IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съдията-виновен
    бешикташ- виновен
    уефа- виновна
    фифа- виновна
    чернобелия телевизор на императора - виновен
    откривателя на молукските острови - виновен
    цска - велики до неделя

Коментар

• А пък аз много се притеснявам за мача в неделя, поради няколко причини:

1. Тиаго и Роберт са с контузии и участието им е под съмнение.

2. Жоро Илиев няма да играе със сигурност.

3. Традицията нашите футболисти да играят страхливо в тези дербита.

4. Не знам какво е решил Божков за този мач.

Поради изброените по-горе причини мога само да се надявам на победа в неделя без да бъда сигурен в спечелването и. Едно, обаче, мога да твърдя със сигурност: по нищо не отстъпваме на "героите от Камп Ноу" в момента. Успех на ЦСКА!
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mikaala
        abe neznam dali sa mi jalki kintite ama 6te te savetvam da i ti zaloji6 na Levski.
        Sega kato vi mine otgore i sin valek 6te triabva da tarsite hodja v nekoe tursko selo da vi kur6um lee.

Zna4i sega kato vi bieme pri4inata ne e vav tova 4e sme si po dobri a tova 4e igrahte sno6ti i se razdadihte dokrai?

WOW
        Какъв валяк бе човече? Не ги ли гледате тези мачове бе? Това че ние сме слаби не означава, че ще паднем от Левски. Мисля, че в неделя ще бием с лекота сензацията на шампионската лига. И не го казвам, защото съм ЦСКА-ар, а защото сравнявам показаното на терена. Няма звено, в което да сте по-добри от нас. Моля ви гледайте малко по-аналитично.

PS
        И ние не сме Барселона. Няма да спрем след втория гол.

Коментар

• Re: po4na se!

Първоначално изпратено от mikaala

Az si dokarah 500eur sas pobedata na be6ikta6 koito 6te zabia na pobedata na Levski.
          А стига си лъгал! Тези неща за 500те евро си ги говори на биричка с авери в квартала. Там всеки или е ударил няколкостотин евро (ама в интернет де. щото ако е от еврофутбол ще трябва да покаже фиша-) или пък само един мач го е издънил.

Аз бай дъ уей ударих 20-30 хиляди еврича от загубата на левски ама не се хваля :-)

МУУУАХАХАХАХА

Коментар

• abe neznam dali sa mi jalki kintite ama 6te te savetvam da i ti zaloji6 na Levski.
            Sega kato vi mine otgore i sin valek 6te triabva da tarsite hodja v nekoe tursko selo da vi kur6um lee.

Zna4i sega kato vi bieme pri4inata ne e vav tova 4e sme si po dobri a tova 4e igrahte sno6ti i se razdadihte dokrai?

WOW

Коментар

• Кексов - ако на левскарите им свирят така някой мач, ще вият години наред. И с право. Гийом като влезе драпаше там нещо, ама то го бяха зарязали съвсем сам напред - един пас нямаше кой да му пусне. А и бе дълго контузен, още не е във форма. Велизарий игра страхотно, можеше да остави турчолята с 9 души... ама при садия, който знае, че за подсичане отзад се дава картон. Той и тоя турски лакей го знае, ама се правеше на ударен.
              Тиаго тоже игра много силно, докато оня изрод не го изрита с бутони в коляното, и то точно в това, с което имаше проблеми и преди.
              Ама и нашите с тяхното желание за коректна игра... бе мамка му, щом те така - и вие така - накрая бутоните им трябваше да святкат като саби, както навремето неофициално беше казал Херера. Щом те ви ритат безцеремонно, сечете ги и вие !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Миро е ОК, но не знам как ще се справи с европейските мачове

Коментар

• Имаме и един Миро Манолов, на който може би му трябва точно един такъв мач, в който ситуацията е "всичко или нищо", за да избухне. Мисля, че на фона на тоталната липса на нападатели, той е единственият ни шанс.
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И мен ме е яд, защото вече според мен нямаме никакви шансове. На армията не виждам как ще им вкараме 2 гола, да не говорим за повече.

Просто нямаме добър нападател, който да може да го направи. Гйом е в слаба форма, а Велизар, който по незнайни за мен причини го водят за нападател, няма шанс. Велизар е добър, но не и като нападател. Той става да атакува от втора линия или по крилата, но не и като нападател.

