйчо, никой не може да измисли такива глупости при басовете като тебе...

ако разликата е 50 т. то победителя ще вземе 50 лв.

ако разликата е 51 т. тогава победителя ще вземе 25.50 лв.

къде е стимула да се биете с над 50 т. разлика ...................... да ме светнеш

ако искате да играете като хората , то тогава направете следното :

ако разликата е 50 т. то победителя ще вземе 50 лв. ---->>> точка = левче

ако разликата е над 50 т. то победителя ще вземе по два кинта над всяка точка над 50-то точки разлика

например ако разликата е 60т. то тогава победителя ще вземе 50т.х1лв.=50лв. + 10т.х2лв.=20лв .................... или общо 70 лв.

трябва да се стимулира разликата, а не да се стимулира разлика до 50т. ................. така както си предложил

Коментар

ами не, не са ти добри трансферите - сменил си 5 играча, което ти е минус 16 точки, като старите играчи щяха да ти донесат поне 17 точки (според мен 20 с 3-те бонус на Аде), срещу 14, които получаваш сега (аре примерно да са 16 с бонусите). Както и да го погледнеш, не трябваше да правиш трансферите

Аз съяо можеше да не правя трансфера си - взех играч с 1 точка, за играч с 5 точки, ама какво да правиш, като Съндърланд са ебати капутите
                Както казах, само Адебайор ми е проблема. Останалите бяха нарочени за смяна и беше въпрос на време да го направя. Вместо обаче това да трае две-три седмици с по 2-3 трансфера, го направих неведнъж. От психологическа гледна точка беше по-добре за мен лошото да мине за един уикенд, вместо цял месец.

Като в казармата - при 18 месеца служба, само 6 от тях си новобранец. При 24 месеца си е далеч по-кофти....

Така или иначе бедещето ще покаже дали съм бил прав като съм избързал с освежаването.

Относно онази лига от 14-ти кръг, мога ли и аз да се включа? Ей-така, за тръпката.

Коментар

от нова лига няма смисъл и сега можем много лесно да си сметнем разликата и да си я калкулираме. Аз ти предлагам следната схема - до 50 точки разлика, всяка точка е левче, от 51 точки нагоре става по 50 стинки. И без това разликата ще е до 50 точки, така че да има някаква врътка в края. Ок ли си?
                  Груйчо, никой не може да измисли такива глупости при басовете като тебе...

ако разликата е 50 т. то победителя ще вземе 50 лв.

ако разликата е 51 т. тогава победителя ще вземе 25.50 лв.

къде е стимула да се биете с над 50 т. разлика ...................... да ме светнеш

ако искате да играете като хората , то тогава направете следното :

ако разликата е 50 т. то победителя ще вземе 50 лв. ---->>> точка = левче

ако разликата е над 50 т. то победителя ще вземе по два кинта над всяка точка над 50-то точки разлика

например ако разликата е 60т. то тогава победителя ще вземе 50т.х1лв.=50лв. + 10т.х2лв.=20лв .................... или общо 70 лв.

трябва да се стимулира разликата, а не да се стимулира разлика до 50т. ................. така както си предложил

Коментар

Навит съм, но искам нова лига, иначе не мога да ги следя нещата. Имам сто баса вече и ми е тегаво. Пратих ти кода. Успех.
                    харно, ама да я беше писал поне EUR 0.50 per point, че така малко странно идва да не говорим, че можеше и да го спестиш това с пър поинт, а само с имената, но все едно.....

Коментар

• Навит съм, но искам нова лига, иначе не мога да ги следя нещата. Имам сто баса вече и ми е тегаво. Пратих ти кода. Успех.

Коментар

Моето предложение е следното.

Правя нова лига. Стартираме от 14 кръг и който е на първо място в края на сезона печели. Аз ти предлагам да играем по следната схема.

В края на сезона умножаваме разликата помежду ни в точки по 50 стотинки? Така ако ме водиш 50 точки ще вземеш 25 лева? Навитак ли си да направя нова лига?
                        от нова лига няма смисъл и сега можем много лесно да си сметнем разликата и да си я калкулираме. Аз ти предлагам следната схема - до 50 точки разлика, всяка точка е левче, от 51 точки нагоре става по 50 стинки. И без това разликата ще е до 50 точки, така че да има някаква врътка в края. Ок ли си?

Коментар

• Моето предложение е следното.

Правя нова лига. Стартираме от 14 кръг и който е на първо място в края на сезона печели. Аз ти предлагам да играем по следната схема.

В края на сезона умножаваме разликата помежду ни в точки по 50 стотинки? Така ако ме водиш 50 точки ще вземеш 25 лева? Навитак ли си да направя нова лига?
                          Last edited by Nikola; 27.11.2011, 21:47.

Коментар

Груец, така като гледам май ще ти взема баса искаш ли още един до края на сеозна да направим? Там вече ще имаш значително повече шанс.
                            този бас го взе, така че нетирахме всичко покрай хеджирането ти с МанСити и сме жус. Какво разбираш под бас до края на сезона - точките дотук се нулират и стартираме от 14-ти кръг или си остават?

Коментар

• Да бе Груец, аз още тогава ти казах ти че съм прайснал това Джеко да не играе, така че реално не си ми казал нищо особено.

Адебата го взех, за да нетирам втория в лигата за много пари. Чисто стратегическо решение, което беше взето в момента, в който взех Джеко. Също така доста добро решение честно казано с оглед на програмата.

Груец, така като гледам май ще ти взема баса искаш ли още един до края на сеозна да направим? Там вече ще имаш значително повече шанс.
                              Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Ти например си купи Аде-то само заяото имаш кой да смениш - Джеко ти беше супер крив избор и ти го казах още тогава, ама ти нали вярваш на статистики.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                Всъщност, не си прав.

Дори аз съм изненадан, че смените ми се оказаха, поне засега, доста добри.

Единствената греда, при това впечатляваща, е Адебайор.
                                Мислех, че избухването му миналата седмица е случайност, но ето че съм сгрешил.

Поздравления за двама ви с Никола - играта ви е в кръвта.
                                ами не, не са ти добри трансферите - сменил си 5 играча, което ти е минус 16 точки, като старите играчи щяха да ти донесат поне 17 точки (според мен 20 с 3-те бонус на Аде), срещу 14, които получаваш сега (аре примерно да са 16 с бонусите). Както и да го погледнеш, не трябваше да правиш трансферите

Аз съяо можеше да не правя трансфера си - взех играч с 1 точка, за играч с 5 точки, ама какво да правиш, като Съндърланд са ебати капутите

Коментар

Working...
                                X