IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Странен човек е този Наско Сираков.
    Не виждам смисъл да припомням, как се изгаври със синята агитка с екипа (или по точно с половината от него, защото гащите му бяха свалени) на Славия и правеше краченца на тъча пред сектора с левскарите. Това всички го помнят добре ( май с изключение на самите левскари). Обаче аз няма да забравя след това, като се завърна в Левски (след няколкочасов престой в полите на Витоша в багажника на кола, която Чорни бе пратил) след един мач точно със Славия на Герена, който Левски загуби с 2-1. Тогава вратар на Славия бе Гошо Петков, който в типично свой стил, с разни мамунджалъци, търкаляния, бавения и т.н. "изяде" около 20 мин. от мача. Та след въпросния мач Сираков бе попитан няма ли да купят въпросния вратар, който едва ли не сам ги би. Тогава Сираков заяви : "Докато аз съм в Левски този палячо няма да облече синия екип". На другия ден Гошо Петков отговори (отново чрез медиите) на Сираков, че той е цесекар и по начало нямал желание да играе за Левски. А и сините не били отбор за неговата класа.
    Та ето за такива хора става дума. Те обаче в конкретните моменти са преследвали конкретни свои цели и мога да ги оправдая (макар и доста да трябва да си разпусна фантазията), но не мога да опрадвая, левскарите, които не помнят такива ключови моменти в историята на своя клуб. Нещо повече - боготворят същите хора, които са ги унижавали през годините.

Коментар

• http://sportni.bg/?tid=40&oid=941213

Ето още един подуенски Юда
      Никога не съм го уважавал, но сега още повече ми падна в очите...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Да, заради поредният подуенски Юда...
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Музичката си я бива на фона на гола. Голяма радост ей, дори си нямат представа какво ще се случи след мача.

Коментар

• Първоначално изпратено от gotin
            Факт е, че ЦСКА е много слаб отбор. Би било цяло чудо, ако изобщо отбележи още един гол, преди да отпадне от евротурнирите. Факт, също така е, че реномето на "червения отбор" на "евробоец" е останало далеч назад в историята. Императорът да не се хвали с това 3:2 срещу Ювентус, защото всички помним третия, абсолютно случаен гол на звездата на Черно море в момента Вачев.
            Факт е и че една загуба с 5:0, независимо от кой отбор, и независимо на какъв етап от който и да е турнир или първенство, е срамна.

В духа на форума... Авторът е фен на Ботев Пловдив и не притежава акции от Левски, ЦСКА или от други отбори...

P.S. Левски ще изиграе още 5 мача с истински евробойци, докато за ЦСКА има сигурни само 3 такива...
            Тук може да видите гореспоменатия гол - втори в мача за ЦСКА, дело на М.Радуканов.
            http://www.vbox7.com/play:ab7ff8fe

Коментар

• Това за трамвайните релси беше за Боримиров и доколкото си спомням, един журналист го беше писал в седемдниспорт и нашто момче после го видяло на тренировка, беше взело ръкавиците от вратаро пламен николов и беше напердашило журналягата, та после от левски го наказваха.
              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Хей, ама левскарите наистина не са дребни и злобни човечета........

Коментар

• Чочо - прав си - всички треньори в България не могат да се мерят с тоя негодяй Мъри по притворство и подлост. Той е патологична отрепка и майка си би продал, ако може да спечели нещо от това.

Коментар

• Симеоне, бях ти писал, че не си цар и не си велик! Не си...
                    Мъри дойде в Левски от Хасково като голмайстор на "Б" група.
                    И в момента е най-интелигентния треньор в България.

Това вицът на годината ли беше?Добре, че на Мъри му дадоха служебна кола, че да не се мъчи да прескача трамвайните релси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

3. Традицията нашите футболисти да играят страхливо в тези дербита.
                      Прав си Тази традиция е 60 годишна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                        Говедата отново са се надули като преяли с прясна люцерна.Както беше и преди мача с Барса.Говежди манталитет, какво да се прави...То и трньорът им Мъри навремето като дойде в София от Бдин Видин прескачаше трамвайните релси защото си мислеше, че ако стъпи върху тях ще го убие токът.Както виждам манталитет му не се е променил много през годините.Остана си същият както по времето когато прескачаше релсите.
                        Честно казано според мен в неделя няма да успеем да им бутнем 5 гола като каталунците, но поне 3 можем спокойно да вкараме.Вие как мислите?
                        Симеоне, бях ти писал, че не си цар и не си велик! Не си...
                        Мъри дойде в Левски от Хасково като голмайстор на "Б" група.
                        И в момента е най-интелигентния треньор в България. Тройчо, Ферарио, Йешич, цигането от Севлиево, заедно не могат да се мерят с Мъри!

В неделя вечер пак ще си говорим!

P.S. По-надолу съм предложил и залог. Приемаш ли?

Коментар

• Трудно Мони нашите много изморени, да. А и контузени много - то в мачът с ония сатрапи надали някой остана ненаритан.

Коментар

• Говедата отново са се надули като преяли с прясна люцерна.Както беше и преди мача с Барса.Говежди манталитет, какво да се прави...То и трньорът им Мъри навремето като дойде в София от Бдин Видин прескачаше трамвайните релси защото си мислеше, че ако стъпи върху тях ще го убие токът.Както виждам манталитет му не се е променил много през годините.Остана си същият както по времето когато прескачаше релсите.
                            Честно казано според мен в неделя няма да успеем да им бутнем 5 гола като каталунците, но поне 3 можем спокойно да вкараме.Вие как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Хакинен и аз притеснявам - по други причини -
                              1. Подуенци почиваха 2 дена повече.
                              2. Подуенци играха в Каталуня по-малко от едно полувреме, защото, с изключение на Ангелов, след 2:0 свалиха гащите, за да си пазят силиците за нас.
                              ...
                              3. Срещу подуенци във вторник се играеше футбол, докато нас резаните ни ритаха, където ни срещнат по терена под одобрителния поглед на португалската мижитурка.
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• А вие, ходов, не обвинихте ли садията за отпадането ви от Шалке пролетта? Байганьоподобният ви шеф не го ли нарече "хомосексуалист"? Нищо че този червен картон на турският лакей Бардон бе единственото от което се оплаквахте и че две минути преди да го прогони, садията му спести 100%-ов втори жълт...
                                Ей на това казвам подуенско мислене - така сте научени от вътрешното ни първенство, в което смятате за естествено вашият отбор да бъде мъкнат на гръб от садиите, а ЦСКА ощетяван всеки мач.
                                Какво право да протестираме имаме - нали нито садията лично ни е вкарал гол, нито Велизар е с два счупени крака.... какво като са го ритали зверски - и него и Тиаго - всеки има право да малтретира както си ще играчите на ЦСКА - ТОВА Е ВАШЕТО РАЗБИРАНЕ, ЗНАМ.

Хакинен и аз притеснявам - по други причини -
                                1. Подуенци почиваха 2 дена повече.
                                2. Подуенци играха в Каталуня по-малко от едно полувреме, защото, с изключение на Ангелов, след 2:0 свалиха гащите, за да си пазят силиците за нас.

Коментар

Working...
                                X