IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    абе и аз се чудя дали да не го шитна, ама все си мисля, че му е крайно време да се разпише, че сега е вече голям срам с тази му форма - миналата година с все скандалите беше по-добре...
    него го довърши червения картон срещу църна гора и наказанието да не играе на европейското

а миналата година пак беше в такава серия

за календарната 2010 имаше 5 гола от дузпи - имаше и контузия тогава, а БЕРБО им вадеше мачовете на мангалите

рункта тази пролет беше във форма до септември ....................... чакай го след нова година

поне аз ще го взема януари най-рано

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Стягай се Марински!
      Стегнал съм се, даже имам нова стратегия от следващия кръг. Този сезон като аутсайдер имам право на грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
        смени го за торес
        съвсем за мезе ме взехте, ще видите хеттрика на Рунньо уикенда и пак ще си говорим
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Грую, моля те дръж го, че да имам шансове да те стигна
          бъзикай се ти, ама любимите ти/ми китайци са казали - ако седиш достатъчно дълго на едно място, целият свят ще се извърви покрай теб Не знам, ще видим дали ще го задържа, а и ти добре компенсираш глупостите на Рунтавото с избора си на капитани (макар че и тази и миналата седмица изборът ти да беше доста логичен, ама....)
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе и аз се чудя дали да не го шитна, ама все си мисля, че му е крайно време да се разпише, че сега е вече голям срам с тази му форма - миналата година с все скандалите беше по-добре...
            смени го за торес

Коментар

• Стягай се Марински!
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Грую, моля те дръж го, че да имам шансове да те стигна

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  поне до нова година не го чакай рунката да играе

има си лични проблеми момчето -> вече не ебе бабите и не му връзва, а и курвите са му ограничени, за капак и фамилията ще влиза в затвора....

Коментар

никакъв проблем
                    има сделка

п.п. и аз искам в щатите за нова година!
                    ok, пуснах ти кода на лични
                    А щатите са част от меденият месец, че жената си иска и няма как

Коментар

ок значи на бутилка Джеймисън 0.7 литра за кръгове 14-19 включително. Сега ще ти напарвя една нова лига и ще ти пусна кода на лични, за да си влезем в нея и да не се мъчим с изчисления. само да кажа, че ще съм в щатите за коледа и нова година и изпълнението на баса мога да го направя след 07.01 - да е ясно отсега
                      никакъв проблем
                      има сделка

п.п. и аз искам в щатите за нова година!

Коментар

Не на него, на Манчестър не им се получава, щото когато бяха ок, дедото тръгна до ротира състава и им еба майката. в 8 поредни мача в Шипъ имат 9 гола, а рунтавото е едва с 2 асистенции Ще избухне скоро с хеттрик или просто Манчо ще сдадат багажа за титалата още по Коледа - също като Ливера в последните 20 години
                        поне до нова година не го чакай рунката да играе

има си лични проблеми момчето -> вече не ебе бабите и не му връзва, а и курвите са му ограничени, за капак и фамилията ще влиза в затвора....

Коментар

супер, да има малко тръпка покрай лигата и за мен
                          няма проблем да се видим през януари когато ме опукаш та да си ти дам бутилчицата, иначе пътувам постоянно и трудно мога да кажа от къде съм точчно

п.п. и все пак имам шанс!
                          ок значи на бутилка Джеймисън 0.7 литра за кръгове 14-19 включително. Сега ще ти напарвя една нова лига и ще ти пусна кода на лични, за да си влезем в нея и да не се мъчим с изчисления. само да кажа, че ще съм в щатите за коледа и нова година и изпълнението на баса мога да го направя след 07.01 - да е ясно отсега

Коментар

а, твоят отбор е доста добър, плюс че имаш съшата стратегия като мен със скъпа полузащита и нападение и евтина зашита. Плюс, че и отборът ти е скъп, та бая хазартно ще стане от моята гледна точка. Но ако искаш, мога да се включа за спорта и с теб - на Джеймисън 0.7 литра, примерно? Ти в София ли си, че да знам как да стане престацията в началото на Януари?
                            супер, да има малко тръпка покрай лигата и за мен
                            няма проблем да се видим през януари когато ме опукаш та да си ти дам бутилчицата, иначе пътувам постоянно и трудно мога да кажа от къде съм точчно

п.п. и все пак имам шанс!

Коментар

е Иначе как се сети за 0:0 едно време и за това дето не се даваха точки тогава - направо ме уби
                              много от момчетата тук не си спомнят, но преди повече от 20 години се вкарваха много малко голове в мачовете -> какви ли не варианти се мислеха за да се повиши резултатността ---- мислеха да правят вратите по-големи, мислеха да ограничат вратарското поле, не даваха точки за 0-0, за победа тогава все още даваха 2т., мислеха при вкарани повече голове да се дават по 3-4 точки и т.н.

уефа и фифа се занимаваха с малкото голове и отлива на зрители -> никой не искаше да гледа мачове 0-0

сега няма тези проблеми ................... вече се дава 3 точки за победа и ограничиха вратарите да могат да държат топката в ръце до 10 сек. и да нямат право да я хващат с ръце, ако топката им се подаде от техен съотборник
                              Last edited by 2012; 28.11.2011, 14:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                аз не те карам да го продаваш

просто така си мисля, че ще стане

бабата не е ван Перси да играе на високо ниво цяла календарна година
                                Персиеца е железен, ама ви е единствен завалията. Добре, че Венгер му прави свирки, че тръгне ли си, слизате под нивото на Ливера...

Коментар

Working...
                                X