хехе, намери какво да му кажеш, направо играеш за моя отбор. вярно, че маринския прави много смени, но и без смени не става. За този кръг всички се сцепват да купуват играчи на манчо, но аз си чакам довечера да видя кой жив, кой здрав и тогава ще мисля за рунтавото добиче и/или Йънг/нани, засега са ми на стенд бай и ги чакам. А иначе оправдание за приближаването на маринския си имам - онзи мач дето Демпси напарви 40 точки, а моят капитан беше Уолтърс, който пропусна дузпа и аз записах 0 точки, та оттам много падна разликата, но каквото - такова
Иначе за догодина всичко зависи от бройката народ и таксата за влизане. то и сега можеш да се видиш на месечна база къде се намираш - има си филтър в лигата, ама това какво те грее. Аз примерно исках да бия Колеца от февруари до края на месечна и това поне за февруари съм го постигна, та мога да се обявя за морален победител

Иначе за догодина всичко зависи от бройката народ и таксата за влизане. то и сега можеш да се видиш на месечна база къде се намираш - има си филтър в лигата, ама това какво те грее. Аз примерно исках да бия Колеца от февруари до края на месечна и това поне за февруари съм го постигна, та мога да се обявя за морален победител

Коментар