IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    А вие не си спомняте времената, в които един човек можеше да вземе и 6 бонус.

Тогава си имаше и тактика Роналдо капитан през абсолютно целия сезон. Ех златни години... бяха по 200 000 човека във фентъзито, а сега вече са 2.6 млн.
    ами били сте сектанти тогава и затова са ви давали по повече точки, че да ви зарибят Сега е повече народа, точките са константа и затова трябва да падне средната
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Е това е ясно. Чакам Рууни да се развкарва, за да си го придърпам, но нещо хич не му се получават нещата.
      Не на него, на Манчестър не им се получава, щото когато бяха ок, дедото тръгна до ротира състава и им еба майката. в 8 поредни мача в Шипъ имат 9 гола, а рунтавото е едва с 2 асистенции Ще избухне скоро с хеттрик или просто Манчо ще сдадат багажа за титалата още по Коледа - също като Ливера в последните 20 години
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• А вие не си спомняте времената, в които един човек можеше да вземе и 6 бонус.

Тогава си имаше и тактика Роналдо капитан през абсолютно целия сезон. Ех златни години... бяха по 200 000 човека във фентъзито, а сега вече са 2.6 млн.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          харт е слаб вратар и в този мач си пролича -> толкова смешен гол няма вратар който да допусне
          Ако харт е слаб вратар, то не знам Счесни какъв е Иначе как се сети за 0:0 едно време и за това дето не се даваха точки тогава - направо ме уби

Коментар

бабата не е ван Перси да играе на високо ниво цяла календарна година
            Е това е ясно. Чакам Рууни да се развкарва, за да си го придърпам, но нещо хич не му се получават нещата.

Коментар

Или ще спре или няма. Фактът, е че е в доста добра форма в момента момчето и определено си е класа. Просто няма логика да го продам, когато е във форима и му идват поне на хартия лесни мачове.
              аз не те карам да го продаваш

просто така си мисля, че ще стане

бабата не е ван Перси да играе на високо ниво цяла календарна година

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                не не, аз съм антифутболист
                скрита сила съм, втори от долу нагоре
                а, твоят отбор е доста добър, плюс че имаш съшата стратегия като мен със скъпа полузащита и нападение и евтина зашита. Плюс, че и отборът ти е скъп, та бая хазартно ще стане от моята гледна точка. Но ако искаш, мога да се включа за спорта и с теб - на Джеймисън 0.7 литра, примерно? Ти в София ли си, че да знам как да стане престацията в началото на Януари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                  Liverpool 1 - 1 Man City
                  Bonus Suarez (2 Bonus Lescott Kompany (3)
                  Не мога да разбера Суарез и Лескът за какво получават бонус, докато героя на мача Харт с 7 спасявания няма бонус, Адам също.
                  харт е слаб вратар и в този мач си пролича -> толкова смешен гол няма вратар който да допусне

вместо да си седи в средата на вратата, той тръгна да гони топката все едно е от децата които подават топките на футболистите

и всички това , да бърза да върне топката в момент в който са повели с 1-0 само две минути по-рано ................. за къде беше тръгнал толкова да бърза не ми е ясно....

Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                  Arsenal 1 - 1 Fulham
                  Bonus
                  Vermaelen (3) Djourou Walcott (2) Arteta
                  Е как на играч на Фулъм не дадоха една точица поне, въпреки че без малко да победят като гост силния напоследък Арсенал.
                  и как да дадат точка на фулъм като нищо не направиха цял мач --- нямат една атака

добре, че им вкарахме и гол записан на тяхна сметка
                  Last edited by 2012; 28.11.2011, 15:22.

Коментар

• що пък Ба да спира да носи точки? изпълнява си дузпи, титуляр е, за тия пари има къде по куци оферти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      на теб, кой ти беше отбора? И още един въпрос имам - ти не риташе ли и в отбора на Инвестора
                      не не, аз съм антифутболист
                      скрита сила съм, втори от долу нагоре

Коментар

БАБАТА ще спре да ти носи точки точно когато го чакаш да започне да ти ги носи...
                        Или ще спре или няма. Фактът, е че е в доста добра форма в момента момчето и определено си е класа. Просто няма логика да го продам, когато е във форима и му идват поне на хартия лесни мачове.

Коментар

Много се радвам, че съобразих да не продавам Ба за Бентнер.
                          а аз не съжалявам, че продадох бабата, а съжалявам, че вместо да взема крауч -> взех това дърво бендтнер ...................... добре, че Венгер го разкара от АРСЕНАЛ

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Мдам и всеки кръг ми дава по една торба точки. И сега, като устисках с 3 домакинства през идните 4 мача си е must buy.
                          БАБАТА ще спре да ти носи точки точно когато го чакаш да започне да ти ги носи...
                          Last edited by 2012; 28.11.2011, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            абе като сте почнали басовете - някой навит да си премерим силите през декември? (14-19 кръг) късно започнах лигата и са ми малко точките, та ми е малко тъпо...
                            примерно на бутилчица? или там квото кажете ако има навити де...
                            на теб, кой ти беше отбора? И още един въпрос имам - ти не риташе ли и в отбора на Инвестора

Коментар

• ами то си е така с бонусите - едно към гьотере са си Кажи ми що Иба-то има бонус за мача с Манчо - заради една измислена дузпа. А на Компания бонуса, че даже и 3 точки - ами има допуснат гол. За Лескът пък е брутално с тази точица. така е, тотален смях са, а най-тъпото е, че са ултра непредсказуеми. единственото сигурно е, че ако вкара хеттрик ще вземе и трите точки Предишни години системата беше много по-добра - събираха се разни авторитети на по чашка и всеки си измисляше по 3-ма човека (всеки си имаше любимци) и всичко беше 6. А сега е тотален смях - така и никой не ми отговори на въпроса, при положение, че този индекс е базиран на предтсавянето на играча (удари, голове, такъли, тъчове и т.н.) и всичко се измерва в реално време и могат да се извадят във всяка една секунда като статистика, защо аджеба чак в понеделник сутрин вадят бонусите? С Правец 16-ка да бачкаха пак щяха да са по-бързи

Ама Колеца си го кефи и им се радва 0 за него важи поговорката: Дори и най-идиотското деяние, има своето философско оправдание

Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                              Колеги, видяхте ли бонусите за кръга. Умрях от смях като видях раздадените бонуси в половинаша мачове. Ще цитирам само няколко, които са най фрапиращи:

Liverpool 1 - 1 Man City
                              Bonus Suarez (2 Bonus Lescott Kompany (3)
                              Не мога да разбера Суарез и Лескът за какво получават бонус, докато героя на мача Харт с 7 спасявания няма бонус, Адам също.

Man Utd 1 - 1 Newcastle
                              Bonus Hernandez (3) Сигурно защото топката го удари без той дори да разбере и рикошира във вратата, а освен това изпусна куп положения. Отново героя на мача-Крул с 5 спасявания няма точица.

Arsenal 1 - 1 Fulham
                              Bonus
                              Vermaelen (3) Djourou Walcott (2) Arteta
                              Е как на играч на Фулъм не дадоха една точица поне, въпреки че без малко да победят като гост силния напоследък Арсенал.

Все пак в правилата пише: The three best performing players in each match according to the EA SPORTS Player Performance Index will receive additional bonus points.
                              А излиза че не се гледа точно перформънса а нещо друго.

Коментар

• На мен ми станаха прекалено много басовете вече.

Коментар

Working...
                                X