Да се надяваме, че Трика ще влезе пак във форма и ще спасява отбора, защото той беше влязъл в серия, но нещо и той позаспа.

Коментар

• MNOGO ME E IAD NA TYRZITE,JALKO 4E SADIJTA RE6I MA4A.NQMA6E NIKAKVA DYSPA I JALT KARTON NA ROBI.POSLE PAK I 4ERVEN.AKO I NA LEVSKI SVIRQT TAKA 6TE VIDQT 6AMPIONSKA LIGA PREZ KRIV MAKARON.LOKOTO SA6TO SADIQTA GI PORQZA,QVNO TRQBVA SILEN 4OVEK OT IZRAEL(MAFIOT)TA VSI4KI SADII DA VNIMAVAT KAKVO OTSAJDAT.
                      ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Добре, микаала, Бешикташ са посредствен отбор, с някакви бразилци, струващи по 8-9 милиона, добре, само Подуене са велики. Въобще не разбирам как можете да се дуете, след като са ви шибали 5:0 и то без да имате каквото и да било оправдание за това, а и след като проглушихте ушите на светът преди това как не ви било страх от Барселона. Вас наистина ви има в схемата на Шампионската лига - в ролята на брашниният чувал, който всички ще тупат. Нас ни няма в схемата на турнирът, да, за моментът ни има само в залата му на славата.
                        Коефициентът - помисли малко и ще се сетиш защо - докато единият отбор снощи се раздаде до последно, бори се храбро от първата до последната минута, другият във вторник опита да играе само едно полувреме и после свали гащите, само и само за да се пази за неделя. Но не бъди толкова сигурен в жалките си кинти - то и преди предишният мач коефициентът бе много във ваша полза... надявам се, че тогава пак си заложил.
                        И на мен ми е тужно за Локото - както казах и по-долу - докато не почнем да трепем садиите като бесни помияри, нещата няма да се оправят.

Пламене - то това като изключим, онова като, накрая ще се окаже че садията ни е подпирал нас, щото при един спорен сблъсък в централният кръг е свирил фал в наша полза. А Тиаго не се контузи сам - едно животно ги изрита с бутони в коляното, както много добре се видя на повторението. Велизар го ритаха зверски - и поведението на садията в тия случаи бе направо престъпно. Очаква се, че представител на нация, играеща техничен футбол, няма да допуска такива дивашки нарушения, ама... бе по-долу съм му отправил любезни благопожелания на този.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Доста сме зле. Нямаме офанзивни халфове. Два смислени паса не могат да се дадат напред. Но как да стане, като с тази задача бяха натоварени откровенно дефанзивни футболисти, като Данчо Тодоров и Сергей Якирович. То и Гошо Илиев да беше здрав, пак е дефанзивен футболист. Просто нямаме диригент. За Велизар не ми се говори. Въпреки всичко можеше да завърши благоприятно за нас срещата, ако не се беше контузил Тиаго. Стана така, че и двамата футболисти в лявата зона напуснаха и се наложи да се прекрои защитата, което пък от своя страна доведе до пробойни. Съдийството беше нормалното домакинско съдийство, като изключим червения картон и дузпата (които са обвързани). Изтървахме чисто голово положение, което в такива мачове не бива да се случва. Общо взето посредствен мач. А и Марков не разполагаше с основни футболисти, така че няма какво да се направи.

Коментар

• Представянето но Локо Сф тази година ми напомня но представянето на Локо Пд миналата година. За малко да се класират, но липсата на опит в евротурнирите си каза думата.

Коментар

• Горките Локо

Не знам защо цесекарите се жалват от съдията. Явно не са гледали мачът на локото, за да видят какво се нарича жестоко порязване, 5 минути продължение, никаква дузпа, обратни фалове, липса на картони за скапаните лалета и така... Жалко след 10 години чакане локото можеха да се възродят....

Колкото до чорбарчетат днеска са дост по-малко активни отколкото след загубата на Левски..... "Евробоецът" от Панчарево по прякоро "ЦЕЦА" беше такъв опълченец, че жал ми стана...

Коментар

• Cska gi nema vav zelata shema na Championleague :-)

Коментар

Working...
                                